Nebudeme špekulovať. Klasické Bumbu je za mňa
úplne top pomer kvalita výkon. To mi chutí. Ale druhá ja Ron Zacapa 23 Soleira.
Ano je u neho 15151515
Ak ti chuti Bumbu, tak skus Santos Dumont Elixir a Canerock (ak si este nemal) a daj mi vediet, ci je stale Bumbu top (pre mna bol tiez ked som zacal so sladkymi).
Oki. Skusim. Ale mám ďalšiu radosť. Nascar vyhral Larson. Miami speedway.
Pilota dna mal dostat Ocon.
Aj Royal Danish je fajn. Poznáš?
Nascar vobec nesledujem, ale zhodou nahod Miami Speedway som nedavno navstivil cestou na Key West (ak je to teda ten Miami Speedway co myslim, uplne na juhu Miami pri Florida City), bol som tam na motokarach co su hned vedla Nascar okruhu.
Myslím že Kimi je ok. Je to šikovník😃 A bude to s nim len lepšie. Bezproblémový generačný talent. Teším sa z neho.
Mam doma este neotvoreny. A.H. Riise mam tri neotvorene, pacia sa mi tie flasky, najma Family Reserve a este viac Non Plus Ultra.
Royal Danis otvorim pri nejakej najblizsej prilezitosti a dam ti vediet ako chutil.
nevravim, ze nie je, Lenze Russell by za rovnaky vykon nebol ani spomenuty v spravach. Tym netvrdim, ze ten vykon bol zly, ale viac sa mi zda doniest v suchych pretekoch bez SC Haas na bodoch a este pri tom porazit niekoho z top 4.
To si teda trafail, to ma trapi najviac
Pred sezonou som bol zmiereny s tym ze ho Leclerc prevalcuje. No zatial pohoda… Myslim, ze taku nakladacku, aku dostal Vettel Hamiltonovi nehrozi a to je Hamilton po 12rokoch v novom monoposte, bez testov na suchu a s prvou VC na mokru… Takze zatial spokojnost… a body sa anulovali z dneska, takze chill
Ok beru sázku, ať vyhraje ten lepší
To říkáš, jen protože fandíš Ferrari
Vždyť @Jos_Is_Back je jasnej celou dobu. Proč myslíš, že buď furt vypisuje mě nebo o mě? I k popisu vedle nicku si mě dával, a to nemluvě o tom, jak má uloženou moji fotku a furt na ní kouká, ten je úplně hotovej
Klidně jo.
1515
Si akýsi napajedený.
Že zrovna ty se mi budeš snažit zlepšit náladu, to jsem fakt netušil.