LIVE: Veľká cena Bahrajnu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

@HellHogr
Vadi mi jak vediete diskusie

Vadi ti to same u mna? Mne nepride ze by som agresivne utocil na uzivatelov a vypisoval im jak mozu teraz tyzden co tyzden vypisovat po fore jak Max vsetko valcuje

Mam verejny profil klidne sa pozri

2 Likes

A kdo tu agresivně útočil? Ukaž mi to s tím Vettelem. Třeba Raptor tam přišel jen s Alzaci to a to. To je podle tebe ok? :grinning:

Tak to je potom totalny nezmysel pocitat niekde aj sprinty. :smiley:

Tie grafy co si tu dal su tiez neobjektivna blbost. Vysvetlim:

• Aky vyznam ma porovnavat fastest lap u pilotov, ktori bojovali niekde v druhej polke stredu pola? Je to uplne mylna statistika, ktora vacsinou zalezi od strategie (kto ma na konci preteku novsie pneu)
  • Aky vyznam ma porovnavat race result, ked z neho vyskrtneme vsetky “Ret” vysledky? Tym padom pilot1 mohol viest cely vikend, pilot2 to zapichol svojou chybou do bariery v polke preteku a vysledok sa nerata. To by sme sa museli pozriet aj na pricinu “Ret” ak chceme byt aspon ako tak objektivny.
  • Laps in top 10 je tiez totalny nezmysel, co to je za vymysleny ukazovatel kvality?

Jedine co ma zmysel je kvalifikacne porovnanie a bodove porovnanie (ten bodovy rozdiel medzi Vettelom a Strollom nebol tak maly, aby sme ho mohli povazovat za zanedbatelny).

Ja nikde nepopieram, ze Alonso vyznieva voci Strollovi lepsie ako Vettel, ale treba sa pozriet aj na auto. Ked tam bol Vettel, tak Aston bol smetiak, ktory sa velmi zle soferoval. Minuly rok bol Aston polovicu sezony druhe najlepsie auto. Akonahle sa zhorsilo, tak sa Stroll Alonsovi priblizil. Pockajme si teda na to ako dopadne tato sezona, ked Aston nie je tak dobry.

A vlastne, co tym chcete povedat/obhajit? Svoj nazor, ze Alonso je lepsi pilot ako Vettel? Vettel v Astone uz nebol ten Vettel ako v RB a Ferrari. Uz sa sustredil viac na vcelicky ako na jazdenie. Alonso po pauze je motivovany a sustredi sa len na pretekanie. A kedze spolu v jednom aute nikdy nesedeli, tak nikdy nebudeme vediet povedat kto z nich bol lepsi pilot, a tak nam ostava len pozriet sa na pocet titulov a vitazstiev, ku ktorym prispeva aj auto, ale to je sucast kariery pilota F1 - byt v spravnom case v spravnom time. A to Alonsovi nikdy neslo a do velkej miery si za to moze sam (nijako tym nechcem zhodit jeho kvality ako pilota, ale je to skratka tak, ze ma povahu aku ma). :slight_smile:

2 Likes

No přesně o tom jsem mluvil. Z našeho úhlu pohledu zase nemůžeš napsat nic na Alonsa jinak vylítnou minimálně dva čerti z krabičky :stuck_out_tongue:

4 Likes

Hezká úvodka :hugs: :heart_eyes:

1 Like

Uznaj ze mas problem s bretnixom a vettelom a dam ti pokoj

Nemám ani s jedním problém. Ty máš problém se mnou a ignor listem :grinning:

1 Like

Nevím, věcně asi k tvému věcnému komentu zase vůbec nic :smile:

1 Like

ach, a mne budes nieco vycitat :smiley:

pozri nejdem tu pisat psychologicke posudky, na to tu je @airobot.

to ako ta a vlastne vas troch vnimam ja, a nielen ja, to je fakt, na tom sa nezmeni nic

mozem zmenit svoj pristup k diskusiam, ale obavam sa ze za tu dobu, co tu chodim, uz toho moc urobit nemozem, ak to samozrejme neurobim “hapo stylom”

proste mi to vadi jak tu komentujete, to snad este mozem napisat ci aj na toto tu je embargo?

do ignoru som si ta dal, lebo aj napriek tomu, ze som ta prosil, aby si ma neoznacoval v kktinach tak si zjavne pomoct nevies, z tvojich komentov mi pride, ze nesi dobry clovek lebo len vyvolavas provokaciu a hadky a spory a casto vies zahrat na citlivu strunu (napr Raptor a jeho decko, temneho infarkt, moja macka, atd)

podla mna nesi rovny clovek ale krivak, ale jak pisem vyssie, to je len nazor, ktory mam pravo napisat a som zmiereny s nasledkami

neviem si uprimne predstavit, zivit v sebe roky tu zast, aby som nonstop vytahoval jazdca co uz dva roky nejazdi, a porovnaval ho s jazdcom, co uz par rokov ani nemal byt na gride

2 Likes

Co třeba? :smile:

Podle mě celá tahle diskuze začala už během závodu/ chvilku po skončení, kdy někteří zpochybnili výkon Alonsa a už to jelo. Ty další věci jsou už následky vyhrocené diskuze.

1 Like

K tomu co ti napsal, prostě vybouchl no. To dál pitvat nemá smysl, ten je na osobní úrovni hotov.

1 Like

Zdá se mi to nebo je to jako “chodí pešek okolo…”? :sweat_smile:

1 Like

budes aj kojit ci len utesovat?

2 Likes

On někdo zpochybnil výkon Alonsa? :open_mouth: Nečetl jsem vše, přišel jsem později, ale jen tak ze zvědavosti, co zvoral? :smiley:

“Dyť já ten závod vlastně ani neviděl”…A ted mi řekni Davide, povyšoval já jsem se někdy nad někoho? :thinking: :sweat_smile:

1 Like

Honza ti poví víc, protože se pak nas ral a rozjelo se to co se rozjelo.

Jsi v tranzu, počkám až vychladneš.

to mozes cakat na Godota, lebo ja som uplne v pokoji, a koncim tu s tymto uz, vsetko co som chcel napisat, som napisal

ci az ked to napisem tak ako minule, s invektivami, tak vam dojde? asi chcem vela

maj sa, setri sa, vies sam ako to je :wink:

Teď by jsi tu procházku potřeboval taky

3 Likes