LIVE: Veľká cena Číny 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

To mi nevychadza…

Toto pochopit ako kritiku, tak to je teda ine citanie s porozumenim. Navyse ked su to ciste fakty a este aj pochvala, ze neurobil chybu.

Ja ziadne kŕče nemam. Dnes davas tomu gramatikovi, pise sa “s kym/s cim”. :slight_smile:

Okamzite? Utocim?

Ani okamzite, ani neutocim. Okamzite som sa ta asi 5x pytal, kde vidis kritiku v tom co napisal @Bretnix ?

1 Like

„Kimi měl rozsáhlé poškození podlahy,“ řekl Toto Wolff, kterého cituje RacingNews365.

„Vlastně nevíme proč, jestli přejel Charlesovu bočnici předního křídla, ale měl v podlaze obrovské díry a titanové destičky byly pryč.“

„Vzhledem k tomu, že měl těžce poškozené auto, tak dojet na osmém místě, aniž by si stěžoval, prostě pokračoval v práci, ukazuje potenciál a vyspělost, kterou ten mladík má.“

Pro Sky Germany Wolff odhadl, že poškození stálo Antonelliho až půl sekundy na kolo.

4 Likes

Od kedy dostal Vettel vyprask od Hamiltona, Leclerca. Chodis sem len Verstapena vyzdvihovat. Aj to len preto, ze porazil toho jazdca, ktory tvojmu Vettelovi zobral 2tituly z pred nosa :drooling_face:

2 Likes

3 Likes

Ty mas problem bud s ocami alebo chapanim textu kamarat. :slight_smile:
Skus mi odcitovat nieco, kde neobjektivne hovorim o chybe McL jazdcov alebo glorifikujem Maxa.

Lebo ma 12x niekde oznacis, odpovies alebo napises totalnu hlupost a vzdy je tam Silverstone 2021. :clown_face:

Som doma nieco vyse tyzdna, predtym som tu poriadne 3 tyzdne nebol, lebo som nemal co robit na dovolenke. Za to teba tu registrujem nejako moc vela v poslednych dnoch. Sa ti tu tak zapacilo medzi nami? Ci kvoli Honzimu sem chodis? :smiley:

1 Like

Odkedy dostal Hamilton vyprask od Verstappena, chodis sem len o Silverstone 2021 vyplakavat. :smiley:

4 Likes

Od doby co si dostal 5 ban, tak tu chodíš zasírat diskuze na 6 účtě.

1 Like

Promiň, ale ta tabulka je absolutní výsměch. Neodráží vůbec rozložení sil jaké bylo na tomto okruhu. Tohle dělal někdo pomocí kalkulačky?

2 Likes

Jsme na správné cestě, jsme tam💥

Děkujeme celému týmu(inženýrům, mechanikům) Georgovi a Kimimu) a děkujeme za veškerou podporu. MY JSME MERCEDES, jednotná rodina, jeden za všechny a všichni za jednoho. :facepunch:

Dosáhli jsme 300. pódia a ještě větší věci nás čekají v tomto roce i v tom příštím.
OLE!! :muscle::muscle::muscle:

2 Likes

Myslím, že jeden z důvodů, proč je @D.COULTHARD naložený ještě kyseleji než obvykle, a to je co říct, je ten, že v interním souboji ve Ferrari je Leclerc zatím tím rychlejším. Hamilton sice urval sprint, to ho ctí, ale v dnešním závodě přepouštěl pozici Leclercovi jako tomu rychlejšímu a v Austrálii byl poražen.

1 Like

https://x.com/F1BigData
můžeš mu napsat, jestli se ti nelíbí výpočet dat :slight_smile:

1 Like

Hlavne máš primitívne sexistické reči ! A osobne !

Preto sa z tebou už nemám o čom baviť…

Kým nebudes diskutovať vecne a nie z prístupom macha čo vie všetko lepšie len lebo ma gule medzi nohami a to je patent na rozum !

A bude vyťahovať irelevantné veci ako argument proti ! A niečo tak prízemné ako operovať pohlavím a prízemne to komentovať !

A to si urobil !

Zaradil si sa medzi dno tohto fóra …gratulujem

1 Like

Ale prosím ťa to si určite vymyslel :grin::rofl:

Presne toto je práve to čo ja na ňom vidím ! Boss to popísal.

Kimi je neskutočne drzany pri zemi a vie že mu nikto nič nedá len tak, hoci má od velkeho mala nadštandardné podmienky. Jeho otec drží na zemi presne tak isto ako ho bezhranične podporuje. A jedine čo mu neodpustil nikdy bola lenivosť, vzdávanie sa a arogancia. A nikdy mu nič neulahčil !
( Najnovšie ho núti zmaturovať už tento rok). Lebo vie, že len talent by mu nestačil.

