Red Bull dvojitý meter sa čudujem, že tam vôbec niekto aj chce jazdiť kým tam je Verstappen
Verstappen neletel výrazne rýchlejšie, obaja predbehli všetkých ostatných a zasekli sa za Oscarom. Isaacovi hovoria, že má lepšie pneumatiky, rovnako ako Oscar, takže má väčšiu šancu. Ale nie. Radšej sa úplne vzdajú súboja o druhé miesto, než aby nechali Isaaca oň bojovať. ![]()
Norris mediumky, Piastri softy.
Piastri drží za sebou RB a Norris nestačí tragickým Ferrari.
Půl závodu za námi a ještě žádné velké přezouvání?
Mise RedBullu/Maxe je zdržet Hadjara jak to jen lze ![]()
Hadjar zarezany vlastným tímom
Hodne silny dvoji metr, prauda.
Verstappen sebou zase hází o zem. Hlavně, že pak dává radia “lets do team work” a pak blokuje rychlejšího kolegu.
Letel vtedy Max. Dotiahol sa na Isacka a predbehol ho za mňa úplne čisto bez toho, aby to malo nejaký vplyv na neho.
Ja by som ich tiež teraz prehodil, len si nemyslím, že by to k niečom viedlo a Isack by na Piastriho mal, lebo s overtakom nevie Maxa predbehnúť. Ale za pokus nič nedá.
Se bavim ze mu neumi rict at uhne rychlejsimu, osuda tymu.
Kdo půjde první, to jsem zvědavá. Všichni čekají na SC, ale jednou tam jít musí
. Problém je, že červené fungují pořád a asi i pořád líp než žluté, co s tím…
Casto sa tu smejeme a komentujeme interne rozhodnutia k jazdcom vo Ferrari, ci McLarene, ale teraz take predvadza RB. Na uvod Isack expresne pustil Maxa a teraz kopa kol tato divna situacia, ale asi je jasne, ze preco… ![]()
Jasně, za tu chybu Norrise taky můžou mediumky co ty šašku ![]()
Norris dnes 10/10
Fanúšikom Astonu prajeme pekné voľné poobedie. ![]()
Ako keby tato trat totalne nesedela tym jazdcom, ltorym celkobo tueto auta sedia![]()
Však sa ho rovnako držal ako Hadjar. Akurát ho Hadjar iba pustil lebo Maxik by ss rozplakal
Lando před sebe galantně pustil Gaslyho.
Děkujeme.
Konečne niečo bože
SC? tak to zase RBR zařeže Hadjara ![]()