Zajímavé a koukatelné, jen ten Mercedes by nemusl mít vepředu 20 sekund odstup. Antonelli rychlejší než Russell, výborný Bearman (jako vždy), po dlouhé době slušný Colapinto. Red Bull bída s nouzí. No a Leclerc by pomalu měl začít být nervózní; ukazuje se, že Hamilton je ve své druhé Ferrari sezóně zpátky ve hře, auto mu vyhovuje a Leclerka si těsně, ale s přehledem dává.
Obavam sa, ze to tak nebude, ale prajem si to (mohli by napodobnit vyrovnanost a suboje v McLarene minuly rok) ![]()
Je to všechno komplot. LT ukazuje že Audi, Cad jsou Red Bull
A do toho uřvaný Eisele s Rosinkom, se strašně snaží obhajovat tyto pravidla ![]()
Tož, došli im noty z LM, tak podľa toho spievajú
.
ten russel je tam pekne kyslý ![]()
Jedna z najlepsich trati pre Hamiltona a najhorsich pre Leclerca. Ale tak aspon jedno podium ma, vela ich uz neuvidi a bude rad ak bude vobec vidiet Leclercove zadne kridlo v dalsich pretekoch.
Rovnako Red Bullaci a Max sa najviac snažia zrážať tieto pravidla, lebo sa im nedarí.
Uvidíme. Hamilton mi letos připadá velmi v pohodě. I v Austrálii měl lepší závodní tempo, a být závod o kolo delší, byl by před Leclerkem.
Tvl já jsem při tom usnul ![]()
Dúfam v dobrý súboj, ako Ferrari fan mi je v podstate jedno, kto bude doručovať pódia, aj keď mam určite väčšiu sympatiu voči Charlesovi, logicky, ale v rámci celého kontextu dúfam, že budú obaja dobre pracovať a pravidelne doručovať
Mercedes- nezajímavý
Ferrari- jasní hrdinové závodu. Dělali závod, bez nich by to bylo poloviční. A stejně by na Mercedes neměli, tak si alespoň zazávodili. Snad je Lewis definitivně zpět.
Olí- nejlepší z třetí ligy, super.
Alpiny- hodně těží z motoru Mercedes
Max- hrůzostrašný start sezony. Ale to bylo 2022 taky a nakonec to nebylo tak zlé ![]()
McLaren- from hero to zero ![]()
Jinak celkově ty pravidla nejsou až tak tragická. Stačí cenzurovat konce hlavní rovinky, kde se zpomaluje pod plným plynem, a hned je pocit z pravidel lepší
(vtip).
Né vážně, je potřeba to trochu poladit ale pak to může být obstojné. Za mě jsou prostě mnohem horší ty rozestupy mezi týmy, to je skutečná tragédie.
Aháá, tak preto má Ferrari a RB toľko fanúšikov z SK/CZ - to dáva hneď logiku
Good point. Takže plne súhlasím (rovnako o tom manipulovaní, podvádzaní v F1 aj z minulosti).
Myslím, že tak jednoznačné to ani zdaleka nebude.
Zrovna malinovkárom by som sa nenazval, Max spolu s Charlesom a Oscarom mi prídu najviac sympatickí pretekári, ale ak by to bolo v opačnom gardé, mal by som na to podobný pohľad, jednoducho McDonalds AIčkove “pretekanie”. ![]()
Držím palce Šárlovi, Ham je najviac luckersky jazdec F1 všetkých čias, takže logicky si Šárl s tým, čo si vytrpel, zaslúži lepšie časy s Ferrari, ako mal doteraz. ![]()
Alpine 3 nejrychlejší? tak to motorem nebude ![]()
Hlavní opatření Hondy proti vibracím motoru bylo že snížila ještě více maximální otáčky motoru, stejně to nestačilo a elektrické křeslo stále úřaduje ![]()
Lewis si namazal Leclerca.
Sak bohužiaľ, každý vie, ze tie motory sú nelegálne dobré, ale už s tým nič neurobí nikto, minimálne do 1.6. Aj keď si myslím, že aj po tom dátume to bude stále ta istá pesnička. Nebyť toho že to Emil nesabotuje a mclareny sa dostanú do závodu tak by alpine tak vysoko nebol, však ich porazil aj haas so slabuckym ferrko motorom konec koncov