A tak sa Kimi nesťažuje, neopúšťa sa, ide na maximum v podmienkach ktoré sú, lebo tak bol vychovaný.

A on má také tiché sebavedomie…

Najväčší úspech jeho rodičov a to čo ho predurčuje na úspech je to ako rozdielny je v aute a mimo
V aute je Kimi, čo ide hranu a má ostré lakte, a pôsobí že nechajte to na mňa viem čo robím, šak som dobrý. Niekedy je až taký cocky w vie to riadne pustiť. Tam to je inštinkt.

Mimo auta je Andrea čo je vlastne obyčajnú 18 ročný chalan. Usmiaty k všetkým milý a slušný ( skusil by nebyť :rofl: a dostal by karne). Až to nepasuje k tomu, čo dokázal obcas v aute v tých nižších sériách ako reagoval :grin:

Ide z neho sebavedomie vo všetkom čo robí, aj ako rozpráva ale bez toho aby kedykoľvek pôsobil arogantne. Klobúk dole na to v akom hype žije roky …mohol by si priveľmi uveriť, ale ide z neho pokora.

Ako vravia aj jeho kamoši z Premy = Kimi ešte nevie, ze to on už je v F1 a že to on už je aj slávny :grin:

Ale to, že to neurobil mu veľmi pomáha, že k tomu pristupuje pomaly a rozvážne. Ozaj zatiaľ veľmi vyspelo, čo dokazuje ze bol na F1 ready.

Kimi to má v hlave správne pomiešané a to je základ jeho úspechu, lebo toho od boha, toho prirodzneho talentu má na rozdávanie.

1 Like

Keď ho v tomto vidím ( a on to reálne nosi, Kimi sa tomu úspešne vyhýba)

Tak rozmýšľam či sa rozhodol, prevziať aj funkciu nepochopeneho módneho trendsettera alebo mu ozaj trošku preplo a tá bunda sa mu fakt páči…lebo ho podozrievam že on to nosí dobrovoľne aj keď nemusí tento Kozmonautický úbor z alobalu!

A úplne peklo je, že k tomu sú aj nohavice a dokonca tenisky !

Ale tak mu zatiaľ nešiblo :rofl: vďaka Bohu

Každopádne chcela by som v Tom komplete vidieť Tota🤣

1 Like

Vsimol som si, ze dnes je uplne besny a cez krv v ociach uz ani nevidi, lebo uz vytiahol aj Monzu 2021 a niekde tam videl Verstappena mimo trate pred koliziou. :smiley:

Cakal som aj Mexiko 2024, ale to pride najskor tak v roku 2027, kedze on ma stale 2021.

1 Like

Ten vypocet spravil zo Strolla tak rozdieloveho pilota, ze uz mu urcite vyzvana telefon a Horner s Wolffom sa predbiehaju, kto ho skor podpise pre 2026.

1 Like

Sorry, uz som tie tvoje primitivne nazory nedaval a uslo mi to, ked si dookola klamala a vymyslala si ako tu niekto kritizoval Antonelliho.

Ale sexisticke reci si mala prva ty na Antonelliho. To bol sexizmus.

Ja diskutujem primarne vecne, ale ty si tu bluznila a citala veci, co nikto nenapisal, tak mi to potom uslo. Ale aky pristup macha? Ja nerobim rozdiel ci muz ci zena, v diskusii diskutujem bez rozdielu, tak tuto zensku victim card si nechaj pre niekoho, koho to zaujima. :slight_smile:

Nebola si to ty, co prva hodnotila vyzor Antonelliho a mala narazky na neho? :smiley:

Tak vidis, uz sme v tom spolu. Esteze je tu Honzi, inak by sme boli uplne na dne. :smiley:

Irelevantny bol kazdy tvoj komentar k F1, od uvodu, lebo nikto Antonelliho nekritizoval, no ani neglorifikoval, a to bol u teba problem.

A ved @HellHogr tu po preteku vravel ze porucha bŕzd je chyba Norrisa, že si môže za to sám lebo na to príliš tlačil a že to nie je dôvod prečo skončil za Piastrim… Alebo to platí len selektívne? :thinking: Keď u Norrisa to nebol dôvod na P2, ani u Alonsa to nebol problém :tipping_hand_man:

1 Like

Jak říkáš, Alonsova vina. Musí se zlepšit :slightly_smiling_face:

1 Like

Proč tu lže? Tohle jsem nepsal :grinning: napsal jsem, že tým řekl Landovi o problému a on to na 3 kola ignoroval a jen si to zhoršil. Nechápu o co ti jde, takhle tupě lhát

1 Like