LIVE: Veľká cena Bahrajnu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Právě jsem to napsal, nachystej si těch špendlíků víc. :wink: Budeš je potřebovat.

Oni majú z Vettela komplexy ešte z 2012 a stále žijú v tom roku. Tam už mentálny posun ani nenastane po takej dobe. :smiley:

6 Likes

Taky se obávám.

Ale tak něčím se po dnešku utěšit musí.

Tlak už asi @Situs zvyšovat nebude. :wink:

2 Likes

Jako špendlíky na tvý kraviny a básnění o Vettelovi? Jsi slepej poslední roky, co k tomu asi víc napsat.

Zbytečná “diskuze”, tady se logika, racionalita a fakta neberou, tady se jede na pocity, neznalost a žluč, nemá smysl dokládat data :slightly_smiling_face:

Když se Stroll dokázal po nezaviněné kolizi z devatenáctého místa vyšplhat až na desáté, tak to s Astonem tak moc zlé nebude.
Odhaduji, že Alonso dnes šetřil síly, aby ustál tak dlouhou sezónu. :crazy_face:

1 Like

No vhlapci je bidiet ze mate nevicky a riadne. Keby ste sa tak rozpisali k astonu a alonsovi a nie tu brusit vettela… Ale holt, to ste vy…

Skoro se chce říct: aspoň někdo se s tím Astonem posunul. :grin: Ale uznávám, že právě takové “argumenty” jsem vždycky kritizoval.

1 Like

Vettela tu slavně vytáhl Bretnix, nevím proč. Každý viděl jeho výsledky i oproti jeho kolegům v týmu.

1 Like

Jo ale v akom aute sedel vettel a v akom alonso. Ci to sa nepočíta? :flushed:

Záleží jake inovace. Loni taky zkoušeli nějaké hokusy a moc si s nimi nepomohli.

V Shitnerovom veku už môže byť vysoký tlak celkom nebezpečný, potrebuje si to nejako ventilovať. :slight_smile:

Tak už něco sakra vymyslete, pořád čekám :ghost:

No počkej, přišel si kritizovat to, proč se vytáhl Vettel. To se zeptej @Bretnix čísla jsou níže

Já vím, že je to škodolibé, ale hlásit se to musí. :grin:

2 Likes

Moc slabé, čtu jenom samé blablabla.
Pořád dokola.
Víc se snažte.

Už 4-19 pro Alonsa :smile: Nepochopitelný no. Kdo to nechce vidět neuvidí.

To je krásne ako sa tu dvaja navzájom utešujú. Frustrácia v priamom prenose. :joy:

2 Likes

@Bretnix měl jsem za to, že rád diskutuješ i s čísly, po doložení čísel jsem nic nezaznamenal, jen snad snahu rypat a kopat. Škoda, ale potom se tu nestav do pozice diskutujícího, co věcně argumentuje :slightly_smiling_face:

1 Like

Jen počkej až si Lance znovu doláme ruce. Pak uvidíš ten mazec. :grin: