Ja na rozdiel od teba viem čítať s porozumením ty zjavne nie ! A len vyberas veci z kontextu !
A ak by si ma apson jemne poznal z tohto fóra tak by si vedel, že Antonelli by mi mohol byť max o ■■■■■ dost mladší brat mojko. K pubertackam čo si z neho hotové ja rozhodne nepatrím, len čítam internet, som v pár fanúšikovských skupinách a viem čo sa tam deje. Takže mám nejakú predstavu ako došlo k tomu, že ho za toho DOD zvolili, aj kto, aká je asi jeho profilacia fans aj čo tam píšu !
U Russella už nepoviem tieto drísty to som si zvykla a už beriem s rezervou reku ok, ak to je jediný argument. Lebo reku ten je aspoň moja veková skupina alebo apson dekáda…nie 18 ročne decko. Takže veľmi slabý argument lebo reálne došli.
Neulozim si to pokiaľ to nezačne platiť na každého rovnako ! Takže netreba, lebo to sa tu nestane.
A vrchol primitivizmu je preniesť to do osobnej a ešte aj sprosto primitívnej sexistickej roviny ! To skôr vypovedá o autorovi.
Ak by ti tento istý postreh dal muž, nepovedal by si nič ! A mohol by ho mať ak by otvoril nejaké video na sociálnych sieťach a na tuto skupinu dievčat natrafil !
Len Bretnix sa tvári ako to je objektívna anketa tak na to reagujem !
K veci, to si ty nedokázal !
Takže na tvoje reči primitíva z kŕčmi nikto nie je zvedavý !
Veľa to o tebe ale vypovedá, že z X faktov sa chytis tohto a okamžite osobne útočiš a ten spôsob takisto.
Po tomto sprostom komentári na teba už reagovať ozaj nebudem !
Dno si prerazil !