Prvá polovica závodu totálna nuda. V druhej sa to zábavne zdramatizovalo. Ja mám veľkú radosť z Kimiho výsledku a Riccieho ďalšieho pódia.
Prekvapil a potešil ešte Kvyat. Gasly možno mohol byť aj na pódiu.
Ostatní išli tak nejak štandardne a odviedli svoj dlhodobý štandard či už v dobrom alebo v zlom. Netreba to podrobnejšie komentovať.
Tak reklama pre Mercedes je reklama pre šport. Rekordný siedmy titul v rade. Aj bez virtual SC jednoducho musí prísť po víťaztvo jednotka tímu.
Nakolko Horner evidentne o jazdeckom zlozeni nerozhoduje to prazdne reci zrejme boli. Niekedy si davam otazku, ze o com Horner vlastne rozhoduje :). Zrejme ma na starosti skor prevadzku, akekolvek rozhodnutia sa robia inde. To uz skor verim tomu, ze to ide podla toho ako sa Helmut vyspi.
Sekunda náskok a chladné gumy, ale aj tak by sa nič nezmenilo, ale bolo by to určite zaujímavejšie. Ako myslíš.
Ak by o Albonovom zotrvani rozhodovali vykony, uz davno je o jeho konci rozhodnute. Preto som skor pesimista.
V době nejnudnější formule 1 všech dob “paradoxně” vzrušení přinesly ty nelichotivé momenty:
- Pirelli na voze Maxe Verstappena (to Maxovo kopnutí do prasklé gumy by se mělo vysílat jako reklama na tuto značku)
- boxy týmu Ferrari (když se Sebastian vzchopí a dokáže, že bojuje navzdory všem okolnostem, tým ho takhle potopí)
- kletba začarovaného bodu (je mi líto, ale akcie George Russella dneska padají dolů, přitom v závodě, kde mu jinak nebylo co vytknout)
- Lance Stroll (hlavně že je ten mechanik živý)
no a - Alex Albon (no comment)
A jinak: závod nuda. Maxe je mi líto, Valtteri Bottas dnes doplatil i na smůlu, Ricciardo s gratulací, ale spadlo mu to do klína, Gasly - další oběť, podle mě by byl dneska vysoko, Charles Leclerc dobrý, Perez - chybné strategické rozhodnutí týmu v závěru, ale stejně dobrý výkon. A takovým nenápadným způsobem dneska Daniil Kvjat.
Jo a Kimi FOREVER.
Nie, akonahle by vysiel na trat pred Bottasom, bolo by rozhodnute. Ved si videl, ako ,dobre’’ sa dalo predbiehat. A rozpravame sa o Bottasovi, ktory doteraz 0(slovom nula)krat predbehol Hamiltona na trati.
Reklama pre Mercedes je reklama pre Mercedes, určite nie pre šport, kde sa víťaz vozí nás prvom mieste šesť rokov
Bottas na neho nemá, ale predsa mu kompetentní pomôžu.
Nevidel som, ako Stroll zrazil toho mechanika, no ak to bolo jeho zavinenim, mali by mu s okamzitou platnostou odobrat superlicenciu. Taketo chyby su neakceptovatelne. Ale mozno to zavinil ten mechanik, ktory sa mohol motat tam, kde nemal
Tak, ako mu pomohli v Sochi?
Nedobrzdil a nabral mechanika z predným zdvihákom.
Lance to asi o metr nedobrzdil a mechanik vpředu to neustál.
Nechaj tak, každý si svoj kožuch chváli aj keď je plný blch. Nebudem sa tu naťahovať o Lojzikovi.
Asi prisli nato, ze je lepsie mat sebavedomeho Gaslyho v AT ako z neho mat vystresovanu dvojku vedla Maxa. Tu ulohu splni aj Albon. Podla mna s Albonom pomaly ale iste do buducnosti nerataju, preto nemalo najmensi vyznam ho posielat naspat do AT, aj tak tam buduci rok uz pre neho nie je miesto. Hulkenberg by bol pre nich taky maly reality check.
Aha, ked to bolo pri vlastnej zastavke v boxoch a nedobrzdil, tak mu to nemozno vycitat. Ja som myslel, ze zrazil niekoho, ked prechadzal boxovou ulickou.
Trochu bych mu to vyčítal, měl zastavit na značce. Ten mechanik vpředu je tam už vždycky nachystaný.
Ricciardo další bedna 
Ještě že se nakonec do cíle dobelhal Albon, jinak by Vettel se Strollem dojeli úplně poslední 
Taký priemerný závod. Jedine ku koncu sa to trochu zdramatizovalo. Možno to mohlo byť aj lepšie a myslím si, že by aj bolo, keby bola DRS dostatočne dlhá. Nedalo sa dostatočne priblížiť a jednoducho to nestačilo.
Gratulácia Mercedesu, skvelá práca ešte podporená neschopnosťou súperov. A kľudne si niekto môže ďalej bliakať “FIA”
Hamilton aj Bottas zajazdili tak klasicky, Bottas doplatil na poškodenie, Hamiltonovi pomohol VSC.
Verstappen tiež klasika, nebyť problémov Bottasa, tak je len tretí, ale nakoniec aj tak smolne vypadol. Albon tiež klasika, maximálna bieda.
Z problémov a aj neschopnosti ostatných opäť skvele vyťažil Ricciardo a má ďalšie pekné pódium.
Podobne aj Kvyat, ktorý pekne zaskočil na Gaslyho, ktorý nešťastne vypadol. Mohli to byť skvelé body, nebyť toho vypadnutia.
Perez opäť zosmiešnil trapáka Strolla. Trochu škoda, že išiel do boxov, možno by mal pódium.
Russel…och joj…
Kimi opäť ďalšia pekná jazda.