LIVE: Veľká cena Bahrajnu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Škoda ho. Toto by sa za Papu Josa nikdy nestalo. Pekne by hapa zobral pod ochranné krídla temnej strany a rozkladal frustrátov tak ako posledné dni, že sa na temnú stranu pridáva stále viac a viac užívateľov a oni dostávajú bomby skoro od každého. :lion:

Myslíš ten gif? mě přišlo dětisnké vybání na někoho s něčím a pak říct, že nemá kapacitu to pochopit, když nestáhl uši a neodsouhlasil to

Jenže to je přesně ono, ty jsi chtěl něco dokazovat. Nevšiml jsem si včera, že by do té doby někdo řešil Vettela a něco porovnával.

2 Likes

Tady máš důvod, proč to úplně nebalím. Proč nechávat fórum, na kterém jsem byl o úplného začátku, někomu, kdo se už neúměrným způsobem podepsal - tím slepým fanatismem - na úpadku f1sports fóra (byť nebyl zdaleka jediný)?

@HellHogr Tomu se říká kritické myšlení - prověřovat dřívější teze novými empirickými evidencemi. Vettel je součást nedávné F1, ne emocionální granát. Zkuste už k němu přistupovat jako k neutrální realitě, bez zanícených emocí.

2 Likes

Vieš čo je problém? Tvoje čítanie s porozumením. Miesto pochopenia čo ti napísal si vždy dokážeš nájsť ospravedlnenie svojho chovania a ukázanie prstom, že to oni. Skús sa nad tým zamyslieť :slightly_smiling_face: a myslím to vážne v dobrom.

4 Likes

Honzík má rád čísla, absolútne čísla a čím menšie, tým lepšie, lebo sa ľahšie chápu. Takže opäť pripomeniem jediné zmysluplne porovnanie Vettel vs Alonso, na ktorom z pohľadu F1 a jej histórie záleží:

Vettel - 4 tituly (53 výhier)
Alonso - 2 tituly (32 výhier)

Všetko ostatné sú zbytočné debaty fanúšikov, ktoré nemajú žiaden význam a nezmenia vôbec nič. :slight_smile:

2 Likes

Beru to na vědomí :slight_smile:

nezmyselne provokacie totiz nezvladne kazdy (tym hapa nejak nejdem dehonestovat, v skutocnosti je chytrejsi nez my vsetci :D)

to proste ja uz nedavam vysvetlovat dvom dospelym ludom ze to neni v nas vsetkych problem ale v nich oboch, napises konstruktivny point, otoci sa to na teba reverzne co je dost dehonestujuce kedze to evokuje ze som male decko v debate :smiley: ale o to nejde

ide o to, ze zase som nedal na svoju vlastnu radu, a sice Nikdy nevid v nikom viac, ako je on sam schopny vidiet v sebe

holt, sebareflexiu na seba nejde obliect len tak, to chce roky

3 Likes

Bretnixi, pokud chceš mluvit o fanatismu, mám tu najít tvé příspěvky k Maxovi nebo Vettelovi? a nikdo to fanatsimem neoznačoval, tak si tohle nech od cesty. Vytáhl si Vettela sám od sebe, zbytečně a nesmyslně, dostal si na to reakci, nemohl si čekat, že ti to bude odkýváno a hotovo, takhle žádné diskuze nefungují.

3 Likes

Vždyť se nemusíme shodnout. Mě data i vnímání ukazují že Vettel nebyl poslední 3 roky dobrý jezdec, ty máš za to že jo a jen okolnosti byly proti němu. Asi jsi imunní jak proti vzájemnému skóre v kvalifikacích, v závodech, procentuálnímu výkonnostnímu rozdílu a podobným věcem. To srovnání mu nehraje do karet, promiň že nemlčím a nenechám tě tu psát jen tu tvou pravdu. V mých očích byl ten rozdíl signifikantní a velmi patrný.

3 Likes

ked ty si to robis sam, ze tu vyvolavas tie spory :grin:

1 Like

Víš co, Hogre, dneska už to balím. Napsal jsem dnes dost příspěvků, které jsou věcné, s nějakou konstrukcí a uznání nulové, protože vaše zeď je prostě zeď.

1 Like

To není zeď, to jsou data a nemáš na ně jen vyhovující argumenty :man_facepalming:

3 Likes

Ale já tvůj názor respektuji a chápu, proč si to všechno napsal. Já ti reaguji na tvoje poznámky. Každý vidím věc jinak, každý to podporujeme z nějaké strany, tak to je. Není pak potřeba napsat něco o fanatismu, to je zbtečný faul, to je celé. Ve výsledku věřím, že diskuze se dají vést s přidanou hodnout a v klidu :slight_smile:

3 Likes

No najdi Honziku, rad by som si to precital, lebo sa mi nechce verit, ze Bretnix s jeho logickym prejavom by tu na adresu Vettela alebo Maxa predvadzal to co vy dvaja na adresu Alonsa. Navysa sa mi nechce verit, ze @Bretnix by bol schopny niekoho tak nezmyselne hejtovat ako vy dvaja RB a Maxa.

PS: Uz teraz mi je jasne, ze nic nenajdes a su to len prazdne reci. Tie kratke nohy nemas nadarmo.

1 Like

Asi si nemohol dat lepsi priklad o tom, ze kto je problemom celeho fora. :slight_smile:

Tak dáta? 4vs2 tituly… 53vs32wins… O com sa chces baviť dalej? Hm??? A to mam alonsa za rovnako ako som mal vettela :pinched_fingers:

3 Likes

Jako že se Vettelovi proti Strollovi se v Astonu dařilo jako Alonsovi proti Strollovi protože je to na tituly 4 vs 2? To jsi vymyslel sám?

Ohanas sa tu číslami… Tak potom co ti nepasuje?

1 Like

Proč sem chodíš vyvolávat hádky? Mimochodem @Bretnix i Jos včera jasně psali, že se nemají dělat absolutní čísla, ale je je potřeba vidět komplexně detaily :slightly_smiling_face:

1 Like