LIVE: Veľká cena Bahrajnu 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Si ostal zaseknutý vo včerajšej Q rovnako ako sú oni zaseknutí v roku 2012. :slight_smile:

Jen ti dávám radu, zkus se dívat na ty závody a vykašli se na to kdo je nebo neni v diskuzi. Takhle pak vypadáš poněkud směšně.

2 Likes

ak moze ferrari dostat dsq za 0,1mm zbrusenu dosku tak russel musi dostat aspon 5s za svojvolne otvaranie drs

2 Likes

Jakoze Lewis lepsi nez LEC, ten si mel pozici udrzet, ale nic dneska slabej, Lewis zabojoval a ziskal nekolik pozic.

Bobe, chovej se slušně

1 Like

Mentalbreakdown hned u dvou? To si kluci protáhnou dnešní šichtu na fóru :grinning:

3 Likes

S týmto výnimočné súhlasím

Suhlasim s tebou. Ale Piastri ma podla mna vyhodu, ze vsetky ocakavania boli skor na Norrisovi. Z toho podla mna pramenila a prameni jeho nervozita. Teraz zacina byt lopticka pri Piastrim a ja som zvedavy, ako sa s tym vyrovnana.
Plus a to je podstatne - ak sa bavime o tom, ze Piastri posobi byt lepsi, tak mame za sebou styri preteky a z toho mal Lando v dvoch prevahu. Takze je to medzi nimi zatial vyrovnane, ak sa chceme drzat faktov.

1 Like

leclerc bojoval s mclarenom vpredu a hamilton sa pretekal s doohanom, povedat zeisiel lepsie ako leclerc sorry to uplne scifi

Opravdu pěkný příspěvek a správná úvaha. :slightly_smiling_face: :+1:

Len on aj v tých často zlyháva

Co bych na to říkal, já tu nedělem u Alonsa one man show, vím že jsme v háji a že na autě závisí…bohužel to tak je.

2 Likes

Inak DOD ďalšia haluz

Dnes Russell alebo Piastri, možno ešte Charles.

Zvyšok nemal nárok

1 Like

Dejve srovnej si tu svojí anti úderku, díky

2 Likes

Keby ho aspoň počúvali tak možno by aj bol na pódiu

Ok, tak se na ty závody dál nedívej no. :smiley:

2 Likes

Taká istá by som si nebola, ak sa tam jednalo aj o technicky problém a výpadok. Mohlo to byť spôsobené kadečím. A dnes to podľa mňa vedia dokázať a vedia to, lebo pôsobia dosť confident ohľadom tohto.

A na výkone GR to nič nezmení.
Išiel skvele. Zatiaľ tento rok bez chyby.

rAstor bude ted chvili kopat asi no.

2 Likes

cavo tu napise ze leclerc dneska nic slabej pritom nebyt sc tak mal nakrocene na P2 a hamilton jazdil 14s za nim a v poslednom stinte poo sc boli hned za sebou cely stint a lewis dostal 9s, fakt slaby vykon leclerca mali by ho vyhodit a angazovat bottasa nech ma ferrari silnu jazdecku dvojicu asi

1 Like

Jak to RB tvrdí?
Vše podřizujeme poháru jezdců?

1 Like