No vida, to je pěkný úsměv
ja som myslel za tou profilovkou evap okolo ktorej sa to tu dnes toci. ta tvoja je jasna.
jos tu pisal cosi na hogra, ze je hlupy tak, ze si nevie ani viazat snurky a preto musi nosit topanky na suchy zips, profilovku evap chapem teda ako trolling zamerny, no a hoger tu vcera mal emocny vylev ze dochodkyna tu ma footfetish
Zak má prostě vzpomínky na Daytonu 2018, kde byl s Landem a Alonsem.
Už nějak dopadlo to šetření Leclerca? To je strašně dlouhý ne?
No počkej, to jsi vynechal, že já jsem si opravila profilovku kvůli účelovému vytažení mojí měsíc staré fotky z Hungaroringu. Jinak bych se nezapojovala .
ok ale vie?
Šnúrky
No počkej, tvojí fotku nebylo potřeba vytahovat, když je tu na foru. A byla použita, když tu v diskuzi Jos měl potřebu zase urážet, ale pro tebe je očividně lepší se postavit na stranu toho, kdo uráží a ani si nepochopila, že tě vlastně Jos urazil. Asi něco jako, když Triper napsal, že jen idioti jezdí cestovkou, když si zrovna o cestování s cestovkou psala ty.
Vypadlo ti tam něco, třeba to, že Jos psal o tom, že lidi co nosí boty na suchej zip jsou idioti, protože si neumí zavázat tkaničky. Ale tak to vaše překrucování mě nepřekvapuje
I prefer not to speak
Navzdory všetkej povrchnosti a sexizmu tejto mojej poznámky - keď si dával GIF s Annou Cramling tak to bol krajší pohľad.
Jo konečně se shodnem.
No ještě že jsem tady nedaval Nemo…xdd
dnes Hamilton školácka chyba… takto vidieť 7nasobneho majstra v drese Ferari je dosť úbohé…
Leclerca velka škoda… aj Norrisa… nerád sa pozerá na take vypadnutia…
dufajme že suboj o titul bude ešte korenistý
Dnes jsme těch koření závodu viděli až až
Viděl jsi jak byl Alonso po dojetí zavodu naštvanej? Předjel všechny v dojezdovém kole a odešel…
V něm je strašný plamen.
Nedivím se, on taky neví co ty jeho nestrategie maj znamenat. Ani vlastně nevím co s tím má dělat, jestli mu toho stratéga nechtěj vyměnit. Prostě může jen riskovat sám na sebe, což je celkem pitomé neb on nemůže mít takovej přehled jako to vidí stratég. Ale proč ten nekoná, mohu jen spekulovat.
Jo ale jak si psal, dokud mu to není jedno, tak je to vlastně vyborná zprava.
Měli by vypsat inzerát na racing inženýra. To co tam předvádí ten jeho současný bych se naučil za tyden. Nejvíc mu toho řekno po závodové rutině, co jak má kam nastavit. Ale střední hra mu nejde teda vůbec.
Oh no, not again!