LIVE: Veľká cena Emilia Romagna 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Pre mňa je tento záver asi najviac vystihujúci
image

2 Likes

Ale musíme uznať, nový Charlesov inžinier je obrovský pokrok

OK. Slovo dramatický v úvodzovkách. Tak hej.

treba ostat trpezlivy

Tak já je vymažu. :slightly_smiling_face:

Ci je na to Russell prilis dobry sa ukaze. Nikto si dobrovolne nevybera poziciu dvojky, jedine co Russell musi urobit, aby sa nou nestal, je porazit kohokolvek, koho k nemu Wolff posadi. Ak je Russell taky presvedceny o svojich kvalitach, tak by sa tej vyzvy nemal bat.
Na konci dna je aj tak otazne, ci sa Wolffovi k Russellovi naozaj podari zohnat nejakeho vyraznejsieho jazdca. Mercedes jednoducho nema moc dobre auto a s tym je spojene, ze top piloti sa k nim hrnut nebudu. Mozno sa Antonelli ukaze ako zazrak, ale ak to nebude ten pripad, tak by som vobec nevylucoval, ze zoberu nejaky lepsi priemer (nieco ako Albon), lebo inu moznost ani mat nebudu. V tomto smere ma Russell celkom dobre sance, ze sa silnemu timovemu kolegovi nebude musiet postavit.

F 1 ma znovu Nesklamala ! Nádherne potichúčky ma uspala po 15-tich nudných kolách a prebrala po výkrikoch komentátora 10 kôl pred koncom kde išlo nakoniec aj tak o nič. teraz som si pozrel zrýchlene záznam a fakt fajn že som spal. Ale hádam na budúce mi Lando a Piastri nedajú spať a bude to napínavejšie. Budem vidieť asi viac buračiek a chýb a iných incidentov bez predbiehania v uličkách Monaca.

2 Likes

Iba výber rádií
image
image
image

1 Like

A potom keď ich vymažeš, tak ten závod už bol dramatický?

Je toto nová trojka ako VET, ALO, HAM laebo HAM, BOT, VET?

2 Likes

Toto budú raz traja šampiony všetci

O co ti jde, člověče? Chceš se hádat o slovo? Závod je i celek a mně se jako celek navzdory klidnějším částem líbil, o vítězství se bojovalo. Pokud ti vadí slovo “dramatický”, tak výše @Unleash_the_lion použil třeba slovo “napínavý”. To sneseš anebo je špatně i to? Nemám problém s tím, že jsi ho prožíval jinak, osobně ho ale vnímám tak, jak jsem napsal.

3 Likes

Suhlas, snad dostanu nalezity material…

Ale dnes by som urcite opatovne pochvalil aj Oscara, skoda tej penalty…
Nesmieme zabudat, ze je len na zaciatku svojej druhej sezony, v Imole vlastne premierovo.
Rychlost ukazuje uz dlhsie, len zvykol pocas zavodu odpadavat, dnes velmi pekne a az teraz mal aj on plny balik vylepseni.
V tomto chalanovi je velmi velky potencial a na viacmenej stale novacika chybuje menej nez mnohi podstatne skusenejsi.
McLaren dvojica je velmi kvalitna a perspektivna, bude zaujimave sledovat ako to ukociruju…

3 Likes

Škoda Ferrari fakt nech po lewisa tam hodia Ollieho a budú na tom istom. Mohli risknúť a 2025 dať Ollie Charles ale tak chápem je to fakt top team a oni také nerobia ale Lewis max dva roky a čau

Leclerc dnes znova zlyhal pod tlakom. Včera som hovoril, že pod tlakom nevie jazdiť. Snáď pripraví auto na ďalšiu sezónu a Hamilton vezme titul. Už by som nejaký titul ako dlhodobý fanúšik Ferrari uvítal. už čakáme dosť dlho

Ako nevie jazdiť pod tlakom? Myslíš to jedno vybehnutie z trate? Aj Norris tam mal ku koncu chybu. A to stratil LEC 0,6. Zbytok bolo chladenie gúm a následne motor musel chladiť, takže sa musel stiahnuť. Norris dobiehal celý čas Maxa v clean AIR, takže sa nemal ako motor prehriať. Charles po pár kolách za NOR v DRS kvôli špinavému vzduchu začal rpehrievať motor a pneu

1 Like

Na Imole je tento fakt umocnení aj Hamilton tam vošiel do štrku.

@Hedgehog Tiež máš takýto názor?
image
Lebo ja fakt to tak vidím

mam na to nazor, ze tuto sezonu moze byt bitka troch teamov