Toto Wolff a titulka Lewis Hamilton.
Všimol som si. Už som chcel napísať, že kde je @Bretnix? Som sa zľakol, či si náhodou neprešiel na iné fórum
Ne. Po posledních dvou závodech jsem diskvalifikoval F1 ze svého života.
Dneska jsem ji omilostnil a ona tohle…
Ty si… Feliciu nemam, ale mam rozum a v dazdi nejdem 100 to môže len čistý debil ísť.
Toto sú pretekári, zrejme najlepší jadzci na svete tak to je trocha rozdiel ak chápeš ak nie tak je škoda času niečo ti vysvetlovať.
Albon aký šťastný či to nebude škodoradosť.
Každopádně nuda.
Jdu si udělat kávu.
Obdivujem tých ľudí tam, že sa stále bavia a mávajú, skôr by som čakal palce dole a bučanie.
Tebe je škoda času vysvetľovať aké náročné je ovládať monopost v premenlivých podmienkach.
Raz dostaneš aquaplaning a je jedno ci si bežný smrtelnik alebo pretekár. Doserieš sa v sekunde
Najmä keď pretekári F1 sú síce profíci, ale snažia sa ísť úplne na maximum a nad limity. Sú to tiež len ľudia.
Bez stieračov to tiež nie je bohvie co
To nevysvetlíš takémuto odborníkovi. Ona ma v hlave len to ze dostávajú milióny tak môžu aj umret.
Halo ich nemá ? Mali by ich tam primontovať.
Áno a na šťastie si tu ty aby si mi to vysvetlil
Čo im iné ostáva…
Tie im chýbajú iba pri nízkych rýchlostiach, keďže prúdenie vzduchu smeruje vodu mimo sedačku
Na Sky teraz Szafnauer v interview vravel ze musia dokoncit prete do 20:00 takze teoreticky do 18:00 sa da odstartovat… len neviem kde im namontuju reflektory
No veď to, bolo by fajn keby v takýchto prípadoch existoval nejaký iný program, napr. naložiť jazdcov do toho kamiónu ako bol v Silverstone a previesť ich po trati alebo niečo podobné…
Na druhú stranu sa takéto niečo už dlho nestalo a bol by to celkom novinársky boom. Takže to čo by stratili na vysielaní by sa im aspoň trochu vrátilo v článkoch
Takže to bude čím ďalej horšie a horšie.
Tiez som tak pocul (na Sky) ze preteky oficalne zacali uz. Cize ak to je pravda tak vysledok by mal byt v takomto poradi v akom sú ak neodstartuju znova cize Verstappen win a je znova leader sampionatu.