To si mě špatně pochopil. Max tam nechce Tsunodu, protože nahlas kritizuje obecně, což Max určitě vedle sebe nechce, protože když už, tak to může být on, protože z něho Helmut z Hornerem udělali vyvoleného. A taky potenciálně bližší konkurence. Však si vzpomeň na nervozního Maxe, když nepustil Peréze v Brazílii 22 a ještě říkal, že to týmu vysvětloval, že nic takového dělat nebude.
Já fakt nemám rád, když tu pak někdo přetočí na: to může napadnout jen hogříka, že by se Max bál Tsunody.
Já nepíšu, že se ho bojí, já píšu, že si Max jakkoliv nechce znepřijemňovat život v Red Bulle a to co se tam teď děje je výsledek toho, že Helmut a Horner vše stavěli na Maxe.
tak ono vyzera, ze tam neni prilis prijemne, na druhu stranu si fakt nemyslim, ze by Verstappena nejak ohrozoval kolega pilot, aj keby jazdia ako sucasne Mclareny … mi skor pride, ze sa obecne robi z neho ovela, ale ovela vacsia primadona jak naozaj je, podobne ako pri Lewisovi ale ich dvoch si nedovolim v lifestyle a prejave spoza helmy ani v najmensom porovnat
Ono se obecně všechno moc řeší. Prostě končí jedna výrazná dominance, úplně stejně, jako jakákoli předtím. Proč, to je úplně jedno, jako to nakonec bylo jedno vždycky. Nic netrvá věčně, a jestli se dosud úspěšná strategie momentálně jeví jako slabina, neznamená to, že ta strategie nebyla správná a úspěšná. Co bychom vlastně chtěli, za posledních 15 let se v jezdeckých titulech střídá jenom Mercedes a Red Bull, jednou musí přijít na řadu taky někdo další ze silných týmů. Naopak není žádný důvod, proč by to tak být nemělo - z vrcholu vede vždycky jenom jedna cesta, a to dolů . Aspoň budou mít čas si trochu vydechnout a řešit právě problémy, na které na úplné š.p.i.c.i tak trochu nebyl čas. Pokud se RB podle očekávání udrží v čelní skupině týmů, tak je všechno v naprostém pořádku (a nikde ani není řečeno, že letos ještě třeba nepůjde nahoru nebo Max ještě nezabojuje o titul).
Yuki nemá na výběr. Buď půjde do RB nebo v F1 skončí.
dobre to rozobera eisking duo
I kdyby se v F1 udržel, těžko by to bylo ve srovnatelném týmu, jako RBR je. Možná by se chytil v jiném týmu druhé poloviny pole, a že by se RB II (ani nevím, jak si momentálně říkají ) dotáhl na úplný vrchol se nedá reálně čekat. Tak co lepšího by vlastně Júkiho mělo potkat, než nabídka na takový přestup? Lepší to nebude…
kedy to uz bude ferrari, prezrad
To si teď jdu pustit.
To je otázka za zlatého bludišťáka . Ale neházejme flintu do žita, vždyť se sotva začalo. I když teď to vypadá na McLaren, jestli budou takhle jezdit před ostatními, tak jim neublíží ani interní souboj.
No však právě. Slyšel jsem, četl jsem, že by to měl Yuki odmítnout, že to je kariérní sebevražda atd.
To jsem se smál… …protože jakou on má před sebou kariéru? Tohle je možná jeho poslední sezóna v životě. Nevidím jediný tým, který by ho měl chtít. Možná maximálně Cadilac? Nebo třetí pilot do Astonu?
Tohle je jeho unikátní, a možná poslední šance se ukázat.
Když vyhoří, tak konec, který by nejspíše byl tak či onak.
budes sa citit dobre po eiskingu, ked si napisal toto
Tady nejsme vůbec ve sporu, taková nabídka se neodmítá. I když víme, že na rozdíl od ostatních, kteří mají za cíl jezdecký titul, Júki si přeje mít vlastní restauraci . Pořád jde o 20 nejlepších pilotů na světě a on jezdí pátý rok, ani se mi tomu nechce věřit… Vůbec není na co čekat a o čem přemýšlet.
Jako, kdyby byl žádaný a měl třeba 2-3 nabídky nebo možnosti, tak bych si dokázal představit, že to odmítne. Ale on ho v podstatě ani RedBull nechtěl. Nebýt Hondy, tak už dávno někde krájí Wagyu.
Jazdil by podla mna SuperFormulu a valcoval to tam
RB když něco dělá, tak to dělá pořádně.
Když se rozhodne něco ničit, tak neničí pouze jezdce, ale s ním vezme jedním vrzem i celý svůj Béčkový tým.
Takhle mají v Rubidiu alespoň jednoho jezdce na kterého je jakž takž spoleh, ale oni ho raději zničí v RB a pak si budou neveřejně sypat na hlavu popel, že teď už nemají žádného jezdce v Rubidiu.
To věřím. Takový Ritomo Miyata (skoro 26 let) je mistr světa SuperGT a Super formule.
No v F2 to je brutální fiasko. Ale brutální. Neuvěřitelný fiasko.
A letos v tom pokračuje.
Ale on jim je v Rubidiu (nakonec to není špatný název, aspoň je zapamatovatelný ) houby platný. Celý Red Bull tady není kvůli jezdcům, ale jezdci kvůli Red Bullu (samozřejmě platí i pro všechny ostatní týmy). Potřebují ho v áčku, tak nástup (i když já bych ještě Liamovi šanci dala, ale to je zase jiná otázka). Nemá žádný význam v b-týmu, který se vozí ve středu pole, sušit zkušeného jezdce, když potřebuju posílit áčko.
Rubidium je hlavně normální název hodný závodnímu týmu F1.
Já se obávám, že Áčku nepomůže. Áčko má nějaký vlastní problém a obávám se, že si s ním neporadí ani Yúki. Nemyslím si, že mu RB dokáže připravit ovladatelný vůz. Tím samozřejmě udělá RB šaška z Yúkiho, ze sebe i Rubidia jedním vrzem.
A to se vyplatí.
Možná neporadí, možná aspoň trochu poradí. Max je taky jenom člověk a nemá nadpřirozené schopnosti. Pokud se opravdu vedení rozhodne Lawsona vyměnit a v přípravce mají zkušeného pilota, je v podstatě jejich povinnost ho vyzkoušet, naopak není nejmenší důvod to neudělat a jeho pocity nebo další úspěšnost pro ně nemůžou hrát roli. Někdy mám pocit, že jsem tady největší cynik, ale to je taky život .
O Emila se neboj, ten je ve svém pohodlíčku, ale Yúki určitě nebude i když by jsme mu snad všichni přáli aby RB zvládl a zajel na domácí půdě nějaké body. V Rubidiu by na body měl šanci docela slušnou, ale v RB si moc jistý nejsem.
Cynici jsou spíše v RB. U sebe cynika nehledej. V tvém případě spíše vidím důvěřivého idealistu.