Aj keby ho trochu to Ferrari počúvali…
RB počúva Maxa, Mercedes Russella
Len Ferrari nepočúva Charlesa snáď nikdy
Aj keby ho trochu to Ferrari počúvali…
RB počúva Maxa, Mercedes Russella
Len Ferrari nepočúva Charlesa snáď nikdy
LEC bojoval tak ze nic nevybojoval, Lewis predvedl krasne souboje, vetsinu vyhral, skoda ze podlehl Norrisovi, ale to obe Ferrari.
Verstappen je podla mna vybaveny. Hovorim to nerad, ale vyzera to na to. Ak si odmyslime Suzuku, tak bol v porovnani s Mclarenom (ale aj s Mercedesom a z casti aj s Ferrari) v podstate bez naroku. Jedine na co sa da spoliehat, je zazracny balik v Barcelone. Ale kolkokrat sa v poslednych rokoch podaril taky comeback? To by sa uz pomaly rovnalo zazraku.
to je uplne jedno, proste jazdil s drs ked bol 5s za piastrim, to akoze terz co si vsetci nainstalujem slabe cipy co sa pokazia a budeme jazdit s otvorenym drskom ako v quali?
Loni se ten zázrak podařil u McL
Kdo by byl na podiu…
RB jim šel naproti, to se teď opakovat asi nebude.
Už od pátku tu měl snahu vyvolat hádku, prostě některý existence chcou jen škodit
Ale pokiaľ išlo o chybu kde klikol a hneď vypol ako povedal sám, a nejazdil s tým tak skôr stratil ako získal.
Teda s tým nejazdil.
Posúdi to FIA. Oni majú všetky informácie a onboardy.
Toto sa dá obhájiť dnes. A je mozne, že to zlyhanie nespôsobila súčiastka od Mercedesu ale od FIA štandardizovana čo rozhodila cele auto
to jak keby som ppovedal ze perez lepsie jazdl jak max lebo predvadzal krasne suboje a stihacie jazdy proti alpinom a williamsom
Svoje peniaze by som na neho urcite nestavil, ale posledne styri roky a aj zatial tuto sezonu bol prilis silny na to, aby som ho odpisal po prvom mimoriadne nevydarenom vikende, akokolvek poskytol nie prilis nadejny obraz o sucasnej forme Red Bullu.
Měl by si dát zpatky ten avatar s kulturisty.
Ano na to som myslel aj ja…ale problemy Red Bullu sa tahaju uz v podstate od polovice minulej sezony a ak nieco, tak sa to skor zhorsuje. Nevidim tam naznaky zlepsenia a neverim, ze Red Bull ma niekde v tovarni zazracne vylepsenia, ktore mu oridaju pol sekundu na kolo. A superi tiez nespia.
To praveze nie som si isty.
Australia:
Lando Q aj preteky. ako minus vidim, ze obaja spravili chybu a Piastriho stala viac… ten moment mohol dopadnut vselijako pre oboch.
Cina:
Oscar lepsi v sprint Q, sprinte, Q aj preteky
Japonsko:
ani jeden neposkladali top kolo, rozdiel medzi nimi bol asi 2 stotiny.
preteky na body to islo Landovi, ale urcite v nich nebol lepsi.
Bahrain:
Oscar Q aj preteky.
Japonsko mohlo ist kludne oboma smermi, Australia v podstate tiez, ale Cina aj Bahran boli jasne pre Oscara.
Zatial to mam 2.5 : 1.5 pre Oscara, so stastim pre Landa, pretoze to mohlo byt aj 4:0.
Já bych spíše akcentoval to, že Piastri vypadá jako klidný typ, kterého jen tak něco nerozhodí. Lando má tu psychiku takovou dynamičtější, od euforie po nervozitu. V Austrálii i Japonsku na Landa dokázal tlačit, obě své výhry si naopak profesorsky pohlídal. Pro srovnání se stačí podívat na Landovy vysílačky v závodě v Číně, jeho pokusy dostat (než mu začaly selhávat brzdy) Oscara do strategické spolupráce, v které by si Oscar nakonec odrovnal gumy a on z toho mohl těžit. Oscar naopak zůstává ve vysílačce klidný. Navíc vyhrál dva závody + sprint, tady už náznak vyrovnanosti je, ale jak říkáš, otázka je, zda ho potvrdí. Ale pokud ho potvrdí, potom, věřím, se ze scénáře, že to strhne na svou stranu, stává docela pravděpodobný scénář. Byť Lando i v takovém scénáři nějaké závody s tímto autem vyhraje, o tom nepochybuji.
Ještě loni bych si na Piastriho nesázel, některé komentáře na jeho adresu jsem považoval za přeceňování. Ale kluk nám jezdecky roste přímo před očima.
Majú právo sa obhájiť a môže byť mozne že to spôsobila iba elektrika a ak stisol správne tlačilo a stalo sa iné môžu na to prihliadnuť keďže výhoda tam nebola.
A hlavne on tú poruchu mal dlho predtým a oni o Tom vedeli.
To nebolo že to zneužili alebo mohli zneužiť.
.
uplne jedno ci tym ziskal alebo neziskal, tam norris musel odhadovat ci moze otvorit drs za nim uz to je konkurencna vyhoda, a proste jazdil s drs ked nemal to je cierne na bielom, za mna ak nepride trest tak to je saskaren
Ale notak, nenapsal jsem nic co by se v zavode nestalo, nemam naladu na popirace reality, srry. Je to tak jak to je.
Ale za to, že FIA zlyhá GPs Russell ani Mercedes nemôže
Teda ak za tú výhodu o ktorej rozprávaš môže súčiastka od FIA tak trestať nemôžu a ani nikdy sa to nerobilo.
Norris musel odhadovať pre chybu v ich gps merací nie chybu tímu !
A okrem toho ak to stisol správne a stalo sa iné na čo hneď reagoval tak toto vedia obhájiť. Predovšetkým ak sa jednalo o dlhodobý problém, ktorý mohla spustiť práve súčiastka od FIA.
Norris si to presral uplne sám dnes a nie drs na Russella
Russell ho tam vyškolil aj tak v Tom súboji. A drs s tým nemalo nič
Plus ak sa otvorilo uprostred zákruty tak môže byť rád že ostal na trati
Výhoda 0 ! A nikto to tam naschvál neurobí
Keby islo o jeden nevydareny vikend. Okrem Suzuky bol ale (z pohladu boja o titul) kazdy vikend nevydareny. A este treba podotknut, ze uz druhu polovicu minulej sezony vyhraval skor sporadicky a za pomoci okolnosti.