Ja som neprisiel kritizovat… Ja som napisal ze ste na nervy a idete len do vettela a bretnixa ale ziadna rec o alonsovi nepadla, a pritom nesiel o nic lepsie ako stroll dneska
No jo no.
151515
@don.pindulanda Obrázek je pravdivý nebo jenom joke?
Na rezignaci to auto bohužel opravdu je.
Ta křeč už pomalu přichází, bude zábavný večer .
Ano, taky koukání na vysledkovou listinu bez rozdílů dojezdu můžeš prohlasit, jak někdo dojel hned u sebe. Když zjistíš, že je to 20s s tím, že jednoho pilota drželi na trati o 9 kol déle, než ostatní, tak to asi taky není k zahození informace. Ale jak se říká, kdo chce psa bíti, tak si hůl vždy najde. V tomhle případě je to hůl blbosti
Zase a znovu, Vettela vytáhl @Bretnix ,který se asi začne schovávat po doložení čísel. Do té doby neměl nikdo potřebu ho sem tahat
Už jsem mu to psal, prostě mu jen vypadl jeho žlučový kostlivec ze skříně
Každopádně AM je zklamání obrovské, sám nevěřím tomu, že by vývojem to dokázali otočit, ale mají na to nejdelší sezónu v historii F1, jestli se chcou přidat k top týmům, musí ukázat, že na to mají
Alonso DAZN:
„Těžký závod, potvrzuje se, že jsme pátá síla. Předpovědi nám daly deváté a desáté místo a ty se splnily.“
„Musíme se smířit s tím, že ty 3 nebo 4 desetiny chybí. Před námi jsou 4 týmy, stejně jako loni v Abu Dhabi. “Je čas se zlepšit”
Kluci výš, jde o interpretaci čísel a Vettel toho Strolla dvakrát porazil, čísla si jistě dohledáte.
Radši hoďte do placu, jak to vidíte s tím Astonem.
Má Fernando opustit koráb a najít si nový, nebo setrvat a hnát tým k lepším výkonům? Kdysi se ten tým v průběhu sezóny lepšil, tak jak to bude teď?
Nevím no, za mě teda Alonso podal pohodový výkon, nic extra ale ani nepohořel, zas tolik bych ho nehejtil
Vůči komu? Jakože Stroll dokázal předjet Haas, Wlliamsy atd.
Tak to je stejné jako předjet Ferrari, Mercedes nebo McLaren? Ale no tak…
Což jsem napsal výše.
Tak u Alonsa existuje možnost, že skončí v F1 a půjde do jiné série. Já osobně nevidím rozdíl jít do Mercedesu, když vysledkově (v tuhle chvíli) by si polepšil jen o pár pozic. Samozřejmě rozhodne sezónní vývoj. Já ho u AM nevidím moc dobře, ale v přípravě už mají několik vylepšení, tak uvidíme
Uvidíme jak to s Renaultem dopadne. S takovým vozem se moc pokračovat nedá.
OK. To je pěkně formulovaná odpověď.
Lépe to nešlo I když tohle ani jeho opravdu nemůže dlouho bavit.
Hlavně, že s vettelem jim to jelo
Musel přijít až Alonso aby se Aston rozjel.