Ja Fredovi neverím a ani nemusím mne je to jedno. Ale chovaju sa ku Carlosovi ako prasce napriek tomu ze tam nieco odovzdal a zanechal. A tie vymyslene mocenske boje zo starým pánom Carlosom sú smiešne. Keby chceli tak to do mesiaca upracú a nebudú s tým šaškovat rok.
Tak Ferrari nikdy vděčností k jezdcům nevynikalo, to tam patří k firemní kultuře - každý musí být rád, že mu osud umožnil dýchat vzduch v Maranellu, a slušné zacházení by bylo už opravdu něco navíc
Moc dík příteli-sice to občas zmrzlo a škubalo, ale dalo se na to koukat
No a o tom to je. Z.a.s.r.a.n.í taliani niekde v riti kde nikto nechce ísť budú tvrdiť muziku a aj tak to stojí za p.r.d
Mimo témy, ako bolo na tej F1 Exhibícii ? Oplatí neoplatí ? Plánujeme tam ist a rád by som si vypočul nejuku recenziu
Jos Verstappen vyzval Hornera k odchodu. V rozhovoru pro britský deník Daily Mail Nizozemec řekl: “Dokud zůstane ve své funkci, panuje tu napětí. Hrozí, že se tým rozpadne. Takhle to dál nejde. Vybuchne to. Hraje si na oběť, přitom je to on, kdo způsobuje problémy.”
Ted jsem to docetl, dost velkej masakr.
Sainz. Celkom sa to dá. Pár starých formúl maseratti ,ferrari,dve RBčka Sebove a Maxove. Krasna zbierka prilieb casti monopostov. Motory, model auta z tunela. Grosjeanov zhoreny Haas totálna temnota. Zaujímavé komentované videá. Možno som to čakal väčšie ale za mňa fajn . Dá sa to absolvovať tak do hodky a pol. Parkovanie priamo na ulici úplne v pohode a to bol vikend. Ak by nebolo tak priamo v areáli zpoplatnené parkovanie alebo na parkovisku Hornbachu ktorý he pár 100 metrov od výstavy. Určite si to treba ešte z niečím spojiť. Čo i len s výletom do centra Viedne
Vydrž Prťka, vydrž…
Tak jsem to zase neviděl a podle toho co čtu, jsem o nic nepřišel.
Nebo?
Byl to pěkný závod, který pěkně vykreslil jak na tom týmy jsou.
Vypadá to na pěknou výkonnostní díru mezi první čtyřkou a zbytkem.
Divíš se? Vždyť Adrian měl celý rok nerušeného klidu na vývoj letošního vozu.
A teď si představ to auto v 2026, na které bude mít nerušené čtyři roky…
Snažím se jim přestat fandit, ale moc mi to nejde.
Takhle totiž z té F1 vůbec nic nemám.
Můj tip je, že vyjedou s úplně novým systémem zavěšení.
To by mohla být ještě výzva.
Jen aby RB nezastavily vlastní motory. Myslím, že současnou pohodu má RB z velké části díky motorům od Hondy.
To je právě ten hlavní důvod, proč jim fandím.
Ten jejich tah na branku nemá myslím v motorsportu obdoby a nejspíš ani ve sportu obecně.
Ta odvaha na mě dělá obrovský dojem.
V Dakaru jim přiskřípli Kamazy.
V F1 se už nůžky na přistřižení křidýlek taky chystají. A jestli se jim podaří protlačit Jose místo Hornera, tak k sešupu bude už jen krůček.
Tak to se určitě nestane, spíš si myslím, že si Jos zahrává s ohněm.
Já se řídím poučkou, kterou jsem slýchal často v mládí " neopravuj nic, co funguje".
A zatím mi to funguje…
Souhlasím. Taky si myslím, že pokud v tom má prsty Jos, tak v podrazáctví překonal Alonsa.
Tak to bude ještě muset trochu inovovat, ale nechme se překvapit.