Kto vyvolava hadky? A co vlastne reagujes? Bavi sa niekto stebou?
Takhle můžu reagovat stejně, kdo se s tebou bavil, že tu píšeš? Ale je to úplně mimo. No ty si sem hned naběhl, že tu Situs čachruje s číslama. Tak znovu. @Bretnix včera vytáhl Vettela se snahou upozornit na jeho výsledky v AM i v kontextu se Strollem. Už druhým dnem se to tu tahne a ty tu pak přijdeš s takovou ptákovinou? Bože Bože
vsetci naokolo okrem dvoch vyvolenych predsa
nuda
Ne, ty jsi to převrátil na kompletně něco jiného. Sbohem Pinďo
Mě počet titulů nepasuje do jejich porovnání výkonů v Astonu. Asi jsem příliš krátkozraký a skoro mi to přijde jako by jste se na víc než tohle teda nezmohli. Ale vlastně potvrzuješ co jsem nedávno psal, je jedno co je obsahem, hlavně udržet spor.
To je klasika, když už neví co, tam tam hodí nesmysl a ještě si myslí, jak to celé vyhráli. Akorát nějak zapomněli, že to není soutěž
Problém je u vás dvou? To je dobrý krok k nápravě
Praveze ty si za to, ze kontext nie je dolezity, len cisla. Takze ideme tvojou vlastnou metodou.
To kto bol aky v porovnani so Strollom je uplne nepodstatne. V F1 sa rataju tituly a vitazstva. To, ze tu riesite stale Vettela a snazite sa ho zhodit tym, ze v slabom Astone na sklonku kariery neznicil Strolla je len vas leukoplast na komplex z neho z roku 2012, ale 2 tituly ani 21 vitazstiev mu to nezoberie a v historii F1 bude uz navzdy pred Alonsom. Je zbytocne ich dalej porovnavat (navyse ked Vettel uz je po kariere). Tak isto sa neriesi ani to, ze Schumacher prehral s Rosbergom, Alonso s Buttonom alebo Raikkonen s Massom.
Ale vasa frustracia je nadherna.
tam nejde o vettela
tam ide o to, ze Bretnix vytiahol Vettela
V roce 2024 vytahnout Vettela, který už dva roky nejezdí. A pak, že jsem něco začal já
Koukám, že tu kluci neustali diskuzi, tak to tu chcou rozebrat, jak Jos RBR
Ono z Alonsovy strany se to dá krásně doložit čísly ze všech stran, obhajoba Vettela ovšem může být založena, a je tady tak vedena, jen na bagatelizaci toho, co jsme všichni viděli na trati, na bagatelizaci vzájemných čísel a vše to krásně poslat do pytle jednoho šedého průměru…
Takovýmhle zpusobem by se mohl obhajovat i Lattifi a jiní vlastně…
Zase som rozhadal cele forum. A to som tu ani nebol, dropol som len jeden komentar, stlacil Hogr frustrat gombik a uz to islo. Esteze platim cele forum, aby ste sa tu hadali za mna a obhajovali ma.
Prezyvka approved.
Však ano, takhle to kluci povedou k tomu, že Majkl těch 7 titulů má vlastně náhodou, protože data z Mercedesu. Ale pozor, třeba si zase přehodí, jak to budou posuzovat, aby jim to sedělo do těch jejich tvrzení
Tak ked sa vytiahol Vettel a porovnava sa s Alonsom, podme ich porovnat.
Podme to teda dolozit ze vsech stran.
Sorry, to bol graf, mozno je to na niekoho zlozite, tak dajme cisla.
Hotovo.
…ještě jsem zapomněl na totální demagogii ke konci, kde už neni z čeho brát.
Ještě mě tak napadá, myslíte, že počítají i s tím, že Alonso ke uznávaný v motorsportu celkově? Protože pak můžeme dát data Alonsa i za Indy, Dakar a WEC. Že si nevozil prdel jen v F1 a to nemluvím o tom, že Alo neměl k dispozici ani takovou techniku, že jo. Ale to by člověk nemusel ani zmiňovat, kdyby F1 sledoval a nekoukal jen na wikipedii
Nebudeme se k tomu snižovat, mě šlo věcně k tomu Astonu jak psal Bretnix. Nevěděl jsem že jejich jediným podkladem a argumentem bude 4-2
Daytona byla taky super, Daytona 2019, pro mě to byl osobně jeden z největších zažitků Alonsova umění.