LIVE: Veľká cena Bahrajnu 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Vyborna VC, stale sa nieco dialo, narozdiel od tej poslednej…

Oscar dnes majstrovsky, chladnokrvne a zasluzene vitazstvo :+1:
Georga treba tiez pochvalit a ako si to ubranil.
Lando moze byt po tych vsetkych pataliach spokojny s podiom z P6, kedze Max az P6 (urobili v RB velmi dobre, ze neprezuli pod SC).
Pierre tiez vyborne.
A Juki doniesol body :slight_smile:

2 Likes

Tak já doufám, že zůstane P2, protože Lando si nezaslouží ani to pódium.

3 Likes

Jazdci dna jednoznacne Piastri, Russell aj Gasly.

Traged dna jednoznacne Norris.

:slight_smile:

2 Likes

Tak… Piasti pěkně, bez problémů. George statečný výkon. Landa proti ostatním pochválím - celý víkend na houby a přesto to zvládl. Takové závody dělají jezdce. Ferrari moc pěkně, ani jsem to nečekala. Max nakonec utrhl asi co mohl, na víc nebylo. A Júki body, dobré. Gasly pěkně, Ocon pěkně, Bearman pěkně, Doohanovi bych přála body… Ale tolik jich už není.

1 Like

Piastri mega víkend, Ferrari chvíli vypadalo velice dobře, ale pak bohužel opadlo. Jinak velmi dobrý výkon Gaslyho, Ocona, Bearmana a škoda Kimiho a špatné strategie

1 Like

Lando bude sotva spokojny.

1 Like

tak som to nemusel ani pozerat…

12 Likes

Uf, nechapem, co sa tu produkuje s Norrisom. Urcite to dnes nebol top vykon, ale nechal by som kostol v dedine. To je najvacsi neschopak preto, lebo skoncil treti? Ak to ma byt dokazom toho, aky je slaby, tak je to vlastne dokazom toho, ze je dost dobry. Alebo je Norris jediny, kto mal v najlepsom aute nevydareny vikend?

12 Likes

Lando si dnes popravde nezasluzil ani body. :sweat_smile:

Ale Zak vyzera stastny, tak mozno nezopakuje chybu z minuleho roka a pomerne skoro vyhlasi za jednotku Piastriho (ak bude pokracovat v tychto vykonoch).

2 Likes

George 10/10
Ostatni průměr.
Kimi byl dobrý, ale chudák doplatil na SC.

1 Like

Lando si vyjezdil body, o tom to je…

1 Like

Pěkné stupně vítězů a zejména gratulace Piastrimu, spanilá jízda :ok_hand:

2 Likes

Nejlepší výkon od Piastriho, díky za uznání

1 Like

Čo konkrétne Norris dnes zvládol ? Ako úprimne ?

Okrem štartu ktorý ale ulial?

1 Like

Lando mi začína pripomínať Damona Hilla, treba mu naozaj dominantné auto, lebo na to jednoducho nemá (aspoň zatiaľ to tak vyzerá). :slight_smile:

Norris pilot dne, skvely start up 3 a podium, na tu bidu v Q dobry vykon.

A ešte mu to moze byť houby platne

Ešte mu môžu vyrubiť aj DSQ

Ja som zvedavá ako sa to udialo a čo a hlavne som zvedavá kolko im to bude trvať keď včera jednu fast lane 2 hodiny

Nie, najvacsi neschopak je preto, ze v najlepsom aute zbabral uz neviem kolko Q, tentoraz ultimatnym sposobom, potom sa zle postavil na start a potom si ho Leclerc s Russellom vodili ako juniora, pricom Russella na starych softoch ani nedokazal nakoniec predbehnut.

Ale ak nebude mat majstrovske ambicie a prijme poziciu dvojky, tak k nemu nebudem taky kruty. Budem na neho mat meter ako kedysi na Bottasa. :slight_smile:

Zvládnul závod o víkendu, který měl rozehraný špatně. Když se daří, tak je to snadné, důležité je neztrácet body, když se nedaří. To je celé.

2 Likes

Největší radost má … Webber :smile:

1 Like