Neviem čo berieš ale tiež chcem
Driver of the day pokračuje v komedii.
McLaren mu dal auto, v ktorom vyjazdil body aj napriek tomu, ze robil vsetko preto, aby ich nevyjazdil.
Dnes uz si neviem predstavit horsi vykon od neho. Keby aspon toho Russella dal. Ale on sa nepouci a bude to skusat po vonkajsku. Leclerc s Russellom ho tam skolili ako maleho.
Ak je s tymto niekto spokojny, tak potom ma velmi nizke naroky na top pilota.
Závod parádní. Velká škoda zásahu FIA s vypuštěním zbytečného SC.
Sulayema si měli na ramadanu nechat jako maskota. F1 by tím Aláh velice pomohl.
Jezdcem dne Kimi. Dnes sice žádný velký úspěch, ale měl hodně soubojů ale žádný zbytečně nepřehnal. Učí se hezky.
Renault první bodíky. Gratulace.
Nepredbehol pomalšie auto čo mu vypadaval Dash, na starých sofotch
Ja neviem
Oscar sa evidentne javí ako lepší pilot
Kiki skoncil ktery ze ti to tak sedlo na hlavu.
A nebo mám jiný názor a vidím to trochu jinak .
No aspon nám dneska neupadl volant…
Ten Mercedes sa zjavne dobre dofakal ku koncu.
Tam musí byť fajnové elektronické zlyhanie
Ja som zvedavá, čo z tohto bude. Či mu narubu trest. Asi vysvetlil čo sa stalo. To by mu mohlo prejsť s varovaním pokial ho nemal otvorené reálne…len preklik pre to zlyhanie
V pohode, ja ti nazor neberiem. Ja len Norrisa hodnotim ako aspiranta na titul a nie ako stredopoloveho pilota, preto ocakavam lepsie vykony.
Kratke hodnotenie.
Vykon dna - Piastri, Russell a pre mna aj Leclerc. Vsetci traja dnes urobili vsetko spravne, vyrazne zatienili svojich kolegov a vytazili z auta maximum.
Norris - velmi necisty vykon a zbytocne chybicky, ale berie dobre body a podium.
Hamilton - dnes stracal na Leclerca vyrazne aj v race pace. To je znepokojive, lebo jeho deficit nie je tym padom iba v kvalifikacii. Ale moze dakovat timu, ten mu dnes strategicky pomohol.
Porazeny dna - akokolvek, je to Red Bull. Ak verime tvrdeniu, ze Bahrajn mal byt z pohladu rozlozenia sil reprezentativny, tak to bola tragedia. Sieste miesto bolo objektivne maximum. Ak nieco, tak by som povedal, ze aj Alpine mal lepsie tempo. Pole je sice pomerne vyrovnane, ale s takou stratou nemozu pomyslat na titul. Z boja su kompletne vonku.
Sklamali ma Sainz a Antonelli, obaja ukazovali fajn zablesky, ale v zavode sa to rozsypalo.
Cunoda dnes celkom ok. Honorable mention este Haas, dvojite body su velmi pekny vysledok.
Bez problémov, Oscar je sympaťák.
Ak McLaren tak s týmto som úplne Ok
Myslím, že duo Norris-Piastri nebude dlouho trvat…
Nejake by sa urcite nasli.
Tak Oscar Piastri dnes odvedl přesně to, co měl. Čistý, klidný, přesvědčivý výkon. Ještě několik takových závodů a možná se z letošní sezóny stane one man show. Uvidíme, jak se z toho oklepe Lando, kterého dnešek příliš nectí, neférovým startem počínaje. George Russell podobně klidná, přesvědčivá jízda. Charles trochu smolař. Určitě výborně taky Pierre Gasly, P7 je s Alpine skvělý výkon. Max na tu slabotu vozu a smůlu ještě slušné, P6 nebudeme oslavovat, ale vypadalo to na ještě horší pozici. Jeho skeptické hodnocení auta se potvrdilo, alzovní aktéři názoru, že to zbaběle balí, byli mimo, jako obvykle (a dnes i Ferda). Kimi Antonelli, dneska žádné posvícení, ale to patří k učňovským létům. Nejlepší Fernando na světě nejlepší P16 na světě.
No a přehlédnut by rozhodně neměl být ani Esteban Ocon - dneska výborný obranář a dobrá P8.
Dobrý je i bodík Ollieho Bearmana a špatný nebyl ani Yuki. Liam zjevně odsouzen k tomu, být nejhorší ze čtveřice Býků, ať se děje cokoli.
bro, radši se podívej na Verstappena, to taky dneska nebylo top.
- Ano
- Ne
0 účastníci
RB přišel v PK o dalších 20 bodů.
Už ztrácí celých 70 na McLaren a 22 na Mercedes.