@landofan , jsi tady? Nebuď smutný, ještě není konec! Lando jel dobře a tohle se stává…
Jo a jinak, než to zapadne, Stroll jel dnes velmi pěkně, líbil se mi jeho projev. Strategii využil výborně, bez rychlosti by to nešlo. Jediná kaňka je co strategicky dělaj, respektive nedělaj, s Alonsem. To si tam s tím stratégem musej prostě vyřešit. I to že Alonson se na ně už vytentoval a prostě zajel do boxů sám, o mnohém vypovídá. Musí to takhle dělat, dokud tam bude ten jeho stratég, nemá smysl ho poslouchat. Buď fakt nechce Alonsa posouvat kupředu, nebo je k ničemu.
Asi si kvůli tomu abych si to přečetl nebudu rušit ignory u Alzáků.
Zase by na mě vyskočilo dneska už možná 150 reakcí na mě, které jsem ignoroval.
Jezdecky se mu nedá co vyčíst, celkově dobře zvládnuté a když si vezmu, že mu dvě nehody asi moc nepřidaly…za ty pozice Astonu mužeme být vlastně rádi.
Jo, teď musej vymyslet jak dokázat to auto dát níže bez dopadu na tu podlahu. Jak Ferrari. Nevím zda je to ještě možné letos. Ale ten pátek byl super, škoda že to museli zvednout.
Aspoň jeden z alzákov to uznal. 
Tu sa ale otvára opäť téma, či je Stroll taký tragický, že patrí do najhoršej 5ky?
Dnes nebyl tragický, když o někom píši že ho nemám v první 15, tak to neznamená že bude vždy mimo 15. To je logický. Zkus se chovat jako dospělej. Sám jsem se tě opakovaně ptal na ty horší jezdce než Stroll, celkově, a nesesmolil jsi nic. Stále máš možnost. Do té doby neotravuj když se nemáme od čeho odrazit a co na tom vlastně rozporuješ.
Podle mě nás to vylepšení z uplnýho dna namlsalo ale stále platí, že v tyhle sezoně se asi už moc čekat nedá no…
U té podlahy nevím jaký mají dlouhodobě setup s výškou podlahy oproti ostatním. 
Podlaha ze Silverstone se nedá použít nízko na trati s hrboly. Což bude problém třeba v Singáči. Navíc Monza a Vegas budou pain, protože obecně letošní AM má hroznou aero efektivitu a bude vůbec zázrak se dostat do Q2
Dovolím si povedať, že dnes bol celkom dobrý.
Ja som ti napísal, že najslabšiu 5 som si nikdy neskladal a že ASI by som tam Strolla nezaradil.
Ale včera som to tu pokrytcovi Mattimu napísal:
A dnes ma krásne Hamilton s Antonellim v mojom názore len podporili. 
Možno ešte Bearmana by som dal horšieho ako Strolla.
A potom je tu skupina pilotov, z ktorých by som v tejto sezóne nevedel povedať, kto z nich je vyslovene horší alebo lepší - Sainz, Lawson, Stroll, Ocon - ale vzhľadom na porovnanie s tímovými kolegami je na tom Sainz aj Lawson horšie ako Stroll.
15 pretekov je dosť veľa na to, aby sme to mohli hodiť len na šťastie v Strollovom prípade. Určitú dávku smoly Alonso mal, ale rozhodne Stroll tento rok nejazdí nejakú biedu.
Třeba bude pršet, na těch tratí to potřebujeme 
Jo jasný, já chtěl jen říct, že třeba ostatní tu podlahu měli v pátek výš a to samé by mohli říct jako v Astonu, že by se jim mohlo to podařit dostat všude i do zavodů. V pátek to prostě jelo no a kvalifikace byla zvláštní, tam se to dá asi přisuzovat větru, protože ten zminovalo víc pilotů. Těžko z toho být moudrý a domyslet vše, to bysme museli u nich pracovat. 
Stále ho nemáš v první 15, i když jsi za něj poslal Kimiho a Hama.
To je zbytečný, on vůbec nechápe podstatu věci. Udrží myšlenku max 10s a potom už se snaží dělat, že ví o čem píše. A pak tu dá opakovaně tabulku, která zkresluje výsledky, když neukazuje technické problémy jezdců. Russell třeba letos celkově patří do top 4 jezdců, no logicky tam nebude každý závod. Ale to je opravdu vysvětlování jako houpacímu koni
Čítaj ešte raz, doplnil som ten príspevok.
No myslím, že v Singáči a Brazílii přijde verze z Imoly, protože to jsou určitě tratě, kde jsou hrboly. Na Monze bude asi ze Silverstone, ale zase, když dají top speed, tak se neudrží ani v těch pár zatáčkách. Fakt to bude pain
Však on vezme první co najde na googlu, tady daval body s oconem a i to má blbě. xdd
Snad budou letos ještě nějaké dobré šance. No hlavní je stejně Austrálie 2026! To je hlavní cíl a tam se bude rozhodovat zda finish Alonsa bude s dobrým autem navrženém Adrianem 
Kéž by si teda Alonso vybral tu všechnu smulu letos a příští rok měl skvělou třeba jako 2023.