LIVE: Veľká cena Bahrajnu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Ja som neprisiel kritizovat… Ja som napisal ze ste na nervy a idete len do vettela a bretnixa ale ziadna rec o alonsovi nepadla, a pritom nesiel o nic lepsie ako stroll dneska :wink:

6 Likes

3 Likes

No jo no. :wink:

151515

@don.pindulanda Obrázek je pravdivý nebo jenom joke?

Na rezignaci to auto bohužel opravdu je.

Ta křeč už pomalu přichází, bude zábavný večer :grinning:.

Ano, taky koukání na vysledkovou listinu bez rozdílů dojezdu můžeš prohlasit, jak někdo dojel hned u sebe. Když zjistíš, že je to 20s s tím, že jednoho pilota drželi na trati o 9 kol déle, než ostatní, tak to asi taky není k zahození informace. Ale jak se říká, kdo chce psa bíti, tak si hůl vždy najde. V tomhle případě je to hůl blbosti

1 Like

Zase a znovu, Vettela vytáhl @Bretnix ,který se asi začne schovávat po doložení čísel. Do té doby neměl nikdo potřebu ho sem tahat :slightly_smiling_face:

1 Like

Už jsem mu to psal, prostě mu jen vypadl jeho žlučový kostlivec ze skříně :wink:

1 Like

Každopádně AM je zklamání obrovské, sám nevěřím tomu, že by vývojem to dokázali otočit, ale mají na to nejdelší sezónu v historii F1, jestli se chcou přidat k top týmům, musí ukázat, že na to mají

2 Likes

Alonso DAZN:

„Těžký závod, potvrzuje se, že jsme pátá síla. Předpovědi nám daly deváté a desáté místo a ty se splnily.“

„Musíme se smířit s tím, že ty 3 nebo 4 desetiny chybí. Před námi jsou 4 týmy, stejně jako loni v Abu Dhabi. “Je čas se zlepšit”

1 Like

Kluci výš, jde o interpretaci čísel a Vettel toho Strolla dvakrát porazil, čísla si jistě dohledáte. :wink:

Radši hoďte do placu, jak to vidíte s tím Astonem.

Má Fernando opustit koráb a najít si nový, nebo setrvat a hnát tým k lepším výkonům? Kdysi se ten tým v průběhu sezóny lepšil, tak jak to bude teď?

Nevím no, za mě teda Alonso podal pohodový výkon, nic extra ale ani nepohořel, zas tolik bych ho nehejtil

4 Likes

No studuj, možná ti to dojde když už jsi to vytáhl :wink:

Vůči komu? Jakože Stroll dokázal předjet Haas, Wlliamsy atd.
Tak to je stejné jako předjet Ferrari, Mercedes nebo McLaren? Ale no tak… :slightly_smiling_face:

1 Like

Což jsem napsal výše. :slightly_smiling_face:

1 Like

Jinak Verstappen natahuje znovu neskutečné čísla

5 Likes

Tak u Alonsa existuje možnost, že skončí v F1 a půjde do jiné série. Já osobně nevidím rozdíl jít do Mercedesu, když vysledkově (v tuhle chvíli) by si polepšil jen o pár pozic. Samozřejmě rozhodne sezónní vývoj. Já ho u AM nevidím moc dobře, ale v přípravě už mají několik vylepšení, tak uvidíme

3 Likes

Uvidíme jak to s Renaultem dopadne. S takovým vozem se moc pokračovat nedá.

1 Like

OK. To je pěkně formulovaná odpověď. :slightly_smiling_face: :+1:

1 Like

Lépe to nešlo :+1: I když tohle ani jeho opravdu nemůže dlouho bavit.

1 Like

:grin: Hlavně, že s vettelem jim to jelo :grin:
Musel přijít až Alonso aby se Aston rozjel.