Jenže Sainz už na hardech měl něco najeto, ALo by měl novou sadu
Když se koukneš na Ferrari nebo McLaren a už vůbec nemluvě o RedBullu, tak se správou pneu jsou ta auta jinde. Snad v Imole
v Imole Ferrari pride s upgradami ale
Ale bude to sezonní vývoj, jako každou sezonu
ne teď vážně, Ferrari má předělat zavěšení, na to jsem hodně zvědavej
myslis, ze ich to neposunie?
o RBR nemusí být řeč, o McL a Ferrari … tam si nemyslím, že je rozdíl hlavně v pneu. Jako když se kouknu na dnešek, tak Lando a Charles byli jinde, ale Sainz byl zdolatelný
Stroll bojuje s jezdci který nemaj být problém pro Aston. Už to začíná být moc vidět. Alonso pokaždé bojuje s TOP týmy - Mercedes a Piastri zcela určitě. Stroll je pokaždé doslova někde v prdeli.
Oni už asi novou hard sadu neměli, ale zajimalo by mě zda by to Alonso nedokázal udržet na těch nových medium po VSC. Softy přeskočit. U AM se toho asi bali a je fakt že ta degradace vypada huře než u konkurence, takže možná oprávněně…těžko říct.
Sainz a Piastri začínaj mít s tím problémy, zdá se mi.
No já nevím co si po dnešku mám o Ferrari myslet, skrze Austrálii jsem myslel, že pneu mají vyřešené a mají velmi dobré auto na strašně rychlé a rychlé zatáčky, jenže v Číně se to moc neukazovalo a to nevím proč, navíc Ferrari chce měnit filosofii zavěšení a upřímně tahle změna vždycky zabere čas na vyladění, proto se často dělá během zimy a ne sezony
Piastri doplatil na poškození, ale je fakt, že už v první polovině se nechytal
Stroll nikdy nebyl na úrovní závodního jezdce, takže současný stav asi nikoho nepřekvapuje.
Já to říkal hned, měli startovat na softech, pak medium, no a SC by přišel ideálně. Škoda.
Sainz had a quite big gap with Pérez before turn 14, he then throttled to close it and then he braked again.
That’s how everything started at the restart.
Ale vlastně to by bylo jen 6. místo, pokud by se nedostal před Sainze na mediumkách …no prostě dá se pochopit, že to zvolili takhle nakonec.
ja tiez nie … minuly rok si to mal, ze pace na quali je, ale tyredeg v zavode je strasny … teraz more ani na Q uz nemaju moc auto podla vyjadreni, do zavodu idu namotivovani, ze super pozicia atd, a vidime jak to dopadlo … na to zavesenie sa dufam vykaslu a pockaju az na zimu
takze sainz moze za vyburanie sa synatora?
Sainz udělal break test
Uvidíme co vymyslí, oni to chcou změnit i vzledem k odklonu vzduchu okolo zavěšení na bočnice, které by se měli taky celkem měnit včetně podlahy a zakočení podlahy