LIVE: Veľká cena Holandska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Máš pravdu, dopadlo to ešte horšie pre Alonsa ako to má h2h stránka. :joy:

Ale akosi si ostal ticho. :joy:

Prekvapivo bez odpovede spinelessko. :joy: :joy: :joy:

No já už jsem ti můj pohled napsal. Dnes byl Stroll rozhodně nad svým obvyklým výkonem. Za mě dobrý, co jiného k tomu víc napsat. Celkový pohled jedna neděle to u mě nezmění, což je podle mě logické. Nechť tak pokračuje přeci, ne?

2 Likes

Začni napřed pracovat s datama s uctou a pak se ozvi, ukol co máš udělat do příště jsem ti dal.

2 Likes

Veru, nech len pokračuje, ale ostáva tu stále nezodpovedaná otázka.

Ak je Stroll medzi najhoršou 5kou pilotov, nepreceňujete potom Alonsove výsledky? :sweat_smile:

1 Like

Tak toto je game over. :joy:

Si sa zapálil s tou sezónou 2022, čo? Keďže pre Alonsa dopadla ešte horšie ako 2021.

Ajajaaaj, spinelessko, takáto chyba. :joy:

1 Like

Koukám že si ani tohle nepochopil. :upside_down_face:

2 Likes

Ne, rychlostní převaha v kvalifikacích a v závodech, dává Alonsovi stále dobré renomé. Ale ty ho pošli kvůli bodům klidně do druhé poloviny výkonnostního pole jezdců, je to tvůj názor a tvé hodnocení. U mě zatím stále i ve 44 letech ukazuje že se správným autem může dosáhnout velkých věcí. Navíc fandím mu a budu fandit až do konce, a rád :slightly_smiling_face:

2 Likes

No poď, vysvetli mi presne túto vetu v červenom ty mysliteľ:

Ukáž nám ako ťa opäť nikto nepochopil.

1 Like

2 Likes

Při pohledu na dnešní výsledky stojí za to také poukázat na P5 v podání Alexe Albona. Tak trochu neviditelný, ale taky nespravedlivě přehlédnutý pilot dnešního závodu.

4 Likes

Měl vynikající start, no Sainz zase velkej smolař, to se musí nechat. V tomhle má příšernou sezonu, on sám není uplně na výši letos, ale smůly má teda taky kopu.

2 Likes

obrazek
cože si psal?

2 Likes

Carlos Sainz označil rozhodnutí potrestat ho za kolizi s Liamem Lawsonem na Velké ceně Nizozemska za „naprostý vtip“ a za nesprávné pro F1:

…no, musím s ním souhlasit. Jenže, teď na tom principu se bude něco měnit jen velmi těžko. Ale takhle útok vnějškem zatáčky je vlastně nemožný, pokud už nejste vpředu. V táhlých zatáčkách to musí podle mě platit jinak, a na prostor by měli mít všichni co už jsou vedle jakoukoliv částí.

2 Likes

Brown měl z Piastriho winu velkou radost

Je solidární k Landovi, to je ok. Určitě pak s Oscarem byl též happy. Navíc oni vědí že Lando potřebuje více “opory” a Piastri těžké momenty zvládá prostě lépe.

1 Like

to mi nejak uslo, co je za tou profilovkou?

nevím no, tady těch reakcí od Browna bylo vícero během letoška

3 Likes

Oh! :smile: :face_with_hand_over_mouth:

5 Likes

Dnesne DNF ​

Ježek čeká, až ho máma vyzvedne po tom, co dostal naloženo v diskuzi

1 Like