LIVE: Veľká cena Belgicka 2021 | Magazín F1 - F1online.sk

Pretože je prvý a v pohode vidí :man_facepalming:

Aj som sa uz zamyslal ze snad si ti nic nestalo lebo si tu mesiac nebol :smiley:

1 Like

Nech tam pošlú fukáre.

Veď jasne keď mu jedine BMsSC trosku dáva viac vody na predok :joy::joy:

Chudák Max. Je první a už mu to tu dáváte vyžrat.

Intuice mi říká, že on by řekl totéž, i kdyby byl poslední.

3 Likes

Som zvedavý či Kiksina to tu číta alebo je zalezená v nore a modlí sa za vetroplacha.

Dost neskoro. :smiley:

Veď jasné, že hej, potreboval by jazdiť a získať body…

Obávám se, že máme po závodě.

A to mohl Vettel zajet hezký závod a Ham se svým nastavením by to neměl lehké.

1 Like

Nech mechanici zorganizuju aspoň závod osemveslic nech je na čo pozerať kým to celé nezabalia.

4 Likes

USA 2015 - kvalifikácia.

Já bych pilotům vyměnil monoposty za koloběžky a řekl - máte na to 90 minut.

2 Likes

Ty si nejaký pesimistický. Trochu optimizmu. Dnes závod stopro bude a bude to neskutočná zábava.

I hope so.

Ale nevím…

Zenu sa za bezpecnostou a nedokazu vytvorit monoposty, ktore neodstavi vacsi dazd?
V minulosti bola bezpecnost o nicom a v takomto dazdi sa jazdilo a teraz ked je bezpecnost ja najvyssej urovni ani neodstartuju?
Nech to nechaju na pretekarovh, kto chce nech preteka a kto nie nech zostane v boxoch.
Toto je trosku trapne, ze najlepsi jazdci, na najlepsich monopostoch neodstartuju

2 Likes

No na Sky hovoria ze pretek oficialne odštartoval a ak ho nedokončia do casoveho limitu tak oficialne poradie by bolo taketo pravdepodobne. To by bolo pekne P2 pre Russella :smiley:

To ako keby povieš, že horolezec je dobrý len vtedy keď vyjde na skalu ktorá je nestabilná a opadáva.

SPA je nebezpečné už len na suchu. Evidentne máš doma len Feliciu a vyššou rýchlosťou ako 100 si nikdy v daždi nešiel.

Ostatní mohli opravovať počas červených, tak kto vie.

Fail keď opravia Pereza

Netflix v garáži Mercedesu. Ok, dnes nevyhrajú. :slight_smile: