A čo ja vravím niečo iné ?
Len ma to mrzí
Lebo na inej trati by to možno nazbieral.
A pýtam sa čo s tým mal robiť tím ?
To nemôžu odhadnúť aká bude ta váha.
Auto určite nebolo mimo pravidiel pred pretekmi.
A čo ja vravím niečo iné ?
Len ma to mrzí
Lebo na inej trati by to možno nazbieral.
A pýtam sa čo s tým mal robiť tím ?
To nemôžu odhadnúť aká bude ta váha.
Auto určite nebolo mimo pravidiel pred pretekmi.
Kde by nazbierla 1,5KG na žmolkoch? xddd
MERC sa priznal že bolo. Doslova v tom dokumente číslo 44. MERC uvádza že o tom vedeli a pochybili
ja som fanusik Lewisa a Piastriho a Russel si to zasluzil tou odvahov ale myslim si ze Toto nieco tusil
Kiks údajne videli Charlesa ako si v parc fermé zobral kus Georgeveho auta domov na pamiatku. Tak mu to asi pokazili
Počkej, Mercedes uvedl, že vědomě pustili na trať auto, které neplnilo předpisy? To snad ne.
Páči sa mi že Luis nepodvádzal ako George a tým pádom si plne zaslúžil vydrené víťazstvo ! Lož má krátke nohy a tak mu treba podvodníkovi ! Ešte že Syr stým nemá nič spoločné a ide čoskoro do Ferrari aby znovu pridal ďalší titul ! Možno Hrabie ? či ?
No mitigating circumstances = pneu za to ani poškodenie niekde nemohlo
Tak by si Mercedes zasluzil tvrdsi trest ak o tom vedel
Ja som pocul viac krat ze zmolky mozu pridat aj spolu k 2kg…
Plus zarataj zvysene opotrebenie kazda pneu daco…
Ale tu vedeli ze s tym nemozu pocitat, proste chyba timu, no nie umyselna, zo strany Mercedesu.
Maš pravdu určite nie majú odvážené komplet všetko aj s nádobou na pitie tak že určite ale že určite nič netušili a Toto slávil jak blázen po dojazde , bože môj , treba sa vždy najprv zamyslieť a potom niečo napísať
15151515151515
jazdil o amx 10 kôl viac. Fakt si myslíš, že za 10 kôl zjazdil o 1,5 kg viac?
Presne, zamysliet sa…
Keby chceli aby vyhral Ham, tak si preboha nediskvalifuju jazdca a nepridu o kopec bodov a urobia to elegantnejsie
alobalové čepičky zase úřadují
Tá guma má toľko kíl že kľudne to môže by ť chýbajúca váha tam !
Toto mi raz o ich váhe povedal mechanik Mercedesu !
Z 25 a 18 kíl nenájdeš na 4 gumách to je dokopy 86 kíl 1.5 na Tom že boli príliš opotrebené ? Prosím ťa …kedykoľvek
Podľa.mna toto nemohli vedieť.
mercedes to dnes Ruselovy na totalku posral a myslím že to TotoWolf aj Luis vedeli tak asi toľko
To se mi právě nezdá. Tak třeba pneu to nebyly, ale něco, co někdo přehlédl.