LIVE: Veľká cena Belgicka 2020 | F1online.sk

Ale to je docela zvláštní odpověď. V zásadě “solidní” je dílčí docenění, ale obratem to dílčí docenění z toho slova vyplavuješ, aby tam byl ten osten “pod”. Aby bylo jasné, v čem je rozdíl: solidní pilot se za určitých okolností (dobré auto, funkční tým) dostane v sportu, kde pilot vždycky nějak závisí na technice, právě k těm skvělým výsledkům, resp. ta možnost tu je. Kdežto u slabého, vyhořelého pilota je to vysoce nepravděpodobné - ani v dobrém autě, s kterým se dá vyhrávat, a ve funkčním týmu, ty výsledky neudělá.

Abych to zvýraznil: hypoteticky Ferrari přiveze do Monzy a dalších závodů vítězné auto. Podle mého by Vettel dokázal některý ze závodů vyhrát a v dalších zdatně konkurovat Leclercovi (pilotovi, o kterém jsem přesvědčen, že by ve vítězném autě dokázal v řadě závodů porazit kohokoli na světě). Pokud vezmu tu druhou variantu (tvé “solidní, ale stejně bída”), pak Vettel bude za vítězícím Leclercem zaostávat asi jako Albon za Verstappenem (je to přece deklasovaný, odevzdaný pilot). Vsadil bys na to?

K té nudě: pokud se podívám na jednotlivé stromy v lese, pak máš do jisté míry pravdu. Pokud se ale podívám na celý les, pak ne: boj o titul (a vlastně i o vítězství ve většině závodů) totiž žádné napětí nepřináší, je to nuda nud.

Vettel celu karieru trpi tym, ze nema niekoho ako bol Weber pre Schumachera, alebo Todt pre Leclerca.
To uz bolo jasne v casoch rivality Vettel - Webber. Skusil by niekto nejake multi 21 na Schumachera. buldog Weber by tam vyvetral este pred koncom pretekov. Garantujem ti, ze Leclerc nikomu rozrazat vzduch za svoju buducu karieru vo Ferrari nebude. On sa moze po zavode ospravedlnovat, sypat si popol na hlavu, tvarit sa ako je s kazdym jedna vysmiata rodina a kamarat. On “nakricat” na Binotta alebo kohokolvek nemusi, za neho to urobi Todt.
Sebastian asi dufal, ze vsetko pojde ked vyuzije svoj bystry humor a prirodzeny sarm. Chyba.

1 Like

Jsi vlastně docela na Vettela hodný. Já jen těžko můžu nazvat výkony Vettela letos za solidní, protože 13 místo v šampionátu tomu neodpovídá a Ferrari krom dneška předvedlo lepší formu. Ale uvidíme na konci, není všem dnům konec.

To je dobrý postřeh. Tady je škoda, že Sebastian odmítá manažera, spravuje si své záležitosti sám. A neumí udělat ani dusno jako Alonso.

Trinaste miesto v sampionate je katastrofa, s tym suhlasim. Ale Vettel mal dva vypadky, v Silverstone mal minimalne prvy vikend(mozno aj druhy) evidentne nejaky problem, ci uz do bolo sasi, ako pise Bretnix, alebo sa v zavode prejavili tazkosti z treningu, je svojim sposobom irelevantne a nebudem o tom spekulovat. A v Spa Ferrari na body nemalo. To je v podstate polovica zavodov, kde mal Vettel aj davku smoly, ktora sa odzrkadlila na umiestneni v sampionate. Naopak, Leclerc mal stastie, ze v zavodoch, kde sa mu darilo, vypadli jazdci z cela a vdaka tomu ziskal podia a vela bodov.
Netvrdim, ze by bol Vettel v prvej patke, ale trinaste miesto v sampionate nie je len dosledkom Vettelovych vykonov, aj ked na tom prirodzene ma podiel viny.

