LIVE: Veľká cena Bahrajnu 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Vuz c.1 sesty :rofl:

Gasly ho v poslednim kole nechal aby se pred mikrofonem nerozbrecel.

2 Likes

Možná trošku :smile:

Este v Suzuke bol Norris od Piastriho lepsi a uz sa bavime o one man show? Neviem, co je zaklad tohto tvrdenia.
To je ako keby som po Monaku 2010 zacal rozpravat, ze Webber si ide robit one man show. Celkovo mi Norrisova situacia pripomina tu Vettelovu v roku 2010. Rychlost a potencial tam je, ale Norris posobi nekludne. Ked si da reset a odstup, tak sa to velmi rychlo moze otocit.

5 Likes

Tak hlavně že je tu vyvoláváš.

2 Likes

Co by si chtěl od jedince, co tu do všech kope a jen provokuje?

2 Likes

Je tam “pokud”. Velmi důležité “pokud”. A budoucí čas, nikoli přítomný.

Lando je nevyrovnaný, u Oscara se začíná rýsovat chladnokrevná výkonnost. Čili má myšlenka je taková, že pokud by udělal sérii výher, dostane Landa pod hodně velký tlak.

Neříkám, že se tak stane. Říkám, že za určitých podmínek se může z boje o titul stát one man show.

Sebastian není dobrá paralela. Za prvé v roce 2010 měl jen málo zkušeností, za druhé měl vysoký stupeň sebedůvěry. Lando je zkušenější, ale zároveň mentálně křehčí.

1 Like

Nic no, ono se člověk pak nemuže divit, že nic neví o F1, když se ani na ten závod nekouká a hlavně se stará kdo je v diskuzi. xdd

2 Likes

Rovnako sa moze stat, ze dalsi zavod zopakuje Norris svoj vykon z Australie…taketo spekulacie nemaju v tomto stadiu zmysel.

So. Gratulácia Mclarenu, Russellovi a Ferrari k výkonu. Všetko v F1 je zase tak ako má byť.

1 Like

Bretnixe nemůžeš brát vážně. On si protiřečí naprosto ve vše co napíše. Za týden zase bude psát, že je to jinak. Každopádně tohle plácání jedno přes druhý je mimo. Sezóna je teprve na začátku, máme za sebou 4 závody, pochopil bych tyhle závěry někdyo kolo 12 závodu, ne teď

Antonelli je slabej jak caj.

Ale ■■■■■ silný čierny to musí byť

Paci sa mi ta nefalsovana radost v McLarene, bezohladu na to, ktory ich jazdec vyhra :slight_smile:

3 Likes

Bude Lando poskakovat, aby rozhoupal trofeje?

Pekný závod. Škoda tých problémov s live timingom a zrejme aj DRS.
V McLarene to môže byť zaujímavé ak to takto bude celú sezónu. Asi by som si aj stavil skôr na Oscara ako Landa. Každopádne majú najrýchlejšie auto, môžu si to pekne rozdať medzi sebou.
Russellova mágia s pneumatikami sa asi začína prenášať aj na iné komponenty :sweat_smile:
Ferrari aj s dávkou vylepšení len tretie najrýchlejšie. Síce v druhom stinte vyzerali najrýchlejšie, ale zas mali pneumatikovú výhodu keďže zastavili neskôr.
Red Bull ak chce pomýšľať na titul, tak bude dúfať, že si dnes vybrali všetku smolu aspoň na polovicu sezóny.

@HellHogr neda mi nepovedat, minule si volal po konstruktivnej diskusii bez osobnych utokov, co urcite podporujem - ako do toho zapadaju poznamky tipu “Bretnixa nemozes brat vazne?” Ja ho beriem vazne, diskutujeme spolu uz nejaky ten piatok a vzdy to bolo slusne a na urovni aj ked casto sa nase nazory nezhodli.

Co sa tyka toho ostatneho, tam s tebou suhlasim, robit tu zavery o tom, kto bude dominovat a kto je babrak, to nema zmysel. Tento rom to kolise kazdy vikend. Minule bol este Max boh a dnes uplne strateny.

3 Likes

Jsem zvědavá, co se dozvíme o Georgeově Mercedesu. Pokud by neprošel technickou, byla by to fakt kruťárna.

Ale právě o to se pojede v dalších závodech. McLaren je rozhodně dominantní vůz. Takže kritický motiv této fáze šampionátu je, zda Oscar půjde do trháku nebo ne.

To je to, na co bude nutné soustředit pozornost.

Ad šampionát po Japonsku, ale to byly právě ty přepjaté komentáře, které z MV dělaly prakticky až favorita na titul, ačkoli k výhře mu pomohla jezdecká genialita a také podmínky na trati, kdy pneumatiky tak nedegradovaly.

Rozhodně je správné v této chvíli pracovat s tím, že McLaren je jednoznačná jednička mezi vozy a výkon MV v Japonsku byla pozitivní anomálie.

Právě tak je dobré narýsovat si, samozřejmě předběžně, některé možné trajektorie. Já neříkám, že Piastri bude mistrem světa. Ale v této chvíli si rozehrál zajímavou příležitost a může ji táhnout dál.

To není osobní útok, to je konstatování. Klidně ho ber vážně, ale bereš vážně co tvrdil před týdnem, nebo co tvrdí teď? Protože mě z toho seriózní diskuze neplyne. Ale to je čistě můj pohled

Ano, uvdíme co bude dál, obzvláště od Barcelony, kde se mění testy na měření předních křídel skrze flexibilitu

Celkove chce se rict dobrej zavod, bylo co sledovat, pochvalim Lewise, zleva zprava to auto na vic nema, Gasly zabojoval…

1 Like