Prime som ešte nemal, ale jeden si asi kúpim, aby som vedel, ako to chutí a účinkuje.
Ani ja som ho nemal, ale ani ho neskúsim. Už len preto, kto za tým stojí. Ostanem radšej pri Dr. Witt - bez kalórií a s pomerne dobrou chuťou.
A ako to má účinkovať? Myslel som, že je to len sladká voda. Či to má byť energeťák?
sladke to je jak hov.no z nutrie
ťa nevyhodili rovno von ?
energeták to není, jak říká Ježeček, sladké jak h0vno z nutrie a ještě drahé h0vno, jenom na “flex” pro děcka mi to přijde osobně, aby se předváděli mezi sebou, že si to koupil
Si představuju tu srandovní situaci, jak tam jdu taky jako prohlížející a přede mnou tam frajer pokládá plechovku před auto a fotí si to
Triper dostane za tú plechovku RB pred LaFerrari pokutu.
Zajímavé, se jim ty popisy liší, nebo mají možná rozdílné varianty S a BEZ kofeinu, nevyznám se v tom jak to mají
Ani ja, ale pred časom som niekde zachytil, že to obsahuje o dosť viac kofeínu (dávali tuším nejaké porovnanie s kávou) a že nie je dobré, keď to mladí pijú vo veľkom.
0,4 g cukru na 100 ml určitě není “sladké jako h0vno z nutrie”, normální slazené minerálky mají tak 3-4 g, vysoce slazené nápoje typu Coca-Cola mají 7-9g.
nvm ja pijem zero sugar veci, teda snazim sa, mne ten Prime prisiel strasne sladky
No ono je otázka, jestli je to taky správná tabulka
To bude možno tým, že ježko má oproti človeku možno iné nastavenie chuťových pohárikov.
No, přišel jsem o další životní iluzi.
Takhle rezavej šrot má Ferrari vystavený před fabrikou…
A krásná holka, která nás má na starosti, neumí anglicky.
Amatéři to jsou
vobec ma neprekvapuje ani to moderne umenie ani talianka, ktora nevie po anglicky…