Pretože je prvý a v pohode vidí
Aj som sa uz zamyslal ze snad si ti nic nestalo lebo si tu mesiac nebol
Nech tam pošlú fukáre.
Veď jasne keď mu jedine BMsSC trosku dáva viac vody na predok
Chudák Max. Je první a už mu to tu dáváte vyžrat.
Intuice mi říká, že on by řekl totéž, i kdyby byl poslední.
Som zvedavý či Kiksina to tu číta alebo je zalezená v nore a modlí sa za vetroplacha.
Dost neskoro.
Veď jasné, že hej, potreboval by jazdiť a získať body…
Obávám se, že máme po závodě.
A to mohl Vettel zajet hezký závod a Ham se svým nastavením by to neměl lehké.
Nech mechanici zorganizuju aspoň závod osemveslic nech je na čo pozerať kým to celé nezabalia.
USA 2015 - kvalifikácia.
Já bych pilotům vyměnil monoposty za koloběžky a řekl - máte na to 90 minut.
Ty si nejaký pesimistický. Trochu optimizmu. Dnes závod stopro bude a bude to neskutočná zábava.
I hope so.
Ale nevím…
Zenu sa za bezpecnostou a nedokazu vytvorit monoposty, ktore neodstavi vacsi dazd?
V minulosti bola bezpecnost o nicom a v takomto dazdi sa jazdilo a teraz ked je bezpecnost ja najvyssej urovni ani neodstartuju?
Nech to nechaju na pretekarovh, kto chce nech preteka a kto nie nech zostane v boxoch.
Toto je trosku trapne, ze najlepsi jazdci, na najlepsich monopostoch neodstartuju
No na Sky hovoria ze pretek oficialne odštartoval a ak ho nedokončia do casoveho limitu tak oficialne poradie by bolo taketo pravdepodobne. To by bolo pekne P2 pre Russella
To ako keby povieš, že horolezec je dobrý len vtedy keď vyjde na skalu ktorá je nestabilná a opadáva.
SPA je nebezpečné už len na suchu. Evidentne máš doma len Feliciu a vyššou rýchlosťou ako 100 si nikdy v daždi nešiel.
Ostatní mohli opravovať počas červených, tak kto vie.
Fail keď opravia Pereza
Netflix v garáži Mercedesu. Ok, dnes nevyhrajú.