Tak sa vyhraza kopackou do hlavy.
Jako chtělo by se asi říct - “Je to jen první závod”… ale jediná cesta která mě momentálně napadá je, že se RB rozloží vnitřně sám. Protože ve vývoji s Neweyem to považuji za nemožné…
Ty už máš zase novej nick že mi nezafungoval ignore list? Ty vtírací nicko? Chceš tu kopačku, tak si přijeď ne? Vyhrožoval si a skutek utek Nevtírej se, není moje chyba že se s tebou nikdo nebaví. A přestaň přelogovávat, zkus to za sebe.
Takže se nepojede?
Luxusný náskok v cieli a to si to Max ešte k tomu väčšinu pretekov určite manažoval.
tak ja uz nebudem
Race interrupted due to fog. To je hodně často…většinou to končí, že se nedojede.
No hlavně první kola bylo vidět jak to tam kopnul a nedal nikomu vůbec žádných pochyb. Vyhrál by i z posledního místa? Myslím že jo.
Děkuji
Jedině, kde by nevyhrál z posledního místa je Monako
Ale živě jsem to zapnul až teď, to vypadá, že by to snad mohlo pokračovat.
Viděl jsem zpravu v aplikaci že je to přerušené kvuli mlze.
Nemam ziadny novy nick ty uboziacik. Evidentne uz aj ty rozklikavas moje komentare.
Ja som sa vyhrazal? Cele forum videlo, ze ty si sa vyhrazal, ze mi das kopacku na hlavu, ked si neuniesol fakty a argumenty. Viem, ze internet ti dava pocit sily a bezpecia, ale naozaj by si nechcel, aby som prisiel a narobil ti hanbu a zrazil ego, to si priznajme narovinu. Tak ako si aj minule usiel z diskusie ako smrad, ked si zistil, ze si prestrelil tymi vyhrazkami, lebo si nevedel s kym sa bavis.
Takychto mas doma.
Dobre si toho Hogrika vyskolil, obaja rovnake nezmysly. Este mam aj podobny nick, aby si ma spoznal ty analfabet.
Ferrari evidentne zapracovalo na pitstopoch. McLaren bol dobry uz celu minulu sezonu. A Mercedes sa ukazuje stale ako velmi slaby. Evidentne reci, ze cerpali akurat tak z motorovej vyhody celu dobu a inak vobec nie su taky bezchybni a perfektni, sa ukazuju ako pravda. Auto treti rok po sebe otazne, pitstopy katastrofa, uvidime co strategie, ale posledne dva roky ziadna slava (aj v casoch dominancie isli na to vzdy konzervativne).
Alonso se tam dostal asi kvuli tomu že měl na konci velmi čerstvé pneumatiky? No stejně si myslím že v tom prvním stintu ho tam nechali žalostně dlouho…
Nejen v prvním, ještě víc v tom druhým. Maximalizace neefektivnosti kdy evidentně ztrácel čas především tím jak ho pžedjížděli. No víc se získat stejně nedalo, jen by nedal Strollovi 20s ale 30, žádná změna. Teoreticky kdyby vyjel SC na posledních 10-20 kol, to by mohla tato strategie něco Alonsovi přinést.
Skor druhy stint mal zbytocne dlhy, aj ked tam asi cakali na pripadny SC. Nerozumiem vsak preco uz neskusili potom dat na treti stint softy.
Jasne minutu by mu dal. To co Stroll na neho ziskal, ked Alonso natahoval druhy stint, tak to si Alonso zobral naspat, ked mal ku koncu preteku ovela cerstvejsie pneu od Strolla. Tazky fanatizmus.