1 Like

S tymto absolutne nesuhlasim. Pliest sem Nascar a podobne zalezitosti. Formulu 1 sledujem cez 20 rokov. A neocakavam kazdy zavod akcny: tony predbiehacich manevrov, nehody, odletujuci karbon, kolesa a pod. Kazdu jednu sezonu bolo par zavodov, kedy bola proste nuda. S tym clovek co sleduje F1(1,5 hodinove kruzenie dokola) rata. Ale nie aby taka bola drviva vacsina zavodov. Pre mna bola F1 o napati. Clovek cakal a sledoval, ako zavod dopadne. Dnes to mas nalinkovane a cela F1 je sterilna. Auta sa nekazia, skoro cele pole vali jednu strategiu, vsetko je do desatiny rozratane, rozdiely medzi autami nezmazu ani rozdiely v pneu…

Ani Schumacherove casy (mozno s vynimkou 2002 a vacsina 2004) neboli takato katastrofa. A proti nim sa zasiahlo. Teraz sa Mercedes vlaci s jednym prstom v nose na cele uz roky a co robi vedenie sportu? Nic… Jedine co Liberty so sportom spravilo je, ze narvali F1 na soc. siete a na obrazovke dostavas tonu udajov, ktore si lepsi fanusik dorata/domysli sam, este aj tie ich odhady su casto nepresnejsie ako moje(navrat jazdca na trat po pitstope, sance na predbehnutie, stav pneu a pod). A ukajaju sa tym, ze maju paradnu sledovanost (co je podla mna dosledok jedine zmeny pristupu k socialnym sietam, ktore Bernie kategoricky odmietal). Od buduceho roka rusim predplatne sportoveho kanalu, mam ho len kvoli F1 a kvoli tomuto to platit nebudem, na to pozretie startu mi staci aj netovy cierny stream. Je mi plne jasne, ze bezomna sa zaobidu, ale uz len z principu to nebudem podporovat, lebo nedostavam co ako divak a fanusik F1 chcem. Vobec mi nezalezi na tom, kto vyhrava, ale aby som po troch kolach zaspaval, lebo prva 6ka je uz roztahana pomaly na 20 sekund je moc

1 Like

Jean Todt je evidentne na vyplatnej paske automobiliek. Pretoze tak ako znasilnili cely sport aby urobili marketingovu platformu pre Daimler to nema historicku obodobu.

1 Like

Majitelov F1 zaujimaju cisla, a tie su dobre, tak naco s tym nieco robit, vsakze. Keby im divaci padnu na polovicu, mozno sa aj zobudia a aj zacnu do FIA tlacit aby sa nieco zmenilo. Hovorim, ked ludia frflali pri Schumacherovi(co nebolo take hrozne ako toto) a ciselka zacali padat, tak zmenili pravidla tak, ze im boli tie na mieru robene Bridgestonky na kratke rychle stinty na dve veci, kedze zrazu museli vydrzat cely zavod. A bolo po celej Ferrari srande. Teraz bude este FIA Mercedesu radit, ako ma spravit DAS aby to bolo legalne a zaisti, ze to mozu mat len oni…

1 Like

Ja som túto VC nevidel, aj keď okruh Spa patrí k najzaujímavejším. Šiel som radšej na kúpalisko a neľutujem to. V aute v rádiu som potom počul, že zase vyhral Hamilton, takže klasika :neutral_face:

Tak ak pozeráš preteky len kvôli tomu aby si vedel kto vyhral tak túto sezónu nemusíš pozerať vôbec, ale v strede poľa to boli zaujímavé preteky, nehoda, rôzne stratégie, predbiehanie dalo sa vidieť všeličo.

Bože veď už neplač, za chvíľu sa zmenia pravidlá som zvedavý čo povieš keď aj potom bude Mercedes vyhrávať. To čo sa deje nieje chyba Mercedesu ale jeho súperov že sú neschopný, pri takých súperoch ako Ferrari môžu meniť čo chcú.

Ja neplacem, hodnotim situaciu.

