A to este odrataj Vettelove posledne tri roky ktore boli “podpriemerne” ako tvrdia hrdlicky
Není nad to se porejpat v h0vně, jdu se přidat.
Hoši, v době nedávno minulé jste se podivovali jak se RB fans “chytají” na každou věc, s kterou jste tu do nich rejpali.
Jak moc velkej rozdíl to je oproti diskuzi Alonso vs xxxx, kde musíte mít poslední slovo vždycky vy?
Takhle o Vettelovi nemluv
Mimochodem, nemusíme, i když je to při sporech a hádkách celkem častý jev, proto se obecně lidi hádají tak dlouho Myslím že jsem námitku proti Bretnixovému tvrzení podal věcně i když nepohodlně, přesto krom pláče nebyla diskuze k tomu nijak relevantní. Nemaj náboje na to a ty to víš, sám jsi to totiž psal a tvůj názor je stejný. Leda že by se najednou změnil.
Hej hej, Vettel mal vlastne podpriemernú kariéru, tituly len vďaka autu a do RB sa dostal protekčne.
U Vettela sa treba oháňať len slabými rokmi, ale u Alonsa sa na prehru s Buttonom nájde hneď výhovorka, že v ďalšej sezóne už Alonso vyhral a dokopy v súčte ho zdolal.
Keď sa zas porovnáva Max, tak tu dookola hrajú to isté CD, že keď Max pomaly nemohol ešte ani osobné auto šoférovať, tak prehral s Ricciardom. Na Alonsovu prehru s úplným NoName pilotom zo začiatku kariéry majú milión výhovoriek (a to bol Alonso podstatne starší ako Max a ten pilot nič oproti Ricciardovi).
Ale sranda ako si tu pohrkútali navzájom aj bez nás, aby sami seba utvrdili, že je to tak, že Alonso je najlepší pilot všetkých čias.
Podle hrdliček podprůměrně, podle čísel týmově - side by side - to byl jeho finální koncert se Strollem. Neboj.
Davide a tobě tohle přijde normální? Jakože vytáhneš někoho, kdo dva roky nejezdí úplně random, aby sis mohl kopnout a zároveň daného oblíbence obhajovat (for some reason?) A ještě to zakončí to, že je někdo fanatik
Diskuze o Vettel vs. Alonsa se dávno neúčastním, sorry. Tady jde o obecnou diskuzi, proto jsem psal Alonso vs. xxxx.
Dneska možná máte silnější pozici ale bylo to vždycky v minulosti stejně? Narážím na ty diskuze o RB plných spekulací, které se nakonec nenaplnili?
Hmm?
Narážej na co chceš. Nikdo z nás Vettela do toho netahal, to jen @Bretnix chtěl z nějakého důvodu obhajovat jeho výkony v AM a kopnout si do Alonsa.
Nevím co ho k tomu vedlo, podle mě to bylo zbytečný. To je, jako by si šel srovnávat Majkla s Rosbergem for some reason teď
Já teda to kopání úplně nevidím. Kolegové píšou, že podle jejich názoru Alonso nepodal super top výkon. Je to kopání, když Alonso dojel přesně tam kde měl dojet? Docela otázka názoru, ne? A v minulosti jsi právo na vyřčení svého názoru docela bránil, že?
Druhá část je Stroll, podle mě podal solidní výkon vzhledem k okolnostem po startu, kdy se propadl na konec pole.
Třetí část je srovnání s Vettelem, tady nemůžu sloužit. Souboj ega jednotlivých diskuzních stran, nic víc.
Nerozumím snaze měnit téma na obecnou diskuzi v přetlačování pinďourů. Vlastně rozumím, sám jsi to napsal, v tématu který vytáhl Bretnix jsme silnější tak je třeba to stočit jinam. Naše chyba že Bretnix si naběhl, rozumím.
Tohle je velmi směšné, my se tu naopak očividně nenecháváme zatáhnout do obecné diskuze Vettel Alonso, nebo snad ano? To už tu není ani trochu smysl pro point? To nemůžeme mít pravdu protože tu existuje osobní zášť? Teda že budu svědkem takové argumentační tuposti na úkor emocí, zarážející.
