LIVE: Veľká cena Emilia Romagna 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Snad se někdo nabídne, jinak se tu unudíte k smrti.

Nehnevaj sa, ale ak si myslis, ze Bearman (momentalne 20. v sampionate F2) za dva preteky bude na urovni Sainza, tak naozaj stracas zmysel pre realitu.

3 Likes

Vitamíny a bílkoviny. To je v pohodě ne? :slightly_smiling_face:

prijemnu stolicu

2 Likes

Bearman má v F2 extrémne unlucky a FP Haasu býva fakt dobrý a chvália ho. Nevraviac aj to, že Haas ho zrejme podpíše a je im jedno ako je na tom v F2. Ptm by aj Kimi bol ■■■■■■■ Lenže tento rok Prema totálne mrví.

Sorry, ale ty tady zpochybňuješ kvality Miky Hakkinena???!!! A že by byl nějak podřadný Schumimu? :joy: :joy: :joy:
Asi další uctívač Schumachera, ne? Většina lidí ti řekne že byli vyrovnaní a někteří tvrdí že byl Mika v čisté rychlosti lepší…
A to nebudu vytahovat Schumiho prasácké okamžiky nebo jeho pozici ve Ferrari kdy mu museli všichni ostatní jezdci v týmu uhýbat!
Víš např. že Mika jako nováček porazil Sennu v kvaldě?

To nic nemeni na tom, ze tvoje tvrdenia o tom, ako by bol Bearman za dva preteky na urovni Sainza, su uplne absurdne.

2 Likes

to nič nemení na tom,že Sainz sa po AUS úplne stratil

Nie, to vobec nie je pravda. Jazdi solidne, posledne dva vikendy trochu zaostaval za Leclercom, ale to je snad normalne, ze vykonnost medzi nimi torchu kolise.

1 Like

trochu? 15 sekúnd je teda dosť by som povedal

To myslis v Imole? Ved tych 15 sekund vyrazne ovplyvnili okolnosti pretekov a vobec to neodzrkadluje len rychlost.

2 Likes

Nevím co ti to tvoje tělo udělalo, že ho tak trestáš :smiley:.

Já na tom jsem ale dneska podobně, možná i hůř.

Teď jedu Finale Ligure - Plzeň, pro holky.
V noci je odvezu Plzeň - Éze.
Ráno Éze - Maranello.
Večer zpátky do Éze…

Ale jsem vybavenej :muscle:.

2 Likes

Myslím, že moje 2 burgriky jsou oproti tomuhle v pohodě. :stuck_out_tongue::grin:

To je na týden a tuším, že pro pět osob…
Takže nic dramatického.

Na týden pro pět osob mi to zase připadá docela málo…

Původně to bylo jenom pro mě do auta, ale mám plné auto puberťáků…

To vysvetluje ten Prime. :smiley:

Aby ti to bobík rychle nevysvětlil, že koupí RedBull drinků, podporuješ modrou nudu! :grinning:

Si sa pripravil, že keby Ti puberťáci náhodou hovorili, že je s Tebou desná nuda, tak im porozdávaš tie drinky, aby boli spokojnejší? :upside_down_face:

To nepomôže. Prime už pijú len “boomeri”, už je asi aj lacnejší ako Coca-Cola. Jeho hype skončil pred pár mesiacmi, keď aj tí najjednoduchší tínedžeri pochopili, že pol litra malinovky za 8€ je scam a nechali sa oklamať.