Neviem co sem vlecies Ferrari, svet nie je len strieborny alebo cerveny… Zatoze teba ako pohonica nad Mercedesmi to bavi, to neznamena, ze ked to mna nebavi, musim narazat hned na to ze sa Ferrari nedari. Nie som fanusik striebornych plackov, tak automaticky musim byt fanusik cervenych babrakov? Ze je Ferrari neschopne je mi ukradnute, sport je nuda a vedenie s tym ma cosi robit a nie nahravat Mercedesom. Bodka.

1 Like

Ja fandím Renaultu, a to že som spomenul Ferrari bolo pre to že majú podobný rozpočet ako Mercedes a kto iný by im mal byť najväčší konkurent hádam nie krachujúci Wiliams. A to že sa zmenia pravidlá neznamená že sa niečo zmení v rozložení síl ide o to kto sa vie ako prispôsobiť a v tom je doteraz Mercedes najlepší, vidieť to aj na systéme DAS, keďže posledné roky sú v podstate neporaziteľný mohli sedieť zo založenými rukami ale oni stále pracujú a vymýšľajú novinky.

Sudny fanusik musi uznat, ze Ferrari je a vzdy bolo neschopne. Vyhody, financne bonusy, obrovsky rozpocet, kvalitni piloti, moznost zohnat najlepsich inzinierov a oni za poslednych 30 rokov vytiahnu 8titulov, aj to niektore totalne natesno. V podstate sa im podaril jeden koncept za Schumiho cias(miniaturna prevodovka, ktora umoznila nizke tazisko a uzku zadnu cast, na mieru robene Bridgestonky a kratke stinty) a na tom vytazili celu slavu v nultych rokoch. Potom jeden tesny titul s Raikkonenom a dost. Netvrdim, ze Ferrari ma vsetko vyhravat, ale o titul maju bojovat vzdy, to sa od nich ocakava…

Tim povolal Leclerca z miesta pred Fetelom do boxov a uplne zbytocne, takze neviem co tu ospevujes, ze konecne skoncil pred nim, ako nejaky triumf… Minuly zavod sa nedalo velmi predbiehat a za Fetelom bol vlacik 4jazdcov, este 1-2 kola a nemal by ani bod…
Pozri sa na body celkovo a vsetko je jasne…
Sasi Fetel mal poskodene, ale vpliv na rychlost to nemalo to potvrdili v time a budeme skorej verim im, ako tebe co tu vyraba konspiracne teorie, potapania Fetela… Minuly rok dostaval tiez a bol jednotka, vtedy si o potapani zo strany timu nepisal…
Fetel je pomaly a uz sa to nezmeni, ma stastie, ze pri nom nechali tak dlho jazdit pomaleho Kimiho, inac by bol na odpis uz skor…

Lenže Formula 1 nie je o strede poľa. To ako sa mláti Kvyat so Strollom zaujíma možno 2-3 ľudí. Ty si tiež nepozrieš zápas Brighton - Southampton, ale Liverpool - Tottenham alebo United - City, radšej si pozrieš Barcelonu a Real ako Gironu s Malagou. Takže tento argument nie je na mieste. Každý je zvedavý na bitky v čele pretekov. Sám Hamilton povedal, že keby to pozeral v telke asi by zaspal, Verstappen sa tiež vyjadril v podobnom duchu.

Ja ti to poviem jednoducho… Mna F1 bavi a nebavi ma citat, aka je to nuda a ako to niekoho nebavi… Jednoducha vec, nesleduj F1…

Sorry iné športy nesledujem, a v F1 nech si každý nájde čo sa mu páči. Ak teba baví pozerať ako Hamilton krúži 44 kôl na prvom mieste len pre to že to je prvé miesto a ignoruješ zvyšok poľa je to ok. Ja sa snažím zakaždým nájsť si niečo zaujímavé v závode keď je to na čele nuda.

No jasné, že nebaví, tak ako nikoho iného, ale každý šport je vo väčšine prípadov o víťazstvách. Jasné ráta sa estetická hodnota, ale každý šport boostne, keď sa bojuje o čelo ako o stred poľa resp. tabuľky.