Psal jsem to hned na začátku, diskuze Alonso vs. Vettel v jakékoliv podobě se neúčastním, mám jen pointy ke stylu diskuze.
Znovu to zopakuji, byli jste pohoršení z toho jak se RB fans brání né nutně vždycky seriózním pointům na jejich adresu ale v diskuzích o Alonsovi se doslova bijete do roztrhání těla.
A těch věcí je víc, dnes už legendární je jak jste fanouškovi Alonsa vysvětlovali, že není dostatečný fanoušek Alonsa
Davide, ale tady nikdo neshazoval Strollův výkon. To se zas tady jede dezinfo scéna nebo co? Prostě Alo na víc dosahnout nemohl, Stroll podal dobrý výkon a přes ten začátek dojel tam, na co AM měl, nikdo nic z toho nepopíral. Pak tu ale někdo vytahne random Vettela, aby si poměřoval pipíky, tak ale to je problém čistě toho, kdo ho do te diskuze vtahl.
A co tím teda chceš dosáhnout? Já týhle absolutně nelogicky vytažený moralizaci vážně nerozumím. Si na to založ nějkou spešl diskuzi, tam vytáhni na každého, kde co “provedl”, ale chodit s tím do tématu, kterého se nechceš učastnit? WTF?
Tady bych zase použil s dovolením větu od Ježka, moc si to berete hoši, běžte taky někdy ven, je tam hezky, příjdete na jiné myšlenky.
Pokud někdo vytáhne srovnání Vettel vs. Alonso v Astonu, postněte srovnání si grafy, jste v silnější pozici, proč se rozčilovat víc než je nutné?
Tohle jsem se tu snažil psát už vloni, kdy jste byli na koni. Proč být v diskuzi tak agresivní i když jste zrovna v silnější pozici?
Ale asi je to záležistost osobnosti člověka.
Len aby sme mali jasno, co je toto za statistiku a odkial ju mate? To robil Hogr ci Sitner?
Lebo Vettel so Strollom ako kolegovia odjazdili spolu 42 VC, tu je zapocitanych 41 VC. Obaja “Ret” maju jednu VC, ale nech pocitam ako pocitam, tak skore 22:19 mi nevychadza.
PS: Je to uplne nepodstatne, jedine co je podstatne je, ze Vettel zdolal Strolla obe sezony na body pomerne jasne (43:34 a 37:18).
Čeho jsem chtě dosáhnout? Hele jsem na internetu moc dlouho na to abych věřil že můžu něčeho dosáhnout
Jak jsem psal na začátku, šel jsem se taky porepat v h0vně.
Já nevím co po mě chceš? Mám držet pusu, žádný data a argumenty nemám postovat, protože mám pravdu? To Bretnix se nedokáže ztotožnit že Vettel podával vůči Strollovi relativně horší výkony než Alonso, čísla nehrajou v jeho prospěch, ale jako průkazně, proč jsme v této diskuzi ti špatní? Vždyť nás vyzval že by jsme na základě tohoto závodu měli uznat že si Vettel nevedl tak špatně jak prezentujeme. Ono se to změnilo nebo co? Připsal si Alonso jen další Strollovu porážku jak v kvalifikaci tak v závodě, za závod Strolla si nikdo absolutně nesnižoval, chybu neudělal a odjel co měl. Na tomto si hojit Vettela, já nevím, jen mu nešikovně vypadl kostlivec ze skříně.
Dobře, zkusím to a když to zase někdy vytáhne, jen postnu ona data a nechám to být. Snad nebudu označován za hátera který věcně nediskutuje a jen postuje dokola žluč. Přiznám se že odbývat to jen tou tabulkou vzájemného skóre mi přišlo spíše konfliktní, ale když to radíš, snad přístě nepřijdeš zase s jinou verzí.
Asi otázka úhlu pohledu jak moc hrotit diskuze, viz moje poslední odpověď Honzovi.
Nicméně mi přijde, že se točíme v kruhu…je čas tuhle diskuzi ukončit.