LIVE: Veľká cena Holandska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Ok, ale porovnávaš ho predsa s jedným z najhorších. Je to aj napriek tomu dôvod na takú eufóriu z toho kvalifikačného porovnania?

Nevím, jestli ta spojnicová tyčka byla jen z porcelánu tak těžko na to vůbec sahat, natož pokládat na pevnou zem :smile:

:grin:
Tak to ai musím najít zpětně :grin:

1 Like

Spineless dostal relevantnú otázku, diskusia rip. Modus operandi.

1 Like

Na všechno máš zodpovězeno, vše jsem napsal, stačí si projít diskuzi. Nebaví mě se pořád opakovat dokola.

2 Likes

Ano, půl sekundy v průměru je hodně dobrý, to je o dost víc než se dařilo Perezovi i Vettelovi. Prostě rychlost stále má, nepochybuji.

2 Likes

Toto:

Čomu to pripisuješ, že prehráva s jedným z najhorších pilotov v súčasnej F1?

Smola? Sprisahanie? Úmyselné poškodzovanie Alonsa zo strany tímu?

Jo tak, ty neumíš reagovat na daný argument a uložil sis screen z wikipedie :smiley:

2 Likes

neskoncil nakoniec lecrerc v rovnakej zakrute ako Sir?

Nevie.

Má aj jedny šnúrovacie, ale má ich zaviazané ešte z predajne a len si ich našuchuje. :athletic_shoe:

1 Like

Honzi nepleť sa do toho, keď tomu nerozumieš a nevieš pochopiť jednoduché vety.

@Hedgehog to má správne. Nepísal som, že ľudia čo nosia topánky na suchý zips sú idioti. Písal som, že ty si taký idiot, že si ani v 31 rokoch nevieš zaviazať šnúrky, a preto nosíš boty na suchý zips. :slight_smile:

x

jj, ty jsi takovej de-bil, že se z toho neumíš ani vyvléct. @Daaviid23 tady máš, jak to celý vzniklo. Ale tak to víš, tvůj bff má ze mě hrozný komplexy :smiley:

2 Likes

:joy: :joy: :joy:

Stroll minule rozbil boxy, v ňom je ešte väčší plameň. :fire:

Vy ste iní komedianti. Som rád, že ste nedali na mňa a neodišli ste z tohto fóra, keď som vás chcel preč. Naopak, som za vás rád, strašne ma bavíte, keď Alonsovi nejde. :joy:

1 Like

… však ty to platit nebudeš, nech to na něm :smile:

2 Likes

On tu vlastně ted hrdě popisuje jak všechny uraží a myslí si že je v nějakém právu. To je neskutečný blb. :sweat_smile: Tohle se tady musí vidět na vlastní oči.

2 Likes

Na toto veru nie:

Je Ocon taký dobrý alebo Alonsa preceňujete? :thinking:

No to mi je jasné, keď nechceš odpovedať na otázku, pri ktorej si v kúte. Nepríjemne si sa do toho zaplietol a s rokom 2022 oklamal. :joy:

Tak on se snaží popřít, že tomu tak nebylo a pak napíše to, co ptovrzuje, že jsem napsal. Mě fakt zajímá co ježka a evap imponuje na takových imbe-cilech jako je Jos, rHapo, rAstor a Triper. Takovou blbost fakt nevymyslíš :smiley:

2 Likes

obrazek
Vettel se přeceňoval vždycky

2 Likes

Jo dostal si mě, vyhrál jsi. Spokojený? :sweat_smile:

2 Likes

To je ono, tak je to správně :smile: :+1:

2 Likes