LIVE: Veľká cena Bahrajnu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Kto vyvolava hadky? A co vlastne reagujes? Bavi sa niekto stebou? :flushed:

2 Likes

Takhle můžu reagovat stejně, kdo se s tebou bavil, že tu píšeš? Ale je to úplně mimo. No ty si sem hned naběhl, že tu Situs čachruje s číslama. Tak znovu. @Bretnix včera vytáhl Vettela se snahou upozornit na jeho výsledky v AM i v kontextu se Strollem. Už druhým dnem se to tu tahne a ty tu pak přijdeš s takovou ptákovinou? Bože Bože

1 Like

@HellHogr

Ja som ti dal cisla a ty nemas na ne len vyhovujúce argumemty… :v: zbohom tiež

1 Like

vsetci naokolo okrem dvoch vyvolenych predsa

nuda

2 Likes

Ne, ty jsi to převrátil na kompletně něco jiného. Sbohem Pinďo

1 Like

Mě počet titulů nepasuje do jejich porovnání výkonů v Astonu. Asi jsem příliš krátkozraký a skoro mi to přijde jako by jste se na víc než tohle teda nezmohli. Ale vlastně potvrzuješ co jsem nedávno psal, je jedno co je obsahem, hlavně udržet spor.

1 Like

To je klasika, když už neví co, tam tam hodí nesmysl a ještě si myslí, jak to celé vyhráli. Akorát nějak zapomněli, že to není soutěž :grinning:

1 Like

Problém je u vás dvou? To je dobrý krok k nápravě :slightly_smiling_face:

1 Like

Praveze ty si za to, ze kontext nie je dolezity, len cisla. Takze ideme tvojou vlastnou metodou.

To kto bol aky v porovnani so Strollom je uplne nepodstatne. V F1 sa rataju tituly a vitazstva. To, ze tu riesite stale Vettela a snazite sa ho zhodit tym, ze v slabom Astone na sklonku kariery neznicil Strolla je len vas leukoplast na komplex z neho z roku 2012, ale 2 tituly ani 21 vitazstiev mu to nezoberie a v historii F1 bude uz navzdy pred Alonsom. Je zbytocne ich dalej porovnavat (navyse ked Vettel uz je po kariere). Tak isto sa neriesi ani to, ze Schumacher prehral s Rosbergom, Alonso s Buttonom alebo Raikkonen s Massom.

Ale vasa frustracia je nadherna. :clown_face:

3 Likes

tam nejde o vettela :smiley:

tam ide o to, ze Bretnix vytiahol Vettela

V roce 2024 vytahnout Vettela, který už dva roky nejezdí. A pak, že jsem něco začal já :rofl:

1 Like

Koukám, že tu kluci neustali diskuzi, tak to tu chcou rozebrat, jak Jos RBR

1 Like

Ono z Alonsovy strany se to dá krásně doložit čísly ze všech stran, obhajoba Vettela ovšem může být založena, a je tady tak vedena, jen na bagatelizaci toho, co jsme všichni viděli na trati, na bagatelizaci vzájemných čísel a vše to krásně poslat do pytle jednoho šedého průměru…

Takovýmhle zpusobem by se mohl obhajovat i Lattifi a jiní vlastně… :thinking:

2 Likes

Zase som rozhadal cele forum. A to som tu ani nebol, dropol som len jeden komentar, stlacil Hogr frustrat gombik a uz to islo. Esteze platim cele forum, aby ste sa tu hadali za mna a obhajovali ma. :smiley:

image

Prezyvka approved. :+1:

1 Like

Však ano, takhle to kluci povedou k tomu, že Majkl těch 7 titulů má vlastně náhodou, protože data z Mercedesu. Ale pozor, třeba si zase přehodí, jak to budou posuzovat, aby jim to sedělo do těch jejich tvrzení

2 Likes

Tak ked sa vytiahol Vettel a porovnava sa s Alonsom, podme ich porovnat.

Podme to teda dolozit ze vsech stran.

Sorry, to bol graf, mozno je to na niekoho zlozite, tak dajme cisla.

Hotovo. :smiley:

3 Likes

…ještě jsem zapomněl na totální demagogii ke konci, kde už neni z čeho brát.

2 Likes

Ještě mě tak napadá, myslíte, že počítají i s tím, že Alonso ke uznávaný v motorsportu celkově? Protože pak můžeme dát data Alonsa i za Indy, Dakar a WEC. Že si nevozil prdel jen v F1 :slightly_smiling_face: a to nemluvím o tom, že Alo neměl k dispozici ani takovou techniku, že jo. Ale to by člověk nemusel ani zmiňovat, kdyby F1 sledoval a nekoukal jen na wikipedii

2 Likes

Nebudeme se k tomu snižovat, mě šlo věcně k tomu Astonu jak psal Bretnix. Nevěděl jsem že jejich jediným podkladem a argumentem bude 4-2 :smile:

2 Likes

Daytona byla taky super, Daytona 2019, pro mě to byl osobně jeden z největších zažitků Alonsova umění. :slight_smile:

2 Likes