LIVE: Veľká cena Azerbajdžanu 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull dvojitý meter sa čudujem, že tam vôbec niekto aj chce jazdiť kým tam je Verstappen

2 lajkov

Verstappen neletel výrazne rýchlejšie, obaja predbehli všetkých ostatných a zasekli sa za Oscarom. Isaacovi hovoria, že má lepšie pneumatiky, rovnako ako Oscar, takže má väčšiu šancu. Ale nie. Radšej sa úplne vzdajú súboja o druhé miesto, než aby nechali Isaaca oň bojovať. :smiley:

2 lajkov

Norris mediumky, Piastri softy.

Piastri drží za sebou RB a Norris nestačí tragickým Ferrari.

Půl závodu za námi a ještě žádné velké přezouvání?

Mise RedBullu/Maxe je zdržet Hadjara jak to jen lze :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Hadjar zarezany vlastným tímom

1 lajk

Hodne silny dvoji metr, prauda.

Verstappen sebou zase hází o zem. Hlavně, že pak dává radia “lets do team work” a pak blokuje rychlejšího kolegu.

2 lajkov

Letel vtedy Max. Dotiahol sa na Isacka a predbehol ho za mňa úplne čisto bez toho, aby to malo nejaký vplyv na neho.

Ja by som ich tiež teraz prehodil, len si nemyslím, že by to k niečom viedlo a Isack by na Piastriho mal, lebo s overtakom nevie Maxa predbehnúť. Ale za pokus nič nedá.

Se bavim ze mu neumi rict at uhne rychlejsimu, osuda tymu.

1 lajk

Kdo půjde první, to jsem zvědavá. Všichni čekají na SC, ale jednou tam jít musí :smile: . Problém je, že červené fungují pořád a asi i pořád líp než žluté, co s tím…

Casto sa tu smejeme a komentujeme interne rozhodnutia k jazdcom vo Ferrari, ci McLarene, ale teraz take predvadza RB. Na uvod Isack expresne pustil Maxa a teraz kopa kol tato divna situacia, ale asi je jasne, ze preco… :slight_smile:

5 lajky

Jasně, za tu chybu Norrise taky můžou mediumky co ty šašku :rofl:

2 lajkov

Norris dnes 10/10

2 lajkov

Fanúšikom Astonu prajeme pekné voľné poobedie. :smiley:

1 lajk

Ako keby tato trat totalne nesedela tym jazdcom, ltorym celkobo tueto auta sedia​:grinning_face:

Však sa ho rovnako držal ako Hadjar. Akurát ho Hadjar iba pustil lebo Maxik by ss rozplakal

2 lajkov

Lando před sebe galantně pustil Gaslyho.
Děkujeme.

Konečne niečo bože

2 lajkov

SC? tak to zase RBR zařeže Hadjara :smiley: