Ale prosím ťa to si určite vymyslel 

Presne toto je práve to čo ja na ňom vidím ! Boss to popísal.
Kimi je neskutočne drzany pri zemi a vie že mu nikto nič nedá len tak, hoci má od velkeho mala nadštandardné podmienky. Jeho otec drží na zemi presne tak isto ako ho bezhranične podporuje. A jedine čo mu neodpustil nikdy bola lenivosť, vzdávanie sa a arogancia. A nikdy mu nič neulahčil !
( Najnovšie ho núti zmaturovať už tento rok). Lebo vie, že len talent by mu nestačil.
A tak sa Kimi nesťažuje, neopúšťa sa, ide na maximum v podmienkach ktoré sú, lebo tak bol vychovaný.
A on má také tiché sebavedomie…
Najväčší úspech jeho rodičov a to čo ho predurčuje na úspech je to ako rozdielny je v aute a mimo
V aute je Kimi, čo ide hranu a má ostré lakte, a pôsobí že nechajte to na mňa viem čo robím, šak som dobrý. Niekedy je až taký cocky w vie to riadne pustiť. Tam to je inštinkt.
Mimo auta je Andrea čo je vlastne obyčajnú 18 ročný chalan. Usmiaty k všetkým milý a slušný ( skusil by nebyť
a dostal by karne). Až to nepasuje k tomu, čo dokázal obcas v aute v tých nižších sériách ako reagoval 
Ide z neho sebavedomie vo všetkom čo robí, aj ako rozpráva ale bez toho aby kedykoľvek pôsobil arogantne. Klobúk dole na to v akom hype žije roky …mohol by si priveľmi uveriť, ale ide z neho pokora.
Ako vravia aj jeho kamoši z Premy = Kimi ešte nevie, ze to on už je v F1 a že to on už je aj slávny 
Ale to, že to neurobil mu veľmi pomáha, že k tomu pristupuje pomaly a rozvážne. Ozaj zatiaľ veľmi vyspelo, čo dokazuje ze bol na F1 ready.
Kimi to má v hlave správne pomiešané a to je základ jeho úspechu, lebo toho od boha, toho prirodzneho talentu má na rozdávanie.