do praudy hlavne nezapadam uz ani ja ako pokrytec a falesak vcera som este napisal vylozene, co mi vadi ale to sa odignorovalo klasicky
Jak nejde, v diskuzi přeci právě o to jde. Až nebudeme mít pravdu napiš to klidně pokaždé a podej argumenty proč se mýlíme. Tady se nemýlíme tak přestaňte plakat a mluvit o tom že jindy a jinde. My to téma opravdu nevytáhli, brečíš na špatným hrobě. A celkové srovnávání Vettela a Alonsa jsme také nevytáhli a ani se do něj nezapojili. To co tě otravuje tady zasírá někdo jinej, proč to píšeš do prkýnka nám?
Ohledně Alonsa jsme tu myslím ani žádný spor poslední dobou neměli, nebo se mi fakt nějak nevybavuje. Hádky tu maj jiní a hlavně o RedBullu protože na ně se nesmí vůbec nic napsat a teď jsou v mediální nemilosti
Ostatně moralizování na webu je zcela o ničem, to už jsem dávno poznal. Jen věcně k tématu má smysl. Proč to neuznat?
Sorry, ale daleko agresivnější je to co tu píšeš ty.
ani to necitam lebo ty nevies alebo prehliadas moj point
utocite do Bretnixa len co si prdne jak sikanatorski blazni, o to mi celu dobu ide
co sa tyka vettela a alonsa, tak vettel spravil dobre, ze ukoncil karieru, a ocakavam to tento rok aj u alonsa
staci tak? ci zas napises litanie alebo tvoji nohsledi, jak na body bol lepsi alonso? mna tie veci nezasujimaju, idew mi len o to, ze ste si zjavne uverili, ze tu mozete pisat komukolvek cokolvek
potom Jos da Boss nastavi kontra zrkadlo a uz ste zrazu zabudli, ze ste na internete, a ze tu mozu byt aj bubaci
seriete tu kazdy den viac a viac ludi, preto stale pisem, ze si to potom v trojici uzivajte na dalsom fore
a uz mi prosim dajte pokoj s vettelmi a alonsami a vasimi fantasmagoriami, vsetci do jedneho, diky
edit: suhlasim, cloveka nezmenis nikdy, akurat mam problem s diskusiou ked u jednej temy vidim, ze je niekto dem.ent co mu vynechava, a v tej druhej s nim mam diskutovat akoby nic? taky niesom, ide o integritu
Takže jsi to nečetl? Ok Zopakuji krátce to podstatné, my to téma opravdu nevytáhli, brečíš na špatným hrobě. A celkové srovnávání Vettela a Alonsa jsme také nevytáhli a ani se do něj nezapojili. To co tě otravuje tady zasírá někdo jinej, přeber.
Vysvetlis mi uz to porovnanie Vettel vs Stroll (22-19) ?
Pokial viem, tak ty nemas nejaky dovod byt osobny, narozdiel od Hogra so Situsom, ktori uz davno prekrocili ciaru. Fakt by ma to zaujimalo, ze ako ste prisli na tie cisla 22-19, lebo takto bez vysvetlenia je to len vymysel, ktory nijako nesedi a zamerne vytvorena “statistika”.
Takze uz je to oficialne, ze nie si kamarat s @HellHogr, ale so mnou?
Podla mna sa to zase zmeni do starych kolaji, ked pride den, ze Michalko bude buchat osmicku vo fabrike a Honzik tu nebude mat support, a tak sa zase oprie o teba (samozrejme predtym da moralny vylev a potom sa ti cez spravy ospravedlni a votrie do hrubeho creva).
