LIVE: Veľká cena Bahrajnu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Zatím je tahle aférka teprve v rozběhu.
Uvidíme jaký po Josových slovech nabere švunk.

1 Like

Tak jako vždycky, zúčastnění pochopí, kde je jejich místo a vše se uklidní.

Ale jizvy zůstavají, což se může projevit ve vztazích k Emilovi.

Ale stejně je od Jose hezké, že se takhle umí zastat ženy v obtížné situaci, to bych do něj neřekla :smile: .

5 Likes

Tresty za domácí násilí se u Jose jeví jako vysoce účinné. :grin:

1 Like

Že jo! Ještě začne nosit babičkám nákupy a zachraňovat žabičky, a bude to úplně všechno :smile: .

1 Like

Jos mal vždy ukážkové výchovné metódy. :smiley:

1 Like

Jos samaritánem na LDNce? :grin:

1 Like

Tak Jos naplňuje svoji pověst gentlemana.

1 Like

Príde mi to ako by si foťko kompenzoval niečo a to niečo si kompenzuje cez svojho syna. V F1 svojho času veľa vody nenamútil, teraz kafre do dobre fungujúcej mašinérie Red Bullu. Vyhrávajú všetko, majú tímovú zostavu snov, prácu precizity švajčiarských hodiniek. Horner, Helmut, Newey zabehnutá a dobre fungujúca trojica od samého začiatku, ktorú závídí mnoho tímov, nehovoriac o Maxovi. Foťko si teraz z nejakého dôvodu začal kefrať do Hornera, nech už má dôvody hocijaké, pôsobenie Hornera nemá negatívny vplyv na chod tímu (zatiaľ), len neviem čo si Verstappen starší od tohto počínania sľubuje, žeby sa videl na mieste Hornera ?. Každopádne by ho mal mladší uzemniť, lebo sa yebe do niečoho dočoho prišiel a bolo to rozbehnuté, do niečoho čo funguje precízne a toto jeho yebanie sa nenusí skončiť dobre.

1 Like

Gentleman bije ženy i vlastního otce?

Jednom když agresorovi nejdou po vůli. Jinak když poslouchaj tak je harmonie. Pak pro někoho může působit jako gentleman a vzor.

1 Like

image

2 Likes

O tej Viedni som ti v skratke napisal vyššie len som ta neoznačil.

1 Like

V loni tam hamilton nebol :flushed: Bol tam ver per alo

Ale ak si myslel v loni nie v loni Bahrain tak potom sorry a mas pravdu :joy: :handshake:

Zavod jsem neviděl, ale je evidentní že RB si s tím hraje. Oni si mužou dovolit obětovat nějakou rychlost v Q a risknout i za cenu, že to nevyjde na PP, protože vědí, že v zavodě jsou úplně jinde než zbytek…ta ztráta je obří a to si myslím, že to ani neotevřeli naplno. :smirk:

3 Likes

Kde je FIA co tvrdila, že zajistí bližší závodění a nedovolí dominanci jednoho týmu?

3 Likes

Jestli to takhle má vypadat vlastně ještě dvě sezony v kuse, přes 40 závodů, tak se máme na co “těšit”.

1 Like

Kdyz ono tech penez je tolik :handshake:

Jako zdá se že k rychlostní konvergenci v závodě nedochází, vlastně mám podezření že nůžky se v závodě u většiny týmů rozevírají. To je hodně překvapující a děsivé.

2 Likes