Krásně napsáno, žel je obsah nezajímá a je to v jejich sdělení vidět. Lži, irelevantní věci, slogany, osobní útoky, a jejich osobní nevyrovnanost, víc jsem tu od nich neviděl.
Takže airobot píše psychologické posudky, ale já se povyšuju nad ostatní jsem agresivní a Hell je křivák.
“Epičtější zakončení” jsme si snad ani nemohli zasloužit od samozvaného majitele rovnováhy.
Když už si myslím, že mě nemuže nic překvapit, tak se šeredně zase zmýlím. Ale vlastně to všechno zapadá, je to jen moje naivita.
Heuréka, oslavujme chvilku sebereflexe trojice fanatiků.
Vedle v článku si sype popel na hlavu Alonso jaký je lempl a tady už i bezmozci sami uznávají, že se šeredně mýlí a jsou naivní.
Teba uz rozum komplet opustil? Ved ja som tu vcera poobede ani nebol, prisiel som az vecer ked uz to tu horelo vasimi nervami. Tak isto raptora som tu nevidel. Najskor ste sa ty a tvoj sugardaddy zacali obuvat do Bretnixa, ktory len normalne skonstatoval nieco a vam hned odje.balo dekel zo slova “Vettel” (frustracia z 2012 nahle prerazila tu zo soboty), potom prisiel @Hedgehog , ktory vam normalne napisal ako to je a vy ste to nezniesli a nakoniec prisiel @Daaviid23 , ktory len potvrdil to co pisal jezko a tak isto ste to nezniesli. O mne to vobec nebolo.
Ja som sa viac snazil diskutovat so spinelessom vecne a fakticky a spineless mal zaujem o normalnu diskusiu, kedze dodal grafy, ktorymi obhajoval svoj nazor. To ma zaujimalo vcera viac (kedze ta diskusia so spinelessom mohla byt zaujimava keby tu ostal) ako bavit sa s odpadom o komplexoch a frustracii.
Bud chlap a toto doloz citaciou, ze kde som ja a raptor kopal nezmyselne do Alonsa a do teba. (do teba mozno, ale do teba by som kopol hocikedy, lebo si (nielen) pre mna zakerna nula, klamar a provokater).
Ake grafy? Ten smiesny screenshot Vettel - Stroll (22-19) nie je graf a navyse aj spineless napisal, ze nevie co to je za cisla (len sa domnieva, ze tam su ratane aj sprinty, ale ani to nie je iste). Potom jedine on dodal grafy (nie vy dvaja), ktore nikto za fanatizmus neoznacil a normalne som mu napisal svoj nazor na ne. Preto tvrdim, ze spineless moze byt uplne v pohode, len tu doplaca na dve spiny, kedze je skatulkovany k nim.
Kamarat s tebou mam gule na hocico. Ci chces viest diskusie (viackrat som ich viedol a vzdy som ich vyhral, ked sa to zvrtlo do argumentacnej prestrelky) alebo sa chces kopat do hlavy (ako tvoj sugardaddy) alebo hocico ine.
To dufam, ze to pre teba skoncilo a je to na teba moc, a preto vo svojom vlastnom zaujme toto forum opustis. Urobis tym radost velkej vacsine uzivatelov a dokonca to oznacia asi za prvu pozitivnu vec co si tu spravil. Do it Honziku.
tam to nema cenu uz ani komentovat, bud pritakavas do bodky na vsetko a si ich, alebo si hejter hnusak prevracac kabatov neviem co
a este k tomu dostavam gaslighting za to, ze som si zvolil nebyt za dobre s partickou fanatikov ale zvolil som si cestu diskutovania s uzivatelmi aj napriek tomu, ze kazdy fandi niekomu inemu …
mozno sa raz dockam dna, kedy budem moct slobodne pisat na toto forum svoje myslienky, bez toho aby ma isty pojaseny uzivatel oznacoval, prekrucal a chcel ist do clashu aby mi nasledne v sprave pisal, ze on to nemysli osobne
Já to klidně přiznám, že jsem tady hlavně proto, že mě baví sledovat ty tři pacienty jak reagují. Už to dělám spoustu let a je s podivem, že ač stárnou a běžný člověk tím moudří, tak oni se vůbec nevyvíjí už nejméně 10 let.
To je snad nejvíc pozoruhodné.
Lidé za tu dobu získávají koníčky, přátele, zakládají rodiny a vyvíjí se. Oni ne, mentální vývoj se jim zastavil ve věku teenagera a tam to bude oscilovat věky.