cosi, ked aj Nando ukonci karieru, este stale sa da zit z minulosti sak uz aj vcera tu padali argumenty na Indy a na Daytonu hahah
pozri, to nejde o kamaratstvo, pride mi to uprimne aj dost usmevne to takto hrotit ty si mozes s niekym rozumiet skrze jednu temu a sice F1, ale inak mozete byt diametralne odlisni ludia, a o tom to je
sa tu zabudlo tak ako kazdy rok, o com toto forum je a stalo sa z neho to, o com toto forum neni
borci si tu vytvorili myspace adoracny blog klasicky
celkom pekne argumenty boli, ze redbulacke konspiracie uz sa ich netykaju zrazu, ani markov gombik ani perezova druha akost ani nic, jak tu pisal ktosi nedavno tie konspiracne body
hovorim Jos, lepsie to nebude, a neviem ci tiez neskoncim spolu s alonsom na konci roka
Ked Fernando skonci, stale ich bude drzat na tomto fore hejt na Maxa a RB a ich prazdny zivot. Ved keby toto forum vypli, tak Honzik nema co casom.
Suhlasim, ale zaroven aj to ako tu niekto fanatizuje a konspiruje a akym stylom diskutuje ti napovie, co je to za cloveka a je evidentne, ze s takym Honzikom by to IRL nebolo dobre asi u nikoho. Vynimkou su trollovia, ktori IRL mozu byt v pohode a tu sa chodia akurat zabavat a trollit mietnych Honzikov.
Uz sa ich netyka ani to, ze Horner je dobytok a sexualny nasilnik. Uz je to obet a zrazu nasilnik je Jos.
jo to jo, o tom ziadna a suhlasim
klasicky zas moja blbost, o ktorej mi vsetci hovorite, ze sa snazim vidiet dobre namiesto toho zleho, akurat ze v tejto situacii uz toho dobreho moc neostalo … hlavne ked ti tu niekto pise do spravy cosi, a jak to nemysli osobne atd, a potom vidis, jakym stylom sa tu bavi s uzivatelmi
co by si chcel od ludi, co cchcu len vidiet krv, a z jedneho dokonca vcera vypadlo, ze sa tesi, ako sa redbull rozpadne, ako trefne vcera poznamenal temny @don.pindulanda
rozmen to na drobne, prosim
Takze Honzik zase ohovara a vtiera sa cez spravy? Znova zrovna vtedy, ked tu nafasoval debakel takmer od celeho fora?
Toto mi uslo, to kto napisal?
Tak proč takhle kličkuješ nesmyslně?
On si to nečte, ale ví, že ti unikl jeho geniální point, neskutečný
Ok tak znova, věcně. Já to konkrétně nepočítal, bylo to v nějakém článku, nevím kde přesně (jsou tam asi i sprinty), ale našel jsem i jiné grafy, kde se zjevně asi teda snažili odfiltrovat problémové závody atd…
Alonso 2023:
Více průkazné jsou ovšem stats co si třeba dělá @Situs…Alonso prostě Strolla v první sezoně doslova převálcoval zatímco Vettel i pocitově jezdil Strollovi daleko blíže. Stroll se musí zmátořit a třeba chytne nějaký další dech, nebo přijde na kloub nastavení nebo mu pomuže tatínek, já nevím nebo Alonsovi naopak dojde, ale zatím to tak opravdu není a ani ten poslední zavod nenasvědčoval moc nějakému přiblížení k Alovi.
Ježku někomu vyčítáš, že se povyšuje nad ostatní (což nebyla ani pravda) a pak tu nakráčíš s: bla bla bla, je to moje svatá pravda a kritcky k vám, aby nste se zlepšili. A když ti někdo na to odpoví, tak napíšeš, že odpovědi nečteš a víš, že to ty lidi nepochopili.
To si na co hraješ jako?
Myslíš, že je to zajímá? Si tu očividně trénují stand up comedy, jinak si to neumím vysvětlit
na vas troch, na nikoho ineho
ale ne kecam, to ze tebe moj postoj k tomuto nevyhovuje, je len vasa zalezitost v groupchate ste uz urcite presiahli limit 1000 prispevkov na mna a Josa
Za a) neaplikuj vaše praktiky na nás, protože fakt neřešíme vás dva a za b) ale to není, že mi to nevyhovuje, ty zase něco kritizuješ a přesto to zase sám děláš. Tak neotevírej nic, když nechceš slyšet reakci