LIVE: Veľká cena Bahrajnu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Jak může někdo srovnávat výsledky Vettela s Alonsem?
Vždyť je Alonso o úroveň horší podle všech relevantních statistik.

Vettel - Alonso

Starty: 299 - 377
Stupně vítězů: 122 - 106
Vítězství: 53 - 32
Tituly: 4 - 2
Průměrné IQ fanouška: 120 - 90

2 Likes

Hehé, žádný takový, teď trhej moralizačně, naskytla se ti tu příležitost. :smiley:

1 Like

A tohle je přesně ta argumentace: hoši, já nevím, jak vám rict, že máte pravdu, tak to shodím celý.
Proč teda nenapíšeš ty nebo ježek Bretnixovi, že to bere moc vážně a vytáhl Vettela zbytečně?
Btw tady se vytahly grafy a zase se tu mohli po-s-r-a-t že to není vypovídající a jakej je to fanatsimus. Tak co ale chceš? Buď dej oboum stranam kartáč ať jsou ticho nebo řekni: tak si diskutujte a umírni t, ,kteří arugmentaci pak nezvladnou a překrouti na to, že je někdo fanatik.
Tyhle vaše uhybny manévry, že se nechcete zapojit do konfrontace, ale chcete něco vyčitat jsou směšný

1 Like

@spineIesssheep si prehliadol? :joy: hrdlicka

2 Likes

Moralizačně jim stojíme za námahu jen my :smile: Jak jsem psal, o obsah nejde.

1 Like

Co si tu hrdličkuješ? Nemáš na to soukromé zprávy hrdličko?

Ide a ten vas je furt to iste keby ste aspon s niecim novym prisli

@HellHogr bretnix tu nezasiera priestor kazdy den ako vy tak neni na mieste mu pisat ze vytahuje nieco o com ajtak kazdy vie te je pravda

Máš pravdu, nechám vám diskuze, které nejsou pro mě. :slightly_smiling_face:

@Hedgehog To jaká rychlost liku? Jsi to nemohl ani zaregistrovat a hlavně přečíst, ne? :smile:

1 Like

On David psal že se chce porýpat v h…vnech (asi bych to měl brát osobně) :neutral_face:, ale až v takových asi ne. Skvěle si naběhl. :upside_down_face:

1 Like

Ta data co jsem postnul mi přišli nový, naopak jsem nic nového neviděl z druhé strany :man_shrugging: Vlastně nevím co v diskuzích hledáte, asi žádný odpor na Vaše tvrzení, ať už jsou či nejsou pravdivá. Promiň že jsem vyslovil a doložil jiný názor.

2 Likes

Koho že mám zmoralizovat? Snad ne airobota?
Já myslel, že očividné trolly nebereme vážně. :slightly_smiling_face:

1 Like

Jsem myslel, že je ti to jedno a nic to s tebou nedělá. Plus ignor list.
Každopádně pokud vím, tak já @spineIesssheep i @Situs se vyjadřujeme k tematům F1 a když jsou nový, tak i nový nápady, poznamky atd. Takže nevím na co si tady stěžuješ
Další věc je ta, že tu Brentix podle nebe nezasírá forum, to je hezký. Podle mě to zasírání je ve chvíli, kdy vytahnu věc mimo, abych si poměřil pipíka. Já jsem mu slušně a věcně odpovídal, a jak to skončilo? Označením druhé strany za fanatiky. Ale to je přesně vaš styl diskuze, o něčem se debatuje, protistrana tam něčím argumentuje a ví už nevíte co by, tak to celý shodite a ještě si kopnete.
Ti říkám, že se slušnou a věcnou diskuzí nemám problém, uvítám jí, ale žádná tu žel neprobíhá

1 Like

viacero ludi uz sa ma na to pytalo, co dodat, prazska optika stoji za tie prachy :smiley:

Ok, beru to tak, že ostatní co to přiživují ze stejné strany, protože 4-2 tady nesmyslně vytahovali všichni ostatní, jsou na urovni airobota. Tomu bych docela i rozumněl. S námi jsi to ještě nevzdal. Budu to brát takhle růžově. :upside_down_face:

2 Likes

Co dodat? No věcné argumenty by se šikly :smile:

1 Like

situs o to nejde … ja si diskusiu cenim vzdy ked je v pohode

pises nam tu neustale, ze nejde o to co kdo pise ale o to, kdo to pise … keby sem bretnix napisal len “a”, hogr mu hned nieco na to napise aby zautocil, alebo ty, to je jedno kto … a tu nejde ani o bretnixa samotneho, ale o celkove vedenie diskusii co tu predvadzate … hogr sa sice medzirocne ukludnil a nepovysuje sa uz tak nad ostatnymi, ale jak som to pisal aj vcera … cokolvek sa len zdialky tyka alonsa, prskate, a prskat budete a to je proste fakt

si myslis, ze mne to je priemne toto tyzden co tyzden pomaly riesit? stale vy vs niekto iny

nakoniec tu ostanete len vy, len kvoli adoracii alebo kvoli vlastnemu egu alebo ja neviem kvoli comu, horsie je ze to asi neviete ani vy, len idete zotrvacnost

2 Likes

Víc zobecnit by to už nešlo? Tohle ti vážně příjde jako dobrý příklad toho co se tu děje? To nemužeš myslet vážně…

2 Likes

pride a nejak mi je fuk jak to vidis ty, nehnevaj sa, ale tvoje komentare boli vzdycky podnecene agresivitou a povysovanim sa… aj preto som reagoval na situsa

1 Like

Koukám, že ae tu silně šíří dezinfo

2 Likes

Neprehliadol, len ani oni sami nevedia co je to za cisla, tak to zamerne ingoruju. :smiley:

@Hedgehog spytas sa tu Honzika, Sitner a spninelessa toto?

Teba povazuju za kamarata, tak som zvedavy, ci tebe na to odpisu alebo to tak isto odignoruju, lebo im to nepasuje do praUdy. :joy:

Btw Hogrik tu posledne tyzne verklikuje ako sa kazdy do neho len navaza a nebavi sa o F1. Teraz tu je moj dotaz k statistike ohladom F1 a odpoved nikde. :clown_face: