Oni to normálne ■■■■■■■■
Už 2x
Oni to normálne ■■■■■■■■
Už 2x
George podvádzal ? Vysadil si lieky ?
a iný nejazdili. Russel dal tak o 10 kôl viac.
Nie, to max do kila spolu, ak vobec.
Ale ty si pisal aj o zmolkoch a spolu s nimi a opotrebenim je to kludne 2kg.
Ale to nic nemeni na chybe timu, George za to nemoze…
A ? Opotrebenie bolo veľké
Tak to tu budú niektorí na prášky. Keby vyhral Russel pred Hamiltonom, to bola pre nich tá lepšia zo zlých možností.
Opotrebenie nebolo až tak veľké, keď dal 30 kôl dokonca merc DEG is less than expected
Hej ale Lulu cultish už si idu svoje kecy o Tom ako ho Lewis školí posledné preteky lebo zrazu vďaka DnF a tomuto vedie o 30 bodov
ak to neboli pneu tak kde chyba ta vaha 1.5 kg
zjavne išiel bez kormanu
Inak pochopil som správne, že sa to snažili uhasiť tým, že neodčerpali z jeho nádrže všetko palivo na prvé váženie ? Nad tým sa nikto nezamýšľa, že im to skoro prešlo s podporou komisárov ?
A to ma akú logiku veď to by mali ešte menej váhy nie ?
alebo keď menili podlahu zabudli dať tie ťažšie matice a šrauby je tu sranda s vami , veď časom sa všetko dozvieme čo bolo na príčine a hlavne Treba dýchať z hlboka : nádych, výdych nádych …
Monopost sa váži bez paliva ale v jeho nádrži neodčerpali všetko na prvé váženie. Preto aj prvé váženie prešiel. Niekto duchaprítomný ale bonzol, že v nádrži zostali zvyšky paliva, preto šiel na druhé preváženie. Ťažko bude monopost s palivom ľahší ako monopost bez
Tak uprimne, za mna sli obaja vyborne dnes, Ham vyzeral najdlhsie ako vitaz, no Geroge by to vyhral lepsou taktikou a dobrou obranou, co treba pochvalit, ale aj Lewisa, ze po nom nesiel ako po inych zjavne, kolizia by bola katastrofa…
Je to nestastna situacia, ale nie zamerna, co uz…
Už je to 2x čo ho o win pripravil tím.
Je to škoda
Mňa len ■■■■■ tá prisprostlost niektorích, čo fakt tresnu čokoľvek
Piastri -7… Norris +7.