LIVE: Veľká cena Emilia Romagna 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Prime som ešte nemal, ale jeden si asi kúpim, aby som vedel, ako to chutí a účinkuje. :slightly_smiling_face:

Tak jednu modrou nudu pro znalce a přímo z Maranella :love_you_gesture:

7 Likes

Ani ja som ho nemal, ale ani ho neskúsim. Už len preto, kto za tým stojí. Ostanem radšej pri Dr. Witt - bez kalórií a s pomerne dobrou chuťou. :slight_smile:

A ako to má účinkovať? Myslel som, že je to len sladká voda. Či to má byť energeťák?

1 Like

sladke to je jak hov.no z nutrie

3 Likes

ťa nevyhodili rovno von ?

energeták to není, jak říká Ježeček, sladké jak h0vno z nutrie a ještě drahé h0vno, jenom na “flex” pro děcka mi to přijde osobně, aby se předváděli mezi sebou, že si to koupil :smiley:

@Jos_Verstappen

Si představuju tu srandovní situaci, jak tam jdu taky jako prohlížející a přede mnou tam frajer pokládá plechovku před auto a fotí si to :grin:

2 Likes

Triper dostane za tú plechovku RB pred LaFerrari pokutu. :upside_down_face:

Zajímavé, se jim ty popisy liší, nebo mají možná rozdílné varianty S a BEZ kofeinu, nevyznám se v tom jak to mají
image

Ani ja, ale pred časom som niekde zachytil, že to obsahuje o dosť viac kofeínu (dávali tuším nejaké porovnanie s kávou) a že nie je dobré, keď to mladí pijú vo veľkom.

0,4 g cukru na 100 ml určitě není “sladké jako h0vno z nutrie”, normální slazené minerálky mají tak 3-4 g, vysoce slazené nápoje typu Coca-Cola mají 7-9g.

2 Likes

nvm ja pijem zero sugar veci, teda snazim sa, mne ten Prime prisiel strasne sladky :smiley:

No ono je otázka, jestli je to taky správná tabulka :smile:

To bude možno tým, že ježko má oproti človeku možno iné nastavenie chuťových pohárikov. :slightly_smiling_face:

3 Likes

1 Like

No sugar hedgehog

1 Like

No, přišel jsem o další životní iluzi.

Takhle rezavej šrot má Ferrari vystavený před fabrikou…
A krásná holka, která nás má na starosti, neumí anglicky.

Amatéři to jsou

2 Likes

vobec ma neprekvapuje ani to moderne umenie ani talianka, ktora nevie po anglicky…

Byli jsme v dílnách asi hodinu a z toho modrého světla mě bolí hlava.
Ostatní ne, prý je to kvůli prachu z lakovny…

Nechtěl bych tam dělat ani za Hamiltonovo plat :roll_eyes:.

3 Likes