Máš pravdu, dopadlo to ešte horšie pre Alonsa ako to má h2h stránka.
Ale akosi si ostal ticho.
Prekvapivo bez odpovede spinelessko.
Máš pravdu, dopadlo to ešte horšie pre Alonsa ako to má h2h stránka.
Ale akosi si ostal ticho.
Prekvapivo bez odpovede spinelessko.
No já už jsem ti můj pohled napsal. Dnes byl Stroll rozhodně nad svým obvyklým výkonem. Za mě dobrý, co jiného k tomu víc napsat. Celkový pohled jedna neděle to u mě nezmění, což je podle mě logické. Nechť tak pokračuje přeci, ne?
Začni napřed pracovat s datama s uctou a pak se ozvi, ukol co máš udělat do příště jsem ti dal.
Veru, nech len pokračuje, ale ostáva tu stále nezodpovedaná otázka.
Ak je Stroll medzi najhoršou 5kou pilotov, nepreceňujete potom Alonsove výsledky?
Tak toto je game over.
Si sa zapálil s tou sezónou 2022, čo? Keďže pre Alonsa dopadla ešte horšie ako 2021.
Podívej se na sezonu 2022. 2021 se Alo vracel do F1 a zvládl to skvěle za mě.
Ajajaaaj, spinelessko, takáto chyba.
Koukám že si ani tohle nepochopil.
Ne, rychlostní převaha v kvalifikacích a v závodech, dává Alonsovi stále dobré renomé. Ale ty ho pošli kvůli bodům klidně do druhé poloviny výkonnostního pole jezdců, je to tvůj názor a tvé hodnocení. U mě zatím stále i ve 44 letech ukazuje že se správným autem může dosáhnout velkých věcí. Navíc fandím mu a budu fandit až do konce, a rád
Při pohledu na dnešní výsledky stojí za to také poukázat na P5 v podání Alexe Albona. Tak trochu neviditelný, ale taky nespravedlivě přehlédnutý pilot dnešního závodu.
Měl vynikající start, no Sainz zase velkej smolař, to se musí nechat. V tomhle má příšernou sezonu, on sám není uplně na výši letos, ale smůly má teda taky kopu.
cože si psal?
Carlos Sainz označil rozhodnutí potrestat ho za kolizi s Liamem Lawsonem na Velké ceně Nizozemska za „naprostý vtip“ a za nesprávné pro F1:
…no, musím s ním souhlasit. Jenže, teď na tom principu se bude něco měnit jen velmi těžko. Ale takhle útok vnějškem zatáčky je vlastně nemožný, pokud už nejste vpředu. V táhlých zatáčkách to musí podle mě platit jinak, a na prostor by měli mít všichni co už jsou vedle jakoukoliv částí.
Je solidární k Landovi, to je ok. Určitě pak s Oscarem byl též happy. Navíc oni vědí že Lando potřebuje více “opory” a Piastri těžké momenty zvládá prostě lépe.
to mi nejak uslo, co je za tou profilovkou?
Oh!
Dnesne DNF