LIVE: Veľká cena Číny 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

ono sa tam zacinaju diat celkom zaujimave veci, Verstappen tam nema chciet tsunodu kvoli tomu, ze sa vraj boji, ze Yuki vyhori rovnako ako ostatni, a nechce dalsie fiasco vidiet, chce vraj riesit problemy s autom prioritne. Marko zase nema chciet Lawsona a tlaci tam Tsunodu ale Horny chce Lawsona este obranovat, no proste zabava :smiley:
To neviem, ci by som chcel byt momentalne Vasseur alebo Horner … Wolff z dialky sa len smeje :smiley:

4 Likes

Ono to opravdu vypadá, že je jsou to děti utržené z řetězu a držel to tam pevnou rukou Didi. Upřímně tohle je hodně smutná ukázka co se dokáže dít v tak úspěšným týmu. Ale můj názor je, že Max tam nechce Tsunodu protože a) je daleko víc otevřený v médiích skrze kritiku obecně c) má víc zkušeností a teoreticky by se mu mohl přiblíži, což Max prostě nechce a nechce tohle řešit.
Já osobně jsem zvědavej i na ty motory, kde podle všeho Red Bull a Ferrari libují za zrušení motorů na 26, protože jsou hodně pozadu s vývojem. Mercedes se chce toho držet a Honda se zatím nechce vyjadřovat

1 Like

To je jen reakce na to, jak si se vehementně snažil tvrdit něco o výkonnostní ztrátě RBR včera :slightly_smiling_face:

1 Like

No jsme každopádně happy, že Red Bull se vydal na lov a Max se vrátí do chýše s dalším titulem. Proč sežrat jen čtyři gazely, když jich může být pět. Tak doufám, že Christian nekecal, aby uklidnil svou hvězdu.

mne zase pride celu dobu Verstappen uplne odtrhnuty od vsetkych a ide si svoje …
Mam z neho pocit, ze je mentalne na urovni pilota, co proste zajazdi kazdeho, a to berie ako fakt (takto sa podla mna on vnima), a dost tomuto mindsetu pomaha aj Dr. Marko s Hornerom a vlastne cele RBR, tak jasne, ze ktokolvek “zvonku” tam pride, tak je automaticky outsider. Outsider vo vlastnom teame :smiley:
Z toho mi vychadza, ze Max tam nechce Yukiho, lebo su na tom asi dobre po ludskej stranke, rozumeju si, a nie ze by zrovna Max chcel uchranit RedBull pred intrigami, jak pises v bode a) napr, ale hadat sa urcite nebudem.
Ostatne, mozno, jak sa posledne dni spomina, odide Verstappen, napr za Neweym, alebo do Ferrari za Leclerca (u Ferrari nic nove, mat tam dvoch sampionov), a dozvieme sa, ako to tam naozaj bolo/ nebolo

4 Likes

Max se určitě Yukiho nebojí, to mohlo napadnout jen Hogra :grin:

1 Like

@Kiks tu včera mohlo urvat kvůli mému domnělému nedocenění piškota jménem Antonelli a Edd Straw ho dneska v rankingu na the-race zařadil na P13. :grin:

1 Like

Preto tu Kiks dnes uz nie je. Asi vali bomby v diskusii tam a dve fora naraz nestiha. :smiley:

Stihla si len kopnut do mna, ze som sexista ci co.

1 Like

A BTW, Max je v tom rankingu P1. :grin: :+1:

Hlavne že zase sa tváriš ako víťaz len škoda, že ten tvoj Ed tvrdí presne to čo my tu :rofl:

1 Like

Jo? A proto je P13 z 20.

Nauč sa aspoň čítať čo tam píše …a že to nijak TVOJE TVRDENIA nepotvrdilo…

Lebo teraz sa hráš ako si mal pravdu, len škoda, že ten článok ti za pravdu nedal.

A len opakuje presne to, čo my tu !

Takže opakovanie klamstva z neho pravdu neurobí …a ignorovanie okolností je skôr ukážka neznalosti, čo nerozumiem prečo práve TY sa k tomu znižuješ.

Konečnou odpověď máš vedle, mat.

Jenže to je přesně ono, Max nechce mít v týmu něco, co má McL nebo Ferrari :smiley:

To su len domnienky

1 Like

Však si to sám napsal. Realně, myslíš si, že by si Red Bull držel Peréze tak dlouho, dával tam Lawsona, Albona a Gaslyho, kdyby tomu bylo jinak?

Našiel som si ten ranking a asi najlepší ranking aký som videl. Nejde vôbec o to, či je Max P1 alebo nie, ale hlavne o to, že konečne ranking, kde je vysoko Albon, Ocon a slušne aj Hamilton. Za ten šprint si to zaslúži.

A hlavne ranking, kde Norris nie je prestrelený, lebo reálne ho celý víkend porážal kolega a v šprinte bol tragický. Tam nie je dôvod ho hodnotiť vysoko vzhľadom na možnosti auta.

@Kiks neviem ako dobre vieš po anglicky, no moja priemerná komunikatívny angličtina mi stačí na to, aby mi článok potvrdil presne to, čo sme tu o hodnotení Antonelliho písali s Bretnixom a zároveň to, že si písala bludy. Bearman s Hadjarom zaslúžene pred ním. Opäť zdôrazňujem, že som nikde nenapísal, že Antonelli bol zlý. :slight_smile:

1 Like

no ale to Redbull si ide tie PR veci, nie samotny Max, ty pises o tom, ze Max tam kvoli internej politike a PR nechce Tsunodu, ja si myslim, ze kvoli tomu to absolutne nieje

2 Likes

Verstappen má Yukiho hodně rád, spíš mi přijde, že se bojí, kdyby ho hodili na závod v Japonsku a mu by to nesedlo, že by mu to mohlo hodně uškodit… před vlastními fanoušky

1 Like