Si ostal zaseknutý vo včerajšej Q rovnako ako sú oni zaseknutí v roku 2012.
Jen ti dávám radu, zkus se dívat na ty závody a vykašli se na to kdo je nebo neni v diskuzi. Takhle pak vypadáš poněkud směšně.
ak moze ferrari dostat dsq za 0,1mm zbrusenu dosku tak russel musi dostat aspon 5s za svojvolne otvaranie drs
Jakoze Lewis lepsi nez LEC, ten si mel pozici udrzet, ale nic dneska slabej, Lewis zabojoval a ziskal nekolik pozic.
Bobe, chovej se slušně
Mentalbreakdown hned u dvou? To si kluci protáhnou dnešní šichtu na fóru
S týmto výnimočné súhlasím
Suhlasim s tebou. Ale Piastri ma podla mna vyhodu, ze vsetky ocakavania boli skor na Norrisovi. Z toho podla mna pramenila a prameni jeho nervozita. Teraz zacina byt lopticka pri Piastrim a ja som zvedavy, ako sa s tym vyrovnana.
Plus a to je podstatne - ak sa bavime o tom, ze Piastri posobi byt lepsi, tak mame za sebou styri preteky a z toho mal Lando v dvoch prevahu. Takze je to medzi nimi zatial vyrovnane, ak sa chceme drzat faktov.
leclerc bojoval s mclarenom vpredu a hamilton sa pretekal s doohanom, povedat zeisiel lepsie ako leclerc sorry to uplne scifi
Opravdu pěkný příspěvek a správná úvaha.
Len on aj v tých často zlyháva
Co bych na to říkal, já tu nedělem u Alonsa one man show, vím že jsme v háji a že na autě závisí…bohužel to tak je.
Inak DOD ďalšia haluz
Dnes Russell alebo Piastri, možno ešte Charles.
Zvyšok nemal nárok
Dejve srovnej si tu svojí anti úderku, díky
Keby ho aspoň počúvali tak možno by aj bol na pódiu
Ok, tak se na ty závody dál nedívej no.
Taká istá by som si nebola, ak sa tam jednalo aj o technicky problém a výpadok. Mohlo to byť spôsobené kadečím. A dnes to podľa mňa vedia dokázať a vedia to, lebo pôsobia dosť confident ohľadom tohto.
A na výkone GR to nič nezmení.
Išiel skvele. Zatiaľ tento rok bez chyby.
rAstor bude ted chvili kopat asi no.
cavo tu napise ze leclerc dneska nic slabej pritom nebyt sc tak mal nakrocene na P2 a hamilton jazdil 14s za nim a v poslednom stinte poo sc boli hned za sebou cely stint a lewis dostal 9s, fakt slaby vykon leclerca mali by ho vyhodit a angazovat bottasa nech ma ferrari silnu jazdecku dvojicu asi
Jak to RB tvrdí?
Vše podřizujeme poháru jezdců?