LIVE: Veľká cena Bahrajnu 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

ja som popierac reality? realita je taka ze hamilton skoncil 10s za leclercom, takze tak, uz sa s tebou nebudem bavit o tom lebo evidentne fakty idu mimo teba

2 Likes

Skončil ale dnes nie všetko bolo v moci LH úprimne

OK, Lance, wasn’t too exciting, but good job at the end holding off Bortoleto. Good.

bro dostal na konci pochvalu, že udržel Bortoleta. Kde mám to video…

2 Likes

Bavime se o vykonu v zavode, LEC nic, Lewis zabojoval a ziskal nekolik pozic, ty tvrdis ze to bylo jinak tak co si kdyz ne popirac.

….jo tady

1 Like

Ano, chapem, ze v sucasnosti je lahke mysliet si, ze Verstappen je z hry.

Viacmenej od Miami minuleho roku je Verstappen v roli hyeny. Berie to co ostatni pustia. Robil to dobre, ziskal titul a udrzal RB stale v hre, ale ta strata na McLaren je dost znacna a stale rastie.

4 Likes

V psychickým rozpoložení zrovna teď ano, to je ze hry. Ale za týden může skončit klidně na bedně

takze pocet ziskanych pozicii je najpodstatnejsia statistika v f1?

Ale neni, ale bavili jsme se o vykonu v zavode.

leclerc nemoze za to ze hamilton sa kvalifikoval za slabsimi monopostami, predbehnut ich bola povinnost, nie uspech

Myslim si, ze keby to bolo len o tom, co dnes bolo v moci Hamiltona, za Leclercom zaostane este o podstatne viac nez 10s. SC mu v tomto smere velmi pomohol a aj tak za poslednych 20 kol schytal riadnu naloz.

1 Like

Presne tak, to je aj moj postreh. Len minuly rok mu stacilo byt hyena, lebo mal velky naskok z prvych pretekov. O com ma byt tento rok, ked podobny naskok nema?

1 Like

takze prosim? kto skoncil pred kym a o kolko sekund? kto bral viac bodov? kto mal lepsie tempo?

LEC nema povinnost predbihat aha.

tak ono je tazsie predbehnut mclaren ako alpine asi sa zhodneme ci?

Ja by som ho dnes vyslovene nekritizovala.

Nebolo to nič zásadné ale ani hrozne

To ti psat nemusim, tys jen pomichal temata, ja o koze ty o voze.

Tempo mal podstatne horsie, nez Leclerc. Vysledok je ok.

A kdo muze za to ze LEC nevyhral Q, dobre uz.