LIVE: Veľká cena Holandska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Jasne ze bol za limitmi ked ho russell vytlacil, system zaznamenal prekrocenie ciar tak mu zmazal kolo

1 Like

FIArri zase úřaduje no😄

1 Like

Vždyť v odůvodnění tohoto racing incident je že nebyl prokazatelně mimo trať :smile:

2 Likes

Jak mohli smazat čas, když se řeklo, že nebyl mimo trať a nebylo co trestat?

2 Likes

Přiznej to, ty chceš pro Leclerca trest jen protože je z Ferrari.
Už jsi jak Puf :stuck_out_tongue:

1 Like

Nechci, jen se v tom vyžívám, v těch rozhodnutích kde nemá vliv důsledek a jsou v nich transparentní a konzistentní :slightly_smiling_face: Za to co udělal Leclerc by měli dát Sainzovi ještě další trestný bod :smiley:

3 Likes

Lebo fia ​

Kolko sledujes F1? Pocitam ze viac ako 25 rokov asi, a vsimam aktivne asi len posledne dva - tri roky u teba na tomto webe, ze akekolvek kontroverznejsie rozhodnutie, toci ti to zavitmi :smile:

Mě se líbila tvoje úplně první reakce, kde jsi se podivoval za co by měl Leclerc dostat trest (jako každý příčetný fanoušek).
Tam to mělo zůstat :stuck_out_tongue:

1 Like

Jenže jsem pak viděl Sainzův šílený manévr mimo pravidla :smile: Tak jsem byl zvědavej no.

2 Likes

Takže mu systém smazal čas za opuštění tratě, ale komisaři se vyjádřili, že nebyl prokazatelně mimo?
Já už fakt ničemu na tomto světě nerozumím.

2 Likes

Puffe, ale rozumíš tomu. Prostě FIA a Ferrari

Nejde to dohromady? No a co, čas škrtli, vše bylo u předjetí v pořádku, a koza zůstala celá. Trest škrtnutí času maže všechno, vlastně jako by tam nebyl, jako vůbec, tak jak by mohl něco udělat :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Já mám Leclerca rád, takze jsem s tím ok.

Jen se mi v poslední době zdá na trati takový zbytečně agresivní. Na druhou stranu se není čemu divit, roky ubíhají, 30 pomalu klepe na dveře a úspěchy skoro žádné.

Moc dobře ví, že musí zvýšit hru, a to třeba i kvůli přestupu do jiné stáje. Líbil by se mi doma v Mercedesu.

2 Likes

Vzhledem k tomu jak to celé dopadlo, jsem s tím taky v poho. Samotný manévr jinak jednoznačně mimo pravidla, pokud by dojel tak pak určitě trest.

1 Like
2 Likes