LIVE: Veľká cena Číny 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Ako jediný dosiel a prežil z nováčikov a dokonca veľmi slušne.

A veľké chyby urobil každý okrem Russella zo Strollom.

Podľa tejto logiky keď Senna ( keď sme ho tu už dnes mali v ústach) išiel rýchlejsie ako všetci ostatní, ale vyrúbal sa kde to bolo v Monaku ? Takže vlastne nemal rýchlosť.

Má logiku ako argument na to akú má pilot rýchlosť

Bavíme se o hodnotě předvedeného výkonu. Pokud přede mnou vypadnou tři piloti kvůli technice, pak to není totéž jako když předjedu tři piloty. Chceš-li to čistě výsledkově, pak Ocon skončil v jednom z vozů, které patří do poslední třetiny pole, pátý. To bychom asi měli hovořit o jezdecké genialitě. Předpokládám, že sám bys to považoval za nadnesené. Jakkoli i tak Ocon předvedl výborný výkon, a pokud jde o DOD, pak to dnes měl být buď právě on, nebo eventuálně Bearman.

1 Like

Ani body
F1 sa najnovšie jazdí na umelecký dojem :rofl:

A rýchlosť v piatok !

1 Like

Nejsou data jako data :stuck_out_tongue:

1 Like

Raikonena nemám rád. Jedna holka mu hrozně fandila, a já jí něco řekl, a dostal jsem přes hubu.

2 Likes

Ale Antonelli právě nějakou extra rychlost NEMÁ. To je to, co se ti tu marně snažím vysvětlit. Zatím ji NEMÁ. Kde ji vidíš?

1 Like

Dobře ti tak. 1515

1 Like

Verstappena si kde zabudla? :smiley:

To si kde citala? Presne toto si hovorim pri citani kazdeho tvojho komentaru:

Menej alkoholu alebo travy predtym nez zacnes pisat na internet.

Ja by som este rad pocul, kde je ta kritika na Antonelliho. Lebo bavit sa s tebou je ako bavit sa so starcom, co trpi demenciou. Furt si ide svoje, furt si vymysla a kazdy den od nuly to iste. :smiley:

Bola by si idealny parik s Honzikom, ste si dost podobni. :joy:

2 Likes

Sice určitě tady neměl být dotd, ale v tý Austrálii zase jo.
Takže mu to lid vrátil.

1 Like

Ved je.

10:0 v tom co je dolezite. Just sayin… :no_mouth:

1 Like

Verstappen kde? Gramatika kde? :eyes:

Za chvilu urobis zo Strolla top pilota. To by uz potom davalo zmysel, ze naklada Alonsovi.

1 Like

História sa nepýta!

Navyše znova dnes by reálne skončil kde skončil bez poruchy asi aj tak…minimálne mal na to veľkú šancu.

U Ocona to tiež boli aj okolností netrvar sa že nie ! Ale vidíš tváriš sa tak.

Môžeš UZ KONECNE nechať to DoD plávať ? Hlasujú fanúšikovia ! Emócie ! Chápeš to ?

Pokojne to môžu byť tie Totom spomínané pubertacky čo hlasuju lebo sa stala krivda a v AUS nedostal a su z neho na mäkko! Mám ti ja povedať koľko krát nesúhlasím s DOD ?

Ale načo to pletieme do hodnotenia výkonu ?

Najmä ak objektívne okolnosti nie, tak je to dosť bizarné odputavanie pozornosti.

Ale napíšeme mu aby do ďalšej VC zhodil ten sixpack, zahodil kucierky a kukuč zlatého retrívera, lebo 18 nastrocne dievčatá sú z toho na prášky a dajú ho za DoD a Bretnix to nezvláda :woman_facepalming:t3::woman_facepalming:t3::woman_facepalming:t3:

Bavíme sa tu ozaj o ľudovom hlasovaní?

Za mňa to mal byt Bearman alebo dokonca Russell. Dnes mohol byť aj Piastri…ale je to úplne jedno.
Za DoD sa body nerozdavajú ani nehodnotia výkony. Najviac v šoku bol z toho Kimi a dobre sa na Tom zjavne bavil.

Tak i to prestaň riešiť ako argument

To som ti vysvetlila opakovane

A myslíš si to defacto ty a pár podobných…

Nedal bych mu ho ani v Austrálii, skoro se tam přizabil.

2 Likes

Ten sedel 4 sezóny v top aute preboha ak si si nevšimol …detail fakt

A Rec je o konzistencii = čo z toho auta musí na dobrú výsledok vytlačiť a vytlačil

Max to ukazuje zatiaľ tento rok, ale doteraz to zas tak ťažké ozaj nemal

Ocon měl každopádně rychlost, Antonelli ne.

V budoucnu ji mít může, o to se nikdo nepře. Ale zatím se jen učí a je to znát.

1 Like

Preco o sebe hovoris v 3. osobe? :smiley:

Toto si uloz, ked nabuduce budes za nieco obhajovat bud Russella alebo Antonelliho. :smiley:

Tak ty si k realistickemu zhodnoteniu Antonelliho zaplietla Verstappena, Russella vo Williamse a dokonca este aj Sennu, ale pytas sa naco nieco niekam pletieme? :smiley:

Pozor, aby si sa nesmykla zo stolicky a otvor si radsej okno, lebo ti steny splesniveju. :joy:

1 Like

Ocon mal každopádne podlahu v jednom kuse Antonelli ne :rofl::rofl::rofl::woman_facepalming:t3:

Chápeš, že to má vplyv na všetko ? Na ovládateľnosť, na prejazdy, na rýchlosť alebo nie ?

Toto presne mne vadí ! Hodnotis jeho skills na základe 1 VC kde mal poškodenie !

Čo je toto za argument :woman_facepalming:t3:
Ak by podlaha bola aj 0.1 ( a je viac) na kolo tak až takú galakticku rýchlosť Ocon nemal! Ani až taký intergalakticky náskok.
Antonelli ďalej nemohol ísť, videl si aj aké bolo auto nestabilné keď ho Ocon predbiehal. .
On ho mohol MAX ustvat na gume,…a hlavne zariadiť aby ho neprebehli zozadu a aby nemusel znova do boxov.

Toto neboli preteky čo by ukazovali jeho rýchlosť.

Omg ozaj :woman_facepalming:t3:

Pamätám si ako si takto okolnosťami argumentoval u Vettela ! Už neplatí ?

Chudák Alonso. Nemůže za to, prostě smůla.

3 Likes

Mám pocit, že po dnešku by si Antonelli víc vydělal na Onlyfans než v F1, a to nepochybuji, že vzhledem k běžné populaci má už teď královské příjmy. :wink:

1 Like