LIVE: Veľká cena Číny 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Toto je čo za čínske somariny Zhou dostane vlastný box :roll_eyes: lebo je doma . Nikde inde to nerobia …

neviem co s tym Ferrari … ked MSchumacher svojho casu zakazal citat denny tisk, tak ja si asi zakazem citat akekolvek vyjadrenia pred vikendom od scuderie …

mikrochyby co sa nabalili pocas celeho vikendu su to, co musia doladit … to ze sa Sainz ospravedlni je sice pekne gesto, ale situaciu to nezvrati …

RBR super vykon, aj od Pereza, predsalen si len od Leclerca zobral, co mu ponukal

Hrdina dna asi pravom Norris, auťak dna klasicky nepo-kid Stroll

Ricciardo sice dostal nove schassis, a stroll jr si rovno narokoval pravo prvej noci, hned klopal na zadne vratka :grin:

russel prekvapil, ze to nerozbil, hamilton neprekvapil, ze bol skepticky

inak by som mozno vyzdvihol Hulka, jak tu ktosi dnes pisal, s lepsim autom by to vyzeralo unho o poznanie lepsie

zbytok asi ani nejdem rozoberat

6 Likes

Leclerc povedal, že skúšal všetko ale S1 im zabil Q aj R. A, že sa na to musia pozrieť prečo sa to tam dialo.

Všetka strata bola v S1, dokonca Alpine tam bola rýchlejšia

Ale pak pitoval ještě jednou, protože byl na červený. Kdyby na ní zustal tak se propadne.

Jenom detail, to zakázal Ross Brawn :slight_smile: .

3 Likes

Verstappen na cele suverenny ako vzdy. Najlepsi vykon dnes ale podla mna Norris, aj ked mu SC prisiel velmi vhod, no na druhej strane o nic menej nez Leclercovi. Necakal som, ze v poslednom stinte za sebou udrzi Pereza a Leclerca, no zvladol to velmi suverenne. Velmi zasluzene druhe miesto. Piastri zial vyrazne zaostal, a to uz pred poskodenim.

Sklamanie dnes rychlost Ferrari, aj ked im minimalne pri Leclercovi okolnosti zahrali do kariet, na vela sa nezmohli. Vcera som cakal, ze v pretekoch budu druha sila, no Norris ich dnes jasne predecil. A specialne aj Sainz dnes cely vikend nesiel prilis dobre a na Leclerca stratil vela casu. Snad to dalsi vikend bude lepsie, pretoze som uz prilis casto zazil, ze to s Ferrari zacalo vyzerat nadejne, len aby sa nasledne necakane prepadli.

Alonso dobry vikend, doplatil torchu na SC a aj strategia nebola uplne optimalna, no myslim si, ze ovela viac by ani na tvrdych pneumatikach nevytazil, max dve miesta. Stroll sa ako uz tradicne znemoznil.

Mercedesy jazdia v uzemi nikoho a v pretekoch ich tym padom skoro ani neregistrovat. Hamilton pomerne slaby, na tu mizeriu v prvej polivici pretekov este uhral dobry vysledok.

Dobry vykon ukazal aj Hulkenberg, zasluzeny bod. Z Magnussena si robi trhaci kalendar.

6 Likes

nebol som si isty, tak to dam asi na Rossa, vdaka :smiley:

1 Like

No, alespoň si Alonso i zapředjížděl a 7 místo s nej kolem není tragický. Stroll je tragický, u něj ta špatná degradace Astonu je vidět ještě více. Ta degradace je prostě velký problém Astonu. Škoda že neměli ještě ty jedny hardy k použití, a vůbec škoda SC, fakt Alonsovi hodně uškodil.

3 Likes

No ano, ale my se s Honzíkem bavíme o tom kolik tím ztratil a kolega se snaží tvrdit, že by byl před Sainzem a tomu fakt nevěřím. Za mě reálně ztratil 1 pozici a né víc

Pod VSC šel na softy no, kdyby šel na hardy nebo medium, tak by jsme se tu bavili o něčem jiným, když předtím Sainz už byl na hardech

Keď je počet obyvateľov v krajine, kde sa jazdí, nad jednu miliardu, tak jazdec dostane vlastný box. :slightly_smiling_face:

aj to, ze prvy cinan v F1, jazdilo sa na cinskom okruhu, a cinan dokoncil preteky bez DNF :smiley:

1 Like

Asi souhlas se vsim krome Pereze. Landovi to preju, ale Perez slaby vykon. Problem podle me je, ze ma problemy s predjizdenim. Predjizdi v zatacce, to je pekne, ale fakticky si nedokaze pripravit pozici pred DRS zonou. A to trvale. Tohle neni prvni takovej zavod. Takze pak musi predvadet spektakularn manevry a nici si gumy.

3 Likes

No, jenže to je zase ten problém. Je ta degradace pneu u AM nebo v rukou Strolla? protože Alo poslední kolo jel kotel a ty časy ani na konci nepadaly a to jako cca 13 kol kotel je prostě 13 kol, navíc softy mu taky neodpadly hned

1 Like

Má na pažbě další krásnej save. Jestli dokažou zlepšit tu degradaci, tak by to v případě Alonsa mohlo vypadat nadějně. Stroll je na vyhazov, ten má prakticky uístění jak v letech 2021-2022.

1 Like

K tomu není co dodat, v tomhle je rozdíl mezi ním a Maxem neskutečný. Ukázalo se to i včera ve sprintu.

2 Likes

Ano byl by na hardech ZA Sainzem, kterého předjel (mezi první a druhou SC fází) dost pravděpodobně díky těm výkonějším červeným gumám. Kdyby byl na těch hardech tak si zaspekuluju že by ho nepředjel.

no ja sa na pereza pozeram v porovnani hlavne s minulou sezonou, teraz akceptoval co mal, sklonil hlavu a dorucuje 2. a 3. miesta, povedzme. samozrejme ale chapem aj pohlad, ze jazdi v RB20ke tak toto je ten spodny interval, co by mal dosahovat, a horsi uz byt nemoze (znovu, paralela na minulu sezonu)

1 Like