A čo ja vravím niečo iné ?
Len ma to mrzí
Lebo na inej trati by to možno nazbieral.
A pýtam sa čo s tým mal robiť tím ?
To nemôžu odhadnúť aká bude ta váha.
Auto určite nebolo mimo pravidiel pred pretekmi.
A čo ja vravím niečo iné ?
Len ma to mrzí
Lebo na inej trati by to možno nazbieral.
A pýtam sa čo s tým mal robiť tím ?
To nemôžu odhadnúť aká bude ta váha.
Auto určite nebolo mimo pravidiel pred pretekmi.
Kde by nazbierla 1,5KG na žmolkoch? xddd
MERC sa priznal že bolo. Doslova v tom dokumente číslo 44. MERC uvádza že o tom vedeli a pochybili
ja som fanusik Lewisa a Piastriho a Russel si to zasluzil tou odvahov ale myslim si ze Toto nieco tusil

Kiks údajne videli Charlesa ako si v parc fermé zobral kus Georgeveho auta domov na pamiatku. Tak mu to asi pokazili
Počkej, Mercedes uvedl, že vědomě pustili na trať auto, které neplnilo předpisy? To snad ne.
![]()
Páči sa mi že Luis nepodvádzal ako George a tým pádom si plne zaslúžil vydrené víťazstvo ! Lož má krátke nohy a tak mu treba podvodníkovi ! Ešte že Syr stým nemá nič spoločné a ide čoskoro do Ferrari aby znovu pridal ďalší titul ! Možno Hrabie ? či ?

No mitigating circumstances = pneu za to ani poškodenie niekde nemohlo
Tak by si Mercedes zasluzil tvrdsi trest ak o tom vedel
Ja som pocul viac krat ze zmolky mozu pridat aj spolu k 2kg…
Plus zarataj zvysene opotrebenie kazda pneu daco…
Ale tu vedeli ze s tym nemozu pocitat, proste chyba timu, no nie umyselna, zo strany Mercedesu.
Maš pravdu určite nie
majú odvážené komplet všetko aj s nádobou na pitie tak že určite ale že určite nič netušili a Toto slávil jak blázen po dojazde , bože môj , treba sa vždy najprv zamyslieť a potom niečo napísať
![]()
15151515151515
jazdil o amx 10 kôl viac. Fakt si myslíš, že za 10 kôl zjazdil o 1,5 kg viac?
Presne, zamysliet sa…
Keby chceli aby vyhral Ham, tak si preboha nediskvalifuju jazdca a nepridu o kopec bodov a urobia to elegantnejsie 
alobalové čepičky zase úřadují
Tá guma má toľko kíl že kľudne to môže by ť chýbajúca váha tam !
Toto mi raz o ich váhe povedal mechanik Mercedesu !
Z 25 a 18 kíl nenájdeš na 4 gumách to je dokopy 86 kíl 1.5 na Tom že boli príliš opotrebené ? Prosím ťa …kedykoľvek
Podľa.mna toto nemohli vedieť.
mercedes to dnes Ruselovy na totalku posral a myslím že to TotoWolf aj Luis vedeli tak asi toľko
To se mi právě nezdá. Tak třeba pneu to nebyly, ale něco, co někdo přehlédl.