LIVE: Veľká cena Bahrajnu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Ja Fredovi neverím a ani nemusím mne je to jedno. Ale chovaju sa ku Carlosovi ako prasce napriek tomu ze tam nieco odovzdal a zanechal. A tie vymyslene mocenske boje zo starým pánom Carlosom sú smiešne. Keby chceli tak to do mesiaca upracú a nebudú s tým šaškovat rok.

2 Likes

Tak Ferrari nikdy vděčností k jezdcům nevynikalo, to tam patří k firemní kultuře - každý musí být rád, že mu osud umožnil dýchat vzduch v Maranellu, a slušné zacházení by bylo už opravdu něco navíc :woman_shrugging:

1 Like

Moc dík příteli-sice to občas zmrzlo a škubalo, ale dalo se na to koukat :slightly_smiling_face:

1 Like

No a o tom to je. Z.a.s.r.a.n.í taliani niekde v riti kde nikto nechce ísť budú tvrdiť muziku a aj tak to stojí za p.r.d

Mimo témy, ako bolo na tej F1 Exhibícii ? Oplatí neoplatí ? Plánujeme tam ist a rád by som si vypočul nejuku recenziu

Jos Verstappen vyzval Hornera k odchodu. V rozhovoru pro britský deník Daily Mail Nizozemec řekl: “Dokud zůstane ve své funkci, panuje tu napětí. Hrozí, že se tým rozpadne. Takhle to dál nejde. Vybuchne to. Hraje si na oběť, přitom je to on, kdo způsobuje problémy.”

2 Likes

Ted jsem to docetl, dost velkej masakr.

Sainz. Celkom sa to dá. Pár starých formúl maseratti ,ferrari,dve RBčka Sebove a Maxove. Krasna zbierka prilieb casti monopostov. Motory, model auta z tunela. Grosjeanov zhoreny Haas totálna temnota. Zaujímavé komentované videá. Možno som to čakal väčšie ale za mňa fajn . Dá sa to absolvovať tak do hodky a pol. Parkovanie priamo na ulici úplne v pohode a to bol vikend. Ak by nebolo tak priamo v areáli zpoplatnené parkovanie alebo na parkovisku Hornbachu ktorý he pár 100 metrov od výstavy. Určite si to treba ešte z niečím spojiť. Čo i len s výletom do centra Viedne :slightly_smiling_face:

1 Like

Vydrž Prťka, vydrž…

Tak jsem to zase neviděl a podle toho co čtu, jsem o nic nepřišel.
Nebo?

Byl to pěkný závod, který pěkně vykreslil jak na tom týmy jsou.

Vypadá to na pěknou výkonnostní díru mezi první čtyřkou a zbytkem.

Divíš se? Vždyť Adrian měl celý rok nerušeného klidu na vývoj letošního vozu.

A teď si představ to auto v 2026, na které bude mít nerušené čtyři roky…
Snažím se jim přestat fandit, ale moc mi to nejde.
Takhle totiž z té F1 vůbec nic nemám.

Můj tip je, že vyjedou s úplně novým systémem zavěšení.
To by mohla být ještě výzva.

Jen aby RB nezastavily vlastní motory. Myslím, že současnou pohodu má RB z velké části díky motorům od Hondy.

To je právě ten hlavní důvod, proč jim fandím.
Ten jejich tah na branku nemá myslím v motorsportu obdoby a nejspíš ani ve sportu obecně.
Ta odvaha na mě dělá obrovský dojem.

V Dakaru jim přiskřípli Kamazy.
V F1 se už nůžky na přistřižení křidýlek taky chystají. A jestli se jim podaří protlačit Jose místo Hornera, tak k sešupu bude už jen krůček.

Tak to se určitě nestane, spíš si myslím, že si Jos zahrává s ohněm.
Já se řídím poučkou, kterou jsem slýchal často v mládí " neopravuj nic, co funguje".
A zatím mi to funguje…

5 Likes

Souhlasím. Taky si myslím, že pokud v tom má prsty Jos, tak v podrazáctví překonal Alonsa.

:slightly_smiling_face:
Tak to bude ještě muset trochu inovovat, ale nechme se překvapit.