LIVE: Veľká cena Číny 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Tak jsem to viděl a jsem naprosto spokojený.

Souboje parádní a konečně má zase na nějakou dobu Redbull plnohodnotné soupeře. Bude to ještě velký boj letos.

Za mě je to skvělá výzva pro týmy a tak to má být.

4 lajkov

Tak třeba do konce sezony to vyřeší :distorted_face:

Newey uz je stary.

Pekne preteky. Kimi ma prve vitazstvo, Hamilton, ktoremu prebral sedacku, prve podium a pekne to oslavili spolu s Bonom. Russell je kysly a Verstappen je sice bez naroku a pokazilo sa, co sa mohlo, ale Russell je kysly. Ja som spokojny.

6 lajky

„kazdy vie”, to je kto presne?

Věříš jim v tom?

Konecne aspon jeden kdo se u toho bavil se mnou :clinking_beer_mugs:

2 lajkov

Alonso: „Zaznamenali jsme více vibrací než v jakémkoli jiném tréninku tohoto víkendu.“ „Fyzicky jsem už nemohl vydržet o moc déle, začal jsem ztrácet cit v rukou a nohou.“

2 lajkov

Mimochodem, koukněte na Safari rallye :smiley:.

Masakr, někdo to utopil v bahně úplně, ti šťastnější jen napůl…

Bláto v sání, ve válcích, v kabině… Pár let zpátky jsem přesně v těch místech utopil Landcruisera, je tady fotka…

Škodovky na P5,7,8 :flexed_biceps:

2 lajkov

Nevím několik to myslíš vážně, ale máš srdíčko už za ten pozitivní tón :smile: . Mně se to líbilo o dost víc než minule, a vůbec, přece nestrávím třetinu sezóny psaním, jaká je to hrůza.

5 lajky

Na to se kouká kde?

:waving_hand: :skull:

6 lajky

Som sklamaný.Keby Minimax nevypadol tak s prehľadom vyhra.

Já jsem vážně spokojený, spousta soubojů, zajímavá technika a obrovský prostor pro vývoj. A časy taky v pohodě.

Hloupé řeči zapšklých fanoušků neberu vážně, páč ti o tom vědí asi tolik jako já o vaření Créme brulée.

Bude to skvělá sezóna.

5 lajky

Já to sleduju na ewrc.cz.

1 lajk

Súhlasím, priestor na vývoj/napredovanie v rôznych oblastiach je obrovský.

“Hloupé řeči zapšklých fanoušků neberu vážně…“ :clap: Ale celkom sa dá dobre pobaviť na tých, čo to tak vážne berú :smiley: Najmä o tom údajnom “podvádzaní”, ale zatiaľ to nikto nedokázal potvrdiť.

1 lajk

No to jasné, ak by mali DNFka ešte 5 jazdci pred ním, tak to na betón vyhrá :smiley: .

Max Verstappen: „Tahle Formule 1 je VÝSMĚCH“ „Řekl bych to samé, i kdybych vyhrál. Pokud se to někomu líbí, pak neví, o čem tenhle sport vlastně je.“

[ @ErikvHaren ] #F1 #ChineseGP

2 lajkov

To je jen hloupý zapšklý Max. :shushing_face:

Ne, je to příšerný…

3 lajkov

:italy: V prvom rade veľká gratulácia Kimimu. Tie emócie boli pekné a počuť opäť taliansku hymnu, pekná spomienka na Vettelove a Schumacherove časy vo Ferrari.

:fire: Čo sa týka čistej výkonnosti, tak jazdec dňa určite Hamilton. Súboje Ferrari boli super a som rád, že ich nechajú pretekať, na Mercedesy nemajú a vzadu tiež nikto nehrozí. Bolo to tvrdé a akurát na hrane. Leclerc tiež výborný výkon, ale predsalen o tie 1-2 chyby spravil viac.

:-1: Rozhodne slabší výkon Russell. V súbojoch s Ferrari až moc opatrný kvôli čomu mu Kimi ušiel a zničil si pneu. V tej rakete mal okolo Ferrari len preletieť. Navyše mám pocit, že Russell je v Mercedese stále taký nechcený. Wolff mal väčšiu radosť z Hamiltonovho pódia ako z Russellovho druhého miesta. A zároveň mi to príde aj tak, že Wolff mal z Hamiltona väčšiu radosť ako samotné Ferrari. Aby sa Russell po sezóne nebalil, aj keby titul dal. Či už za Verstappena, Leclerca alebo napríklad Piastriho / Norrisa. :sweat_smile:

:+1: K jazdcom dňa by som pridal ešte aj Bearmana s Gaslym a celkovo Haas s Alpine. Obaja super preteky a výkon.

:-1: :-1: Palec dole pre celý Red Bull. Max opäť nepodarený štart a nakoniec porucha a Hadjar zbytočné hodiny, ktoré ho stáli preteky. V Austrálii vyzerali pomerne dobre, na úrovni McLarenu (aspoň Max), ale tu to bola čistá katastrofa, výkonnosť na úrovni Alpine a dokonca za Haasom. Uvidíme, či im len nesadla trať a nastavenia alebo majú vážny problém.

:-1: :-1: :-1: McLaren totálne fiasko. Snáď to je jednorázová záležitosť a problém rýchlo odstránia.

:money_bag: 7 jazdcov DNF. Podané, že dokončí menej ako 18.5, krásne preteky za nami. :joy:

:racing_car: Súboje Ferrari boli síce super, ale celkovo mám z toho pocit, že toto nie je F1 akú chcem. Aby pilotovi riadil výkon softvér a nebolo to o tom, kto lepšie prejde zákrutu alebo dokáže ísť neskôr na brzdy. Sorry toto nie je motorŠPORT, toto je viac Formula E ako samotná Formula E. Už aj tam má pilot väčšiu váhu. Toto je Formula Softvér.

2 lajkov