Ok, ale porovnávaš ho predsa s jedným z najhorších. Je to aj napriek tomu dôvod na takú eufóriu z toho kvalifikačného porovnania?
Nevím, jestli ta spojnicová tyčka byla jen z porcelánu tak těžko na to vůbec sahat, natož pokládat na pevnou zem
Tak to ai musím najít zpětně
Spineless dostal relevantnú otázku, diskusia rip. Modus operandi.
Na všechno máš zodpovězeno, vše jsem napsal, stačí si projít diskuzi. Nebaví mě se pořád opakovat dokola.
Ano, půl sekundy v průměru je hodně dobrý, to je o dost víc než se dařilo Perezovi i Vettelovi. Prostě rychlost stále má, nepochybuji.
Toto:
Čomu to pripisuješ, že prehráva s jedným z najhorších pilotov v súčasnej F1?
Smola? Sprisahanie? Úmyselné poškodzovanie Alonsa zo strany tímu?
Jo tak, ty neumíš reagovat na daný argument a uložil sis screen z wikipedie
neskoncil nakoniec lecrerc v rovnakej zakrute ako Sir?
Nevie.
Má aj jedny šnúrovacie, ale má ich zaviazané ešte z predajne a len si ich našuchuje.
Honzi nepleť sa do toho, keď tomu nerozumieš a nevieš pochopiť jednoduché vety.
@Hedgehog to má správne. Nepísal som, že ľudia čo nosia topánky na suchý zips sú idioti. Písal som, že ty si taký idiot, že si ani v 31 rokoch nevieš zaviazať šnúrky, a preto nosíš boty na suchý zips.
x
jj, ty jsi takovej de-bil, že se z toho neumíš ani vyvléct. @Daaviid23 tady máš, jak to celý vzniklo. Ale tak to víš, tvůj bff má ze mě hrozný komplexy
Stroll minule rozbil boxy, v ňom je ešte väčší plameň.
Vy ste iní komedianti. Som rád, že ste nedali na mňa a neodišli ste z tohto fóra, keď som vás chcel preč. Naopak, som za vás rád, strašne ma bavíte, keď Alonsovi nejde.
… však ty to platit nebudeš, nech to na něm
On tu vlastně ted hrdě popisuje jak všechny uraží a myslí si že je v nějakém právu. To je neskutečný blb. Tohle se tady musí vidět na vlastní oči.
Na toto veru nie:
Je Ocon taký dobrý alebo Alonsa preceňujete?
No to mi je jasné, keď nechceš odpovedať na otázku, pri ktorej si v kúte. Nepríjemne si sa do toho zaplietol a s rokom 2022 oklamal.
Tak on se snaží popřít, že tomu tak nebylo a pak napíše to, co ptovrzuje, že jsem napsal. Mě fakt zajímá co ježka a evap imponuje na takových imbe-cilech jako je Jos, rHapo, rAstor a Triper. Takovou blbost fakt nevymyslíš
Vettel se přeceňoval vždycky
Jo dostal si mě, vyhrál jsi. Spokojený?
To je ono, tak je to správně