LIVE: Veľká cena Bahrajnu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

odisiel, lebo pochopil, ze to tu nikdy lepsie nebude (posledny impulz boli hogrove youtubove videa s cirkusantskou muzikou, vysmech infarktu a nasledne vyhrotenie v nejakom vlakne)

zacinam ho chapat

2 Likes

neviete sa zmierit s tym, ze toto je len internetove forum a osobne mam trocha problem s vasou definicou fandenia

2 Likes

to teraz zas nemyslis osobne, ako si mi pisal poobede do spravy?

srdceryvné, skoro mi slza ukápla. To, že bylo shazování poritstrany ti nevadilo, rekace na to už ano. To, že fandíš jinak je za mě ok, tak nevím, proč ty nedokáže bejt tolerantní taky a k tomu nepřevracet slova autora

Já to nemyslím osobně a ani tu nikomu nebudu vyčítat, kdo jak fandí, sorry jako, všichni jsme tu (alespoň doufám), skrze F1. Je fajn sem hodit i nějaký zajímavý nebo fun topicy, nemám nic proti tomu. Jak sám píšeš, je to online forum :slight_smile:

1 Like

No já s tvou falší. Tak sorry že tu na jeho orodování Vettela srovnáváním Alonsa proti Strollovi jen nešoupu nohama když data mluví zcela opačně. Strašný způsob fandění mu to neodkejvat.

ked ty nastavujes zrkadlo, je to v poriadku

ked Jos nastavuje zrkadlo, uz si to nevies obhajit

si vsimni, ze sem nikto nechodi uz ani len par ludi co spocitas na dvoch rukach … ak je toto prostredie, ake ste si zelali, tak prosim

vy tu podla mna primarne chodite komunikovat o alonsovi a o astone, ale nic ine vas tu nezaujima, tak tu vyvolavate spory, ako naposledy vcera v liveku, aston tragedia, tak si ideme kopat do Bretnixa jupi

josa tu minule schladil Michal824, a dal som mu zapravdu, obcas to uz stracalo od josa nejaky zmysel ked tu vylozene reagoval len na teba v utocnom mode

ale Jos sem chodi komentovat Formuly a robi to dobre … to ze mu vadil vas styl diskusie a nebol priposraty na to vam kontrovat, s tym problem nemam, tiez to uz mam za sebou

co ma ale prekvapuje, ze ste si vsugerovali, ze sme nejak prepojeni haha :smiley:

paci sa mi josova kontra na vas lebo si to podla mna zasluzite a je mi fuk co si o tom myslite aj so Situsom a ci som nejaky falesak alebo kabatnik, maximalne sa na tom zabavam ale nic to so mnou nerobi … pride mi maximalne infantilne sa tu hrat na nejake gangy kto s kym sa bavi, sme tu vsetci dospeli ludia, vela ich tu ma deti, dokonca vnucata kriste, na co sa tu hrame?

4 Likes

Už se to tu táhne moc dlouho. @Hedgehog nic osobního to není, ale nechápu tvůj postoj, že někomu něco vyčteš a druhé straně to necháváš bez povšimnutí, to je celý. Kdyby ti to vadilo, ale nepsal si to, tak ok, nebo kdyby si to pak psal všem stejně, ok, ale tohle fakt ne. To je co mě otravuje.
To, že do toho dáváš subjektivitu s tím, že je HellHogr fandí tak, jak já neuznávám, tak mu dám kartáč, protože tamhle něco napsal a u X to nechám, protože podle mě fandí za mě ok, tak mi to přijde víc, než divný.
Včera Vettela vytáhl Bretnix, nikdo jinej ho nevytáhl a ty tu teď peskuješ za to, že proč se řeší Vettel? tak se zeptej autora původního příspěvku ne? to přece není tak těžký.

to nevím, to si odpověz sám

a to je přesně ono, podle tebe si člověk zaslouží, aby mu tu nějaký jedinec psal, že je kkt, něčí pes atd? a pak chceš někomu něco vyčítat? jako vážně?

jenže na ty gangy si hraje právě Jos, který neustále píše, kdo je s kým a proti komu. Mě je to jedno, ale to je zase to stejný dokola, ty vyčítáš něco jednomu a druhýmu ne a ještě napíšeš, že dělá dobře, protože ten první si to zaslouží, tak co to je? :smiley:

Já do toho osobní rovinu netahám, nemám to zapotřebí a nemám zapotřebí se snižovat na úroveň Jose, kterej oprávněně dostal 2x ban, jestli si myslíš, že adorace v tomhle chování je prospěšná, tak si v takovém přesvědčením žij, ale neaplikuj to vůči mě, o tohle tě žádám.

Myslím, že už k tomu není potřeba nic víc dodat a doufám, že si sám nastavíš zrcadlo taky (když to chceš po jiných), a přejde se zpátky čistě k F1, tímto končím tuhle “diskuzi”.

1 Like

nic si nepochopil, nemas na to vlohy, uz ma nechaj existovat aj so Situsom, diky

Tak promiň, že jsem tě přecenil, že by si mohl zapnout sebereflexi

1 Like

1 Like

On o tom nechce diskutovat a už vůbec se nechce na to kriticky podívat z druhé strany. Chce tě jen peskovat, Jos tu psal přímo zlé osobní věci a jemu to bylo jedno, ty se bráníš a nastoupí. Téměř pokaždé.

1 Like

Jo a takhle si tu žijeme, opouštím tohle témat ať se kluci zabavují mezi sebou

1 Like

Svá data jsem k tomu s čím jsem nesouhlasil dal :man_shrugging: Když někdo bude opět chtít, připomenu se :smiley:

1 Like

ja som takisto napisal co som chcel, ale ked nemate kapacitu si to prelozit do zelenej reci, moj problem to neni

od dneska ste v ignorliste a neexistujete pre mna

Ja vám to už dlho hovorím, že ho mám na povel a prezývka “Master of Bad John Groh” sa zakladá na pravde. :joy:

Dostal si obe. Aj urážky aj citové výlevy. A dokonca sa pridal aj jeho sugardaddy prepatý.

@HellHogr @Situs Klauni dvaja čo je, nejako sa vám to vymyká z rúk a dostávate šikanu z každej strany. :clown_face:

Prajem pekný večer. :joy:

1 Like

1 Like

Díky za podporu. Vettela jsem mimochodem zmínil proto, abych poukázal, že ta konfrontační linie - Vettel VERSUS Alonso - je úplně zbytečná a včerejší závod to svým dílkem opět doložil (de facto je to důsledek mého primárního argumentu, na který tu kluci vyběhli). Ale asi bylo zbytečné doufat, že někdo přehodnotí své absurdně vyhrocené stanovisko, které i z Astonu dělá výběh pro “duel Alonso - Vettel”, ačkoli jejich působení v tomto týmu obnáší řadu styčných bodů a de facto i kontinuitu. BTW, nejsou to ani žádní nepřátelé, ale to už se někomu nedá vysvětlit.

1 Like

Takýmito detinskými reakciami mu dávaš za pravdu :slightly_smiling_face: asi sa k nemu pridám :slightly_smiling_face:

1 Like

Děkuji za diskuzi, výborná volba. To by měl udělat každý když už je to jen o peskování a není tam porozumění. Taky jsem tak učinil s některými hátery.

1 Like