LIVE: Veľká cena Belgicka 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Oni to normálne ■■■■■■■■

Už 2x

George podvádzal ? Vysadil si lieky ?

a iný nejazdili. Russel dal tak o 10 kôl viac.

Nie, to max do kila spolu, ak vobec.
Ale ty si pisal aj o zmolkoch a spolu s nimi a opotrebenim je to kludne 2kg.
Ale to nic nemeni na chybe timu, George za to nemoze…

A ? Opotrebenie bolo veľké

Tak to tu budú niektorí na prášky. Keby vyhral Russel pred Hamiltonom, to bola pre nich tá lepšia zo zlých možností.

1 Like

Opotrebenie nebolo až tak veľké, keď dal 30 kôl dokonca merc DEG is less than expected

Hej ale Lulu cultish už si idu svoje kecy o Tom ako ho Lewis školí posledné preteky lebo zrazu vďaka DnF a tomuto vedie o 30 bodov

ak to neboli pneu tak kde chyba ta vaha 1.5 kg

zjavne išiel bez kormanu

Inak pochopil som správne, že sa to snažili uhasiť tým, že neodčerpali z jeho nádrže všetko palivo na prvé váženie ? Nad tým sa nikto nezamýšľa, že im to skoro prešlo s podporou komisárov ?

A to ma akú logiku veď to by mali ešte menej váhy nie ?

alebo keď menili podlahu zabudli dať tie ťažšie matice a šrauby :joy: je tu sranda s vami , veď časom sa všetko dozvieme čo bolo na príčine a hlavne Treba dýchať z hlboka : nádych, výdych nádych …

Monopost sa váži bez paliva ale v jeho nádrži neodčerpali všetko na prvé váženie. Preto aj prvé váženie prešiel. Niekto duchaprítomný ale bonzol, že v nádrži zostali zvyšky paliva, preto šiel na druhé preváženie. Ťažko bude monopost s palivom ľahší ako monopost bez

3 Likes

Tak uprimne, za mna sli obaja vyborne dnes, Ham vyzeral najdlhsie ako vitaz, no Geroge by to vyhral lepsou taktikou a dobrou obranou, co treba pochvalit, ale aj Lewisa, ze po nom nesiel ako po inych zjavne, kolizia by bola katastrofa…

Je to nestastna situacia, ale nie zamerna, co uz…

2 Likes

Už je to 2x čo ho o win pripravil tím.

Je to škoda

Mňa len ■■■■■ tá prisprostlost niektorích, čo fakt tresnu čokoľvek

105 and counting.

4 Likes

image

1 Like

Piastri -7… Norris +7. :slight_smile:

2 Likes