LIVE: Veľká cena Bahrajnu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

nazor na co ta zaujima? neznasam debaty, ktore nic nove neprinasaju ked chces nazor

1 Like

No že Vettel si vedl proti Strollovi jak Alonso, to vytáhl. Já mu jsem trnem v oku když tvrdím že poslední 3 roky Vettel nebyl dobrý, ale to si prostě myslím a nejsem sám, to je celý.

Nediv se. Vettel nedokázal vyhrát z horšího než ze 3. místa, takže když to auto je pak fakt pruměr nebo podpruměr, tak už vlastně nevíš zda je vůbec lepší než Stroll (22 Stroll-19 Vettel). Asi chápu tyhle průpovídky od jeho fandů, že čím víc kompetitivní auto atd…

1 Like

moc si to berete, to je cele

1 Like

Nesmíš dráždit hada bosou nohou. :smiley:

1 Like

Na tomto fóre to skôr vyzerá na dráždenie nohy bosím hadom :snake:

Tak díky za názor, zase místo názoru k věci jsi skončil jak jsme špatní že náš názor a data postujeme :ok_hand:

1 Like

Jestli se vrátí Vettel, tak bude sranda. :smiley:

To si osobne nemyslím. Možno naštvem pár ľudí ale v tomto mám podobný názor ako zelení nadomnou. Už tam asi nemá čo robiť. Každopádne nechápem ich neustálu potrebu to vyťahovať.

dokolecka den co den to iste Situs, nemas za co za nazor

1 Like

Prej když donese plány podlahy a zavěšení, tak může Max přijít. :smiley:

2 Likes

No vlastně se nedivím a Vettel je jeho kůň jako náš Alonso, ale data o působení Vettela v Astonu proti Strollovi a Alonsa proti Strollovi mluví velmi jasně. A to je Stroll zkušenější a Alonso asi o 10 let starší :smiley: Takže to vytahovat je od něj stupidita na ntou.

1 Like

Hm… Včera bylo nehezké útočení na Alonsa a Honzu, tak kvůli tomu.

1 Like

Kvôli čomu vlastne odišiel?

To vím že u tebe nemám za co, všiml jsem si jak pokaždé lezeš do Honzy když byl ve sporu a hraješ si na objektivního. Už ta faleš lezla krkem.

1 Like

Tu je tých útokov viac ako len včerajšok. Do tejto témy ale radšej zachádzať nebudem a ani nechcem.

Mne teda prišlo, že na Bretnixa vybehli úplne zbytočne a ten prvý point ktorý dal je pravda. Čím horšie auto, tým menšie rozdiely. V tom súhlasím. Do toho ďalšieho Vettel vs Alonso sa zapájať nejdem :grimacing:

3 Likes

Kdo ví co mu nakecává v zákoutí noci :thinking:

Tak to nedělej každej den to stejný, to je úplně jednoduchý :slight_smile:

2 Likes

Já furt nechápu, proč se ten Vettel vůbec vytáhl, já ani Situs jsme Vettela nevytáhli

1 Like

Dráždit bosou nohou ježka můžeš? :slightly_smiling_face:

3 Likes