LIVE: Veľká cena Belgicka 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Letná prestávka klope na dvere, no pred ňou nás čaká ešte posledná rozlúčka s prvou časťou ročníka. Piloti Formuly 1 sa už pripravujú na Veľkú cenu Belgicka, ktorá na tradičnom okruhu v Spa vypukne o 15:00 nášho času.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/166016/live-velka-cena-belgicka-2024

Krásnou neděli všem.
Maxi do toho!!! :clap: :slight_smile:

2-násobný majster sveta

To naozaj Alonso nedokáže hovoriť do vývoja monopostu? Ako to že tie mladé uchá v McLarene sa dokážu zlepšovať? To už s Alpinom jazdil slušnejšie výsledky ako teraz pod krídlami biznismana Strolla.

Alebo naozaj Fia zasiahla a takto neskutočne profitovali z flexibility predného krídla

1 Like

Krásnu nedeľu všetkým.
Charles do toho!! :racing_car: :slightly_smiling_face:

1 Like

ty si myslis, ze tie mlade ucha v Mclarene zasahuju do vyvoja natolko, aby sa posunuli takto vpred?

“we’re quick, but I think Max will be quicker”

Neviem aku ponukaju spatnu vazbu ale doslaka Alonso, ten Alonso co sleduje obrazovky vedla trate pocas pretekov, ten Alonso co citi hrasok pod pneumatikou nedokaze s timom a rozpoctom ktory ma spravit monopost ktory by bojoval o top5? Ani jeden pretek v sezone? Ani v zlych poveternostnych podmienkach?

Dufam ze Ferrari vystartuje na Hardoch a troska prekvapia konkurenciu :eyes:

Perez mozno nahodi Hardy tiez, vcera mal tak velke gule po kvalifikacii ze ich tahal po asfalte

Force India jazdila paradne vysledky, Renault jazdil pekne vysledky… Aston mal svetlu chvilu polovicu sezony a odvtedy ani naznak svetielka

image
Carlos používa stále mapku s gearmi

obrazovky vedla trate sleduju skoro vsetci, len sa z toho neurobilo video
a ako povedal Triper, rozdilovy lidi jsou na univerzitach a nie za volantom.

Tak potom je problem zohnat ludi v UK? Peniaze su problem? Co je pricina ze uz nevidno usmiateho Alonsa na podiu tlapkat Maxa po chrbte a hovorit mu ze dalsi vikend uz nebude mat tolko stastia?

:grinning:

ano myslim, ze to bude v ludoch a peniazoch ale nie som expert.
Mozno tam pride Newey

Verstappen - Pérez - Norris

1 Like

Tak jsem tady, dneškem končí narážky na to že se nedívám na závody…

Doufám že vydržím alespoň do doby, kdy Redbull půjde do vedení, mám tolik lepších nápadů :love_you_gesture:

takze si tu kvoli nam?

Dufam ze to Perez nerozstreli

1 Like

Tak jsem tady, dneškem končí narážky na to že se nedívám na závody…

Doufám že vydržím alespoň do doby, kdy Redbull půjde do vedení, mám tolik lepších nápadů :grinning:

1 Like

:+1:

Piastri-Leclerc-Hamilton

Vypadá to že ano