Toto je čo za čínske somariny Zhou dostane vlastný box lebo je doma . Nikde inde to nerobia …
neviem co s tym Ferrari … ked MSchumacher svojho casu zakazal citat denny tisk, tak ja si asi zakazem citat akekolvek vyjadrenia pred vikendom od scuderie …
mikrochyby co sa nabalili pocas celeho vikendu su to, co musia doladit … to ze sa Sainz ospravedlni je sice pekne gesto, ale situaciu to nezvrati …
RBR super vykon, aj od Pereza, predsalen si len od Leclerca zobral, co mu ponukal
Hrdina dna asi pravom Norris, auťak dna klasicky nepo-kid Stroll
Ricciardo sice dostal nove schassis, a stroll jr si rovno narokoval pravo prvej noci, hned klopal na zadne vratka
russel prekvapil, ze to nerozbil, hamilton neprekvapil, ze bol skepticky
inak by som mozno vyzdvihol Hulka, jak tu ktosi dnes pisal, s lepsim autom by to vyzeralo unho o poznanie lepsie
zbytok asi ani nejdem rozoberat
Leclerc povedal, že skúšal všetko ale S1 im zabil Q aj R. A, že sa na to musia pozrieť prečo sa to tam dialo.
Všetka strata bola v S1, dokonca Alpine tam bola rýchlejšia
Ale pak pitoval ještě jednou, protože byl na červený. Kdyby na ní zustal tak se propadne.
Jenom detail, to zakázal Ross Brawn .
Verstappen na cele suverenny ako vzdy. Najlepsi vykon dnes ale podla mna Norris, aj ked mu SC prisiel velmi vhod, no na druhej strane o nic menej nez Leclercovi. Necakal som, ze v poslednom stinte za sebou udrzi Pereza a Leclerca, no zvladol to velmi suverenne. Velmi zasluzene druhe miesto. Piastri zial vyrazne zaostal, a to uz pred poskodenim.
Sklamanie dnes rychlost Ferrari, aj ked im minimalne pri Leclercovi okolnosti zahrali do kariet, na vela sa nezmohli. Vcera som cakal, ze v pretekoch budu druha sila, no Norris ich dnes jasne predecil. A specialne aj Sainz dnes cely vikend nesiel prilis dobre a na Leclerca stratil vela casu. Snad to dalsi vikend bude lepsie, pretoze som uz prilis casto zazil, ze to s Ferrari zacalo vyzerat nadejne, len aby sa nasledne necakane prepadli.
Alonso dobry vikend, doplatil torchu na SC a aj strategia nebola uplne optimalna, no myslim si, ze ovela viac by ani na tvrdych pneumatikach nevytazil, max dve miesta. Stroll sa ako uz tradicne znemoznil.
Mercedesy jazdia v uzemi nikoho a v pretekoch ich tym padom skoro ani neregistrovat. Hamilton pomerne slaby, na tu mizeriu v prvej polivici pretekov este uhral dobry vysledok.
Dobry vykon ukazal aj Hulkenberg, zasluzeny bod. Z Magnussena si robi trhaci kalendar.
nebol som si isty, tak to dam asi na Rossa, vdaka
No, alespoň si Alonso i zapředjížděl a 7 místo s nej kolem není tragický. Stroll je tragický, u něj ta špatná degradace Astonu je vidět ještě více. Ta degradace je prostě velký problém Astonu. Škoda že neměli ještě ty jedny hardy k použití, a vůbec škoda SC, fakt Alonsovi hodně uškodil.
No ano, ale my se s Honzíkem bavíme o tom kolik tím ztratil a kolega se snaží tvrdit, že by byl před Sainzem a tomu fakt nevěřím. Za mě reálně ztratil 1 pozici a né víc
Pod VSC šel na softy no, kdyby šel na hardy nebo medium, tak by jsme se tu bavili o něčem jiným, když předtím Sainz už byl na hardech
Keď je počet obyvateľov v krajine, kde sa jazdí, nad jednu miliardu, tak jazdec dostane vlastný box.
aj to, ze prvy cinan v F1, jazdilo sa na cinskom okruhu, a cinan dokoncil preteky bez DNF
Asi souhlas se vsim krome Pereze. Landovi to preju, ale Perez slaby vykon. Problem podle me je, ze ma problemy s predjizdenim. Predjizdi v zatacce, to je pekne, ale fakticky si nedokaze pripravit pozici pred DRS zonou. A to trvale. Tohle neni prvni takovej zavod. Takze pak musi predvadet spektakularn manevry a nici si gumy.
No, jenže to je zase ten problém. Je ta degradace pneu u AM nebo v rukou Strolla? protože Alo poslední kolo jel kotel a ty časy ani na konci nepadaly a to jako cca 13 kol kotel je prostě 13 kol, navíc softy mu taky neodpadly hned
Má na pažbě další krásnej save. Jestli dokažou zlepšit tu degradaci, tak by to v případě Alonsa mohlo vypadat nadějně. Stroll je na vyhazov, ten má prakticky uístění jak v letech 2021-2022.
K tomu není co dodat, v tomhle je rozdíl mezi ním a Maxem neskutečný. Ukázalo se to i včera ve sprintu.
Ano byl by na hardech ZA Sainzem, kterého předjel (mezi první a druhou SC fází) dost pravděpodobně díky těm výkonějším červeným gumám. Kdyby byl na těch hardech tak si zaspekuluju že by ho nepředjel.
no ja sa na pereza pozeram v porovnani hlavne s minulou sezonou, teraz akceptoval co mal, sklonil hlavu a dorucuje 2. a 3. miesta, povedzme. samozrejme ale chapem aj pohlad, ze jazdi v RB20ke tak toto je ten spodny interval, co by mal dosahovat, a horsi uz byt nemoze (znovu, paralela na minulu sezonu)