Jasne ze bol za limitmi ked ho russell vytlacil, system zaznamenal prekrocenie ciar tak mu zmazal kolo
FIArri zase úřaduje no😄
Vždyť v odůvodnění tohoto racing incident je že nebyl prokazatelně mimo trať
Jak mohli smazat čas, když se řeklo, že nebyl mimo trať a nebylo co trestat?
Přiznej to, ty chceš pro Leclerca trest jen protože je z Ferrari.
Už jsi jak Puf
Nechci, jen se v tom vyžívám, v těch rozhodnutích kde nemá vliv důsledek a jsou v nich transparentní a konzistentní Za to co udělal Leclerc by měli dát Sainzovi ještě další trestný bod
Lebo fia
Kolko sledujes F1? Pocitam ze viac ako 25 rokov asi, a vsimam aktivne asi len posledne dva - tri roky u teba na tomto webe, ze akekolvek kontroverznejsie rozhodnutie, toci ti to zavitmi
Mě se líbila tvoje úplně první reakce, kde jsi se podivoval za co by měl Leclerc dostat trest (jako každý příčetný fanoušek).
Tam to mělo zůstat
Jenže jsem pak viděl Sainzův šílený manévr mimo pravidla Tak jsem byl zvědavej no.
Takže mu systém smazal čas za opuštění tratě, ale komisaři se vyjádřili, že nebyl prokazatelně mimo?
Já už fakt ničemu na tomto světě nerozumím.
Puffe, ale rozumíš tomu. Prostě FIA a Ferrari
Nejde to dohromady? No a co, čas škrtli, vše bylo u předjetí v pořádku, a koza zůstala celá. Trest škrtnutí času maže všechno, vlastně jako by tam nebyl, jako vůbec, tak jak by mohl něco udělat
Já mám Leclerca rád, takze jsem s tím ok.
Jen se mi v poslední době zdá na trati takový zbytečně agresivní. Na druhou stranu se není čemu divit, roky ubíhají, 30 pomalu klepe na dveře a úspěchy skoro žádné.
Moc dobře ví, že musí zvýšit hru, a to třeba i kvůli přestupu do jiné stáje. Líbil by se mi doma v Mercedesu.
Vzhledem k tomu jak to celé dopadlo, jsem s tím taky v poho. Samotný manévr jinak jednoznačně mimo pravidla, pokud by dojel tak pak určitě trest.