Právě jsem to napsal, nachystej si těch špendlíků víc. Budeš je potřebovat.
Oni majú z Vettela komplexy ešte z 2012 a stále žijú v tom roku. Tam už mentálny posun ani nenastane po takej dobe.
Jako špendlíky na tvý kraviny a básnění o Vettelovi? Jsi slepej poslední roky, co k tomu asi víc napsat.
Zbytečná “diskuze”, tady se logika, racionalita a fakta neberou, tady se jede na pocity, neznalost a žluč, nemá smysl dokládat data
Když se Stroll dokázal po nezaviněné kolizi z devatenáctého místa vyšplhat až na desáté, tak to s Astonem tak moc zlé nebude.
Odhaduji, že Alonso dnes šetřil síly, aby ustál tak dlouhou sezónu.
No vhlapci je bidiet ze mate nevicky a riadne. Keby ste sa tak rozpisali k astonu a alonsovi a nie tu brusit vettela… Ale holt, to ste vy…
Skoro se chce říct: aspoň někdo se s tím Astonem posunul. Ale uznávám, že právě takové “argumenty” jsem vždycky kritizoval.
Vettela tu slavně vytáhl Bretnix, nevím proč. Každý viděl jeho výsledky i oproti jeho kolegům v týmu.
Jo ale v akom aute sedel vettel a v akom alonso. Ci to sa nepočíta?
Záleží jake inovace. Loni taky zkoušeli nějaké hokusy a moc si s nimi nepomohli.
V Shitnerovom veku už môže byť vysoký tlak celkom nebezpečný, potrebuje si to nejako ventilovať.
Tak už něco sakra vymyslete, pořád čekám
Já vím, že je to škodolibé, ale hlásit se to musí.
Moc slabé, čtu jenom samé blablabla.
Pořád dokola.
Víc se snažte.
Už 4-19 pro Alonsa Nepochopitelný no. Kdo to nechce vidět neuvidí.
To je krásne ako sa tu dvaja navzájom utešujú. Frustrácia v priamom prenose.
@Bretnix měl jsem za to, že rád diskutuješ i s čísly, po doložení čísel jsem nic nezaznamenal, jen snad snahu rypat a kopat. Škoda, ale potom se tu nestav do pozice diskutujícího, co věcně argumentuje
Jen počkej až si Lance znovu doláme ruce. Pak uvidíš ten mazec.