Ja som len prezdielal. Overit to neviem
@Ferda @Hedgehog děkuji chlapci, příště budu chytřejší sorry Mitsubiši, neměla to být reakce na tebe
Toto je cely point, boha ja nerozumiem ako to moze bavit tych co sa nebiju o body alebo tak… To je len o prachoch potom? Ale na druhej strane co maju robit vsak?
- Prekoná svoj minuloročný rekord v počte víťazstiev v rade?
- Kedy sa začne znova špekulovať o 100% sezóne?
Jako druhá polovina týmů bude jen čekat na “něco”, aby zabodovala. Složitej rok to bude.
Už jenom dorovnání toho čísla by bylo neskutečné, každopádně jak píšeš, ještě ho překonat a navýšit, by bylo něco šíleného. A 100% sezóna, si myslím, že je ještě hodně vzdálená, uvidíme jak bude Red Bull aktivní na upgrady, v čem to ještě dokážou posunout
Údajne majú už nachystaný upgrade do Suzuky.
Už v lednu jeden z inženýrů RBR řekl, že pracují na monopostu pro 2025. Na začátku 2025 okamžitě přepínají na 2026
Nikdy nekončící závod ten vývoj, věřím že podobně ale na to nastoupí aj ostatní týmy
Tak myslím si, že ostatní budou vyvijet letos do léta a pak přepnou sílu, co půjde na 2025
Za to že obehol 2 pokazené auta? Ok
Ano. Na Renault.
Max a Checo povinná krasojazda. Carlos paráda . Popreteková reakcia garáže ferrari strašné. Musí tam byť fajn atmosféra
MCL ma celkom príjemne prekvapil. Čakal som to horšie. Dúfam že sa to bude už len zlepšovať
Za to že obehol 2 pokazené auta, alebo zza to že sa opýtal kedy bude mať výhodu gúm voči perezovi ktorý mu aj tak ušiel?
No to jsou ti ostatní, co nestojí za řeč. Myslím, že už jsme jim dali dost včera a jestli jim ještě utekli technický ředitel a hlavní aerodynamik (nebo jak je to česky), tak to je poslední facka pekaře Vacka… Co k tomu ještě říct.
Celkem souhlasím, taky jsem čekala, že na tom budou hůř. Co se stalo po závodě u Ferrari? Nějak nestíhám všechno sledovat.
Carlos tam ostal tak nejak osamocený. Skoro nikto sa s ním netešil z týmu a v garáži si s ním ťukli ako keď skončíš z Haasom na desiatom. Sila a dešpekt ku Carlosovi a chorá atmosféra vo ferrari. Môj názor. Je mi z toho smutno.
Skocil som do Viedne na F1 exhib. Tak som to pozeral vsetko neskor zo zaznamu.
Třeba se tam nedostali, protože se tam nahrnou lidi.
Vloni se to taky stalo Hamiltonovi, že tam byl sám.
Ale třeba je maj na párku.
Já jsem hodně věřila a pořád ještě věřím Vasseurovi, že dá ten tým dohromady. Nebo je tam něco ze strany Sainze (spíš otce), co je opravdu toxické, když měl problémy i v RB. Ale je to smutné, Carlos jel dnes opravdu vzorově, víc nemůže udělat.