LIVE: Veľká cena Emilia Romagna 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

presne tak.1515151515151515151515185641

Carlosovi sa to rúca
image

1 Like

ten Vasseurov komentar k tomu :grin:

A údajne mal Carlos nejaké neprijmerané správanie k Laura Winter (Novinárka) v rozhovoroch bol na ňu nepríjmený a nie moc dobré PR

Sa pýtam môžeme Carlosa nejako nenápadne vymeniť za Ollieho? Myslím že dva závody a bude na jeho úrovni a

jej skace do reci, nechce tam byt asi :smiley:

Toto Ferrari PR oddelenie nebude rado. Sa trošku Silvia porozpráva

hamilton minule u otazky na ferrari odisiel, citlive tema :smiley:

Ta Hamiltona chápem tam to je iné

To neurobil Fred on je paan xd
image

1 Like

Ale zase nic take zle voci nej tam nie je (mne napr. jej vystupovanie vseobecne tiez nie je zrovna sympaticke :smiley: )

Carlos nie je v lahkej situacii, cize niektore veci sa daju pochopit…
Charlesa mam za vacsi talent, o to viac som bol prekvapeny aky silny uvod sezony Carlos mal (napriek odchodu, operacii atd.) a teraz asi tazko znasa vykonnostnu otocku a neistotu z buducnosti a pravdepodobne konspiruje…

Páč budu mít na hlídání celý příští týden v Monaku moje dvě osmnáctileté neteře s dvěmi kamarádkami, tak předpokládám, že strávím hodně času na místech, pro mě neobvyklých.
Kdyby někdo uměl a měl chuť vkládat sem videa, posílal bych mu je…

Zjistili byste, co se děje každý den na cílovce po setmění, v Maranellu přes den a v Cavallino přes oběd.
Obávám se, že i v kasinu skončíme…
A hlavně byste už konečně pochopili, proč je VC Monaka o tolik lepší, než všechny ostatní dohromady :slightly_smiling_face:.

3 Likes

Prečo by podpisovali Hamiltona, keby si boli istí s Charlesom? Dnes znova po niekoľkykrát urobil chybu. Lando dostával Maxa pod tlak aj keď skôr ho sťahoval, než aby to bol nejaký súboj. Ale koľko urobil Max chýb? 0. Išiel perfektne a to mal čiernobielu vlajku za limity. Charlesom si nie sú istí, tak vzali Hamiltona.
Keď o niečo ide, tak vždy Charles urobí nejakú hlúpu chybu.

@HellHogr pojede s váma a bude sem dávat videa. :smiley:

Máš docela pravdu. Víceméně.

Z toho všeho, co jsem vypsal tě zaujaly osmnáctileté neteře…
Není to smutné :grinning:

Tak dvě 18ctky s dvěma kamarádkama, tak koho by to nezaujalo? :smiley:

Ale tak určitě mě taky zajímá, co se děje na cílovce po setmění. :slight_smile: :stuck_out_tongue:

3 Likes

Není, je to odraz dnešního světa, vždy se dívat po maldším