LIVE: Veľká cena Azerbajdžanu 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Rychle přezouvat. To bude na dlouho.

Som zvedavy ci z toho bude taky humbuk, ako ked sa Ferrari zdrzovali az 1 kolo v holandsku, to tam eisele skakal po strop 2 tyzdne

3 lajkov

to ako Ferrari ich nestiahlo :smiley:

1 lajk

A teď všichni! Co je?

Antonelli má podobné šťastie ako mával Lewis v Mercedese. To nie je možné. :sweat_smile:

to prečo nestiahli toho Luiho, bože to sú totálni klauni fakt :smiley:

Tu by sa možno hodila aj RF ak tá bariéra bude poškodená.

Obaja vieme, ze nebude :slight_smile:

3 lajkov

Hadjar to neurobil tímovo ideálne. Mohol prísť tak, aby Piastriho nemohli vypustiť a Max sa mohol dostať dopredu.

Ale nemôžme mu to mať za zlé. :slight_smile:

Ferrari na mediumkach bude dobry pruser​:grinning_face:

To nemyslíš vážne. :smiley: Ešte aj tomuto je na vine Hadjar? Ešte čo by mal pre Maxíka spraviť? A iné nie tímovo ideálne rozhodnutia dnes v RedBulle nevidíš? :smiley:

3 lajkov

Hamíkovi taky zničili mechanici PIT.

Ano, Hadjar měl zahodit svůj závod, aby zablokoval Piastriho ve prospěch Verstappena, který větzšinu závodu do teď blokoval Hadjara.

6 lajky

Divadlo okolo Hadjara je trapne, to su uz ludia ozaj z Maxa taki zufali?

Po prve si myslim, ze Max Hadjara predbehol uplne regulerne, vobec nemusel Hadjar zvolnovat. Po druhe, Hadjarovi bolo ponuknute, ze ho s Maxom prehodia, sam to odmietol s tym, ze nema ovela viac tempa. Neskor dostal Hadjar instrukciu, ze normalne moze pretekat, len teda cisto. Skutocne neviem, v com tu je problem. Za Piastrim by ostal trcat rovnako ako Max, ktoreho mohol kedykolvek predbehnut, ked mal o tolko lepsie tempo…korunu tomu nasadi okamzite vyplakavanie o tom, ako Red Bull Hadjara zareze pocas SC, len aby ho v konecnom dosledku vobec nezarezal. Sasovia.

5 lajky

Nic tym realne nestratil, aj tak sa gapy scvaknu pod sc​:grinning_face:

No ano, Jos je očividně hodně zoufalej, však se podívej co tu vypouští za bludy. A ty teď taky.

1 lajk

Tahle F1 se stala trapnou telenovelou naprosto o ničem. Vzrůšo a napětí dosáhlo bodu mrazu. Děkujeme Toto s FIA.

4 lajkov

Přesto je to ostuda.
Kája se taky hodně propadl.

Uz som dufal, ze vo Ferrari bude dnes klud, a pride sc a zas su pri sebe​:grinning_face:

1 lajk

Veď som napísal, že mu to nemôžme mať za zlé. Ja na jeho mieste by som to tiež nespravil.

Len som napísal, že šanca na to tam bola, taký Bottas by to urobil.