No nevím, protistrana se zcela rozsypala. Z té věcné stránky, co by jsme vlastně měli uznat aby naše dodaná data a tak byla lépe přijata a ne že se tu tak rozsypou?
ja som nakojeny a uteseny
Díky, budu se šetřit Už jsem na to myslel, hlavně se příliš nestresovat.
Uz to davno nie su DMs, ale 4hodinove telefonaty.
Ale spinelessa by som ja k nim nehadzal, on tu podla mna len doplaca na nich, ale nebyva osobny a ani tak zaslepeny a nehada sa tu s kazdym.
Co zas já? Davide Davide
Přemýšlím jak to popsat. Něco jako méně se za každou cenu pokoušet přesvědčit protistranu o každém detailu “své” pravdy? Protože se to stejně nestane?
Nevím jak to přesně popsat.
Za a) ja tu DMs vyuzivam minimalne, za b) s nikym si nevyvolavam, za c) ja nie som ten co sa priznal, ze cez spravy ohovara inych uzivatelov.
jj ten len dojde a bude ti nakazovat ako mas fandit, a ci neni na mieste si zmenit avatar, ked si sa uracil byt kriticky k modle
Ked ty niekomu napises, ze ma problem s ignore listom, tak to uz je normalne na psychiatriu.
By jsi tady při závodě live? Byl. Byl jsi solidně nas ranej? Byl. Tak nemudruj
Pokud vím, tak si to byl ty, kdo tu psal o tom, jak mu vadí forma fandění, takže o tom nakazování bys zrovna ty psát neměl. Stejně tak, jako kritizuejš formu diskuze
Byl jsem nasranej, když tu přijde někdo s tím, aby do mě kopal, když píšu k F1, tak nedělej vlny
Je to těžký, když na základě dat tu z nich nikdo neuznal ani popel a přišli jen s tou zoufalostí kterou tady vidíš. Boj má smysl když máš něco v ruce, tady a teď si prostě v mých očích jen nesmyslně nabíhaj pro výprask. Ale rozumím ti, jako že se to vše sečetlo a teď tam maj nějaké jejich rovná se. To maj blbý že se to rozhodli ventilovat v tento čas
Hoši, jebte na to. Stejně to nevyřešíte.
Raději běžte ven, je tam hezky
Nejako sa ti dvaja klauni nemaju k diskusiu o statistikach, o ktoru som sa pokusil so spinelessom, ale budu riesit dookola.
Aj preto tvrdim, ze @spineIesssheep by som k nim nehadzal a on na nich skor doplaca na tomto fore, lebo tym, ze fandi Alonsovi je pre vacsinu hned to iste co Hogr a Situs. Prave som milo prekvapeny, ze spineless priznal, ze nevie co to je za statistiku, ale dodal ine grafy, o ktorych sa mozme dalej bavit (aj som mu na to vecne odpisal svoj nazor).
Dufam, ze so @spineIesssheep to vieme ukoncit na tom, ze Vettela s Alonsom objektivne porovnat nevieme, kedze nikdy nesedeli v jednom aute (a navyse kazde auto je ine a moze sadnut niekomu inemu), a tak mozme mat len kazdy svoj nazor, ktory je rozdielny a je to tak v poriadku. Teda pre neho je Alonso lepsim pilotom, pre mna su v podstate priblizne na jednej urovni, ale vo Vettelov prospech idu karierne statistiky (za co moze, okrem svojich vykonov, vdacit svojim kariernym rozhodnutiam do akych aut sa mu podarilo dostat). Je tak @spineIesssheep ?
Aby som to zhrnul, tak koren problemu je frustracia Hogra so Situsom z formy Astonu a z faktu, ze Stroll v pretekoch podal vykon (minimalne) rovny Alonsovmu (v Q bol Alonso lepsi, to nikto nespochynuje). A to, ze niekto napisal tento fakt verejne ich nasralo a odmietli to priznat. Zacali vytahovat nezmyselny ranking, podla ktoreho bol Alonso dokonca lepsi ako Sainz, ale na overeny ranking od planetf1, kde Alonso dostal 7 bodov z 10 uz reakciu nemali.
A tak sa tu “rozjel” klasicky shitstorm, ktory dopadol tak, ze uz aj pomerne nestranni uzivatelia ako @Daaviid23 a @Hedgehog to tejto dvojici vytmavili ako tu diskutuju. Oni to (ako ich vsetci pozname) opat neprijali a zacali sa navazat aj do vas dvoch.
A takto si tu zijeme.
Už si oficiálně přešel na dezinfo jo? Celou dobu je to stejný, přijdeš ty Rapotr nebo někdo vám podobnej s tím že: shitner, něčí pes a nevím co ještě a pak to berete, jako diskuzi. Když se někdo proti tomu ohradí, tak je to frustrace? z čeho, že máte v hlavě prázdno a nezmůžete se na nic jinýho?
Rozjel se shitsorm potom co zase ty a raptor jste měli potřebu kopat do mě a pak i nesmyslně do Alonsa a zakončil to Brentix vytažením Vettela. Když se na to vytáhli grafy, tak se to označilo za fanatismus. Hoši, takhle se nevedou diskuze. Že nemáte koule na to vést diskuze s oponentem je vaše neschopnost, ale to, že někde vejdu a začnu frčet, jak idiot a ještě pak vytáhnu něco mimo a divím se reakcí, to je opravdu blbost na entou a je to jen čistě vaše blbost.
mozes si tu diskusiu precitat aby si vedel, ze vietor fuka od teba, a to ze sa s tebou jos bavi jak sa bavi som pisal dnes uz takisto
ze nemas kapacitu to akceptovat, alebo mas ego do stratosfery, je len ciste tvoja vec
k F1 mas super poznatky a knowledge, ale po tej diskutovacej stranke to neni nic moc podla mna (sam viem, ze nedostatky mam, predtym nez sa do mna pustis)
to jsi, jako furt jsem tě nějak omlouval, že si chtěl balancovat mezi, ale ne. Ty si se jen klasicky přetvařoval. Ty nejenže nejsi schopný uznat to, že nedáváš na všechny stejně, ty to ještě zaobalíš tady do toho svýho hnusu (to se ani jinak nedá nazvat). Proč si tak hrdině nenapsal Josovi to, co si mi psal do zprávy o něm hm?
Jako toto mě fakt nebaví, aby člověk, kterej má problémy uznat to, že někomu straní a ještě začne takhle urážet, aby podpořil toho, komu straní, to je na mě moc. Ukázal jsi co si zač, užij si to a mě vynech.
Ne, pro mě tohle skončilo. Aby si tu do mě frčel po každé a potom napsal, že já jsem křivák, to je na mě moc.