LIVE: Veľká cena Číny 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Zajímavé a koukatelné, jen ten Mercedes by nemusl mít vepředu 20 sekund odstup. Antonelli rychlejší než Russell, výborný Bearman (jako vždy), po dlouhé době slušný Colapinto. Red Bull bída s nouzí. No a Leclerc by pomalu měl začít být nervózní; ukazuje se, že Hamilton je ve své druhé Ferrari sezóně zpátky ve hře, auto mu vyhovuje a Leclerka si těsně, ale s přehledem dává.

3 lajkov

Obavam sa, ze to tak nebude, ale prajem si to (mohli by napodobnit vyrovnanost a suboje v McLarene minuly rok) :slight_smile:

Je to všechno komplot. LT ukazuje že Audi, Cad jsou Red Bull

1 lajk

A do toho uřvaný Eisele s Rosinkom, se strašně snaží obhajovat tyto pravidla :grin:

1 lajk

Tož, došli im noty z LM, tak podľa toho spievajú :smiley: .

2 lajkov

ten russel je tam pekne kyslý :joy:

3 lajkov

Jedna z najlepsich trati pre Hamiltona a najhorsich pre Leclerca. Ale tak aspon jedno podium ma, vela ich uz neuvidi a bude rad ak bude vobec vidiet Leclercove zadne kridlo v dalsich pretekoch.

Rovnako Red Bullaci a Max sa najviac snažia zrážať tieto pravidla, lebo sa im nedarí.

1 lajk

Uvidíme. Hamilton mi letos připadá velmi v pohodě. I v Austrálii měl lepší závodní tempo, a být závod o kolo delší, byl by před Leclerkem.

Tvl já jsem při tom usnul :zipper_mouth_face:

1 lajk

Dúfam v dobrý súboj, ako Ferrari fan mi je v podstate jedno, kto bude doručovať pódia, aj keď mam určite väčšiu sympatiu voči Charlesovi, logicky, ale v rámci celého kontextu dúfam, že budú obaja dobre pracovať a pravidelne doručovať

1 lajk

Mercedes- nezajímavý

Ferrari- jasní hrdinové závodu. Dělali závod, bez nich by to bylo poloviční. A stejně by na Mercedes neměli, tak si alespoň zazávodili. Snad je Lewis definitivně zpět.

Olí- nejlepší z třetí ligy, super.

Alpiny- hodně těží z motoru Mercedes

Max- hrůzostrašný start sezony. Ale to bylo 2022 taky a nakonec to nebylo tak zlé :face_with_tongue:

McLaren- from hero to zero :face_with_tongue:

Jinak celkově ty pravidla nejsou až tak tragická. Stačí cenzurovat konce hlavní rovinky, kde se zpomaluje pod plným plynem, a hned je pocit z pravidel lepší :sweat_smile: (vtip).

Né vážně, je potřeba to trochu poladit ale pak to může být obstojné. Za mě jsou prostě mnohem horší ty rozestupy mezi týmy, to je skutečná tragédie.

7 lajky

Aháá, tak preto má Ferrari a RB toľko fanúšikov z SK/CZ - to dáva hneď logiku :slight_smile: Good point. Takže plne súhlasím (rovnako o tom manipulovaní, podvádzaní v F1 aj z minulosti).

Myslím, že tak jednoznačné to ani zdaleka nebude.

1 lajk

Zrovna malinovkárom by som sa nenazval, Max spolu s Charlesom a Oscarom mi prídu najviac sympatickí pretekári, ale ak by to bolo v opačnom gardé, mal by som na to podobný pohľad, jednoducho McDonalds AIčkove “pretekanie”. :slight_smile:

Držím palce Šárlovi, Ham je najviac luckersky jazdec F1 všetkých čias, takže logicky si Šárl s tým, čo si vytrpel, zaslúži lepšie časy s Ferrari, ako mal doteraz. :slight_smile:

1 lajk

Alpine 3 nejrychlejší? tak to motorem nebude :smiley:

2 lajkov

Hlavní opatření Hondy proti vibracím motoru bylo že snížila ještě více maximální otáčky motoru, stejně to nestačilo a elektrické křeslo stále úřaduje :man_facepalming:

2 lajkov

Lewis si namazal Leclerca.

1 lajk

Sak bohužiaľ, každý vie, ze tie motory sú nelegálne dobré, ale už s tým nič neurobí nikto, minimálne do 1.6. Aj keď si myslím, že aj po tom dátume to bude stále ta istá pesnička. Nebyť toho že to Emil nesabotuje a mclareny sa dostanú do závodu tak by alpine tak vysoko nebol, však ich porazil aj haas so slabuckym ferrko motorom konec koncov

